Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

Posted

...(')

Cieszę się Marta, że znalazlaś w sobie wystarczająco dużo siły, aby pozwolić odejść Pagajkowi zanim zaczął cierpieć. Bardzo Ciebie za to podziwiam, bo to chyba najtrudniejsze decyzje w naszym życiu.

Ból jest i będzie...ale tak jak piszesz jest ulga...też ją odczulam po odejściu Lazy. Bałam się jej cierpienia i dziękowalam Bogu, że pozwolił jej odejść spokojnie. Tak samo spokojnie odszedł Pagajek w Twoich ramionach. Teraz biega tam po zielonych łąkach i wariuje w czystych strumykach. Nic i nikt go nie ogranicza.

Z czasem będzie latwiej mówić i myśleć o Nim bez bólu w sercu, ale tęsknota nigdy nie minie.

To wymaga czasu, ale jesteście silni, więc uda Wam się stanąc na nogi, chociaż może teraz wydaje się to abrdzo trudne.

Trzymajcie się wszyscy troje.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz Martuś 17.05 maja minie juz 3 miesiące jak nie ma Sary. Długo - nie długo...ale boli tak samo.Ja tez ciągle mam wrażenie, że Sara jest, że tylko wyszła na spacerek.Jak gdzies wyjeżdzam i dzownie do domu nie raz miałam na koncu języka zapytać jak Sara:-( Okropne uczucie. Przechodząc koło bokserków serce mi się ściska. Z czasem jest łatwiej, ale na zawsze one pozostają w naszej pamięci. :-(

Martus na scianie mam zdjęcia ze zlotu. Z kilku zdjęć patrzy na mnie własnie Pagaj. Sara też spogląda ze zdjęć na mnie.

Michał to już duży chłopak. Dobrze, że tak to zniósł. Na pewno jest mu cięzko. Ale ma Was. Trzymajcie się ciepło...

Pagajku a Ty pisklaku biegaj teraz ile wlezie z naszymi czworonożnymi przyjaciółmi. Odpoczywajcie i cekajcie na nas piesiulki

Posted

[quote name='Pagaj']Odszedł dziś o 12.20.
Zasnął spokojnie na moich rękach.
Nie bał się.
29 maja skończyłby trzy lata.

Dziękuję wszystkim, że byliście z nami.

:bluepaw: może to nie umniejszy twojej straty ale wiedz że was oboje kocham . . .tęsknie za nim strasznie:(

Posted

Wiem, dziękuję Wam kochani bardzo!!!!!

Wzruszam się okropnie jak tu zaglądam - od razu mam mokre oczy.
Jesteście kochani!

Posted

[quote name='Pagaj']Moje ulubione zdjęcie powiesiłam w pokoju:

:bluepaw:

Marta, to bardzo piękne zdjęcie :loveu: Pozdrawiam cię cieplutko :calus:

Posted

Pagajku, pamiętamy...
Byles bardzo dzielnym psiakiem, ale to nic dziwnego, skoro masz taką dzielną Rodzinę :buzi:

Pagajki ludzkie, trzymajcie się cieplutko. To bardzo ważne - umieć kochać mądrą miłością. Wy to potraficie...

Posted

[quote name='Agga']Marta piękne zdjęcie. Ja tez mam takie z Sarą mam juz przygotowane do wywołania.

To na co jeszcze czekasz idź i wywaołaj ;)