Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry ciociu Bilo, śniadanko zjedzone na siłę, bo Pani prosiła pieska.... Wczoraj zjadł wszystkiego garść kulek wymieszanych z puszką (tak na dłoni by się zmieściło), no i dziś na śniadanie mniej więcej tyle samo.
Malutko.
I mocznikiem tak intensywnie zalatuje z paszczy...
I tempo spacerku coraz żółwiejsze...
Tylko podatność na mizianie wciąż na tym samym poziomie...;)

Posted

No strajkuje....:-(
Oczy by jadły, widzę to - jak stoi nad miską i jakby się zastanawiał czy zjeść jeszcze czy nie...:shake:

Na spacerach już nie chodzi przy nodze, tylko za nogą... kiedy zwalniam krok, albo przystaję, żeby na niego poczekać - on robi to samo...

Nadal ożywia się, kiedy widzi psy i ludzi, którzy podchodzą go głaskać.
Ale gaśnie moja psinka.
Widzę to.

Posted

Pagaj napisał(a):
No strajkuje....:-(
Oczy by jadły, widzę to - jak stoi nad miską i jakby się zastanawiał czy zjeść jeszcze czy nie...:shake:

Na spacerach już nie chodzi przy nodze, tylko za nogą... kiedy zwalniam krok, albo przystaję, żeby na niego poczekać - on robi to samo...

Nadal ożywia się, kiedy widzi psy i ludzi, którzy podchodzą go głaskać.
Ale gaśnie moja psinka.
Widzę to.

Witam,
Trzymajcie się, a Pagajkowi zyczymy jak najwięcej dobrego samopoczucia:lol:
Jak się ogląda zdjęcia z Waszego ostatniego spaceru.... to nie chce się wierzyć, że Pagajek jest tak poważnie chory :shake:
Pozdrawiam cieplutko

Oczywiście głaski i skrobanko po brzucholku dla Pagajka-biszkopcika :loveu:

Posted

sylrwia napisał(a):
Pagaj a może jemu gorąco też doskwiera i dlatego tak człapie. Wiem jest chory ale ta temperatura to może uprzykrzyć nawet najkrótszy spacer.:roll:

No właśnie nie - on ma taką anemię, że ciepło mu nie doskwiera już...
Wręcz przeciwnie. Jak idziemy do parku, to specjalnie wybiera sobie nasłonecznione miejce do leżenia i jak kot wygrzewa się w słonku...

Posted

Marta...czytam i wiem co czujesz...wyje w środku z bólu razem z Tobą, bo wiem, że Ty tez wyjesz. Jestes dzielna tu na forum, ale w domu sama ze swymi myslami umierasz ze strachu i przerazenia. Tak bym chciała móc cofnac czas. Uleczyc Pagajka, Lazy i całą resztę naszych przyjaciół, którzy zbyt szybko zachorowali. Jednak nie mogę. Mogę jedynie wspierać Ciebie całą sobą. Trzymajcie się kochana dzielnie. Ty, Twój synek i mąż. Dla Pagajka duzy buziak w ten cudny6 pycholek!

Posted

[quote name='LAZY']Marta...czytam i wiem co czujesz...wyje w środku z bólu razem z Tobą, bo wiem, że Ty tez wyjesz. Jestes dzielna tu na forum, ale w domu sama ze swymi myslami umierasz ze strachu i przerazenia. Tak bym chciała móc cofnac czas. Uleczyc Pagajka, Lazy i całą resztę naszych przyjaciół, którzy zbyt szybko zachorowali. Jednak nie mogę. Mogę jedynie wspierać Ciebie całą sobą. Trzymajcie się kochana dzielnie. Ty, Twój synek i mąż. Dla Pagajka duzy buziak w ten cudny6 pycholek!

Paulinko ja czułam i czuje tak samo.
Pagajku trzymaj się piesiulku. Martuś pamietaj, że jak cos to daj znac.

Posted

Ano chyba bez logowania nie da się wejść do działu Tęczowy most :(

Laba krystynyh odeszła nagle.
Jej stan pogorszył się z dnia na dzień.

Wysiadły nerki i wątroba, właściwie nie wiadomo dlaczego:(

[']

Posted

[quote name='LAZY'](')...Co się dzieje? Czyżby ludzkie aniołki potrzebowały psich towarzyszy?:-(i ja tak pomyślałam , smutno im bez psiowych futerek ........
dla LABUNI [']['][']

Posted

Wiesz co - ja cały ranek o Tobie myślałam.
To znaczy szwędałaś mi się po głowie paskudo :eviltong:

Pagaj mało je.
Traci siły.
Wczoraj, kiedy wracałam z nim ze spaceru, kompletnie zignorował swoją ulubioną sąsiadkę, ze którą przepada.
W domu jakby psa nie było.
Śpi cichutko cały dzień i od czasu do czasu zmienia miejsce.

Wczoraj do Michała przyszła koleżanka, sąsiadka, no to ją radośnie przywitał i nawet usiłował ją obskakiwać - niestety, odór mocznika jest na tyle intensywny, że koleżanka nie była zainteresowana glaskaniem siulka...

Za to od nas ma mizianko zapewnione nieustannie :loveu: