Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, następna galeria, w której ryczę ze śmiechu :roflt:

Biedny Bilbasek, niedobra pancia na takie koszmarne przeżycia go naraziła :nono: ;)

Pagajka proszę ucałować w sam środeczek czarnego nochalka :loveu:

Posted

To jest piękny rotundowy kościół niedaleko nas:

A tu Pagaj sprawdza kto był ostatnio przy "naszym" pieńku w parku...

...jakieś wieśniaki - słonecznikiem napluli i puszki po piwie zostawili...

Autoportret...

Portret z jęzorem

...i bez

Chwila szczenięcej radości

Trochę pięknych okoliczności przyrody:

I jeszcze historia pewnej znajomości.....

Papapa!

....

Posted

LAZY napisał(a):
Cudny...PIKA czy to jest ten szpagat???

Jako, że jestem w temacie :evil_lol: , bo śledzę Wasz wątek, to powiem, że to jest prawie TEN szpagat - bo łapki ma Pagaj nie rozprostowane...:lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Jako, że jestem w temacie :evil_lol: , bo śledzę Wasz wątek, to powiem, że to jest prawie TEN szpagat - bo łapki ma Pagaj nie rozprostowane...:lol:

Czyli łapy w takiej pozycji trzeba wyprostowac do przodu ze tak powiem tak? Jesli tak to mała sama je kładzie na podłodze w ten sposób:)

Posted

LAZY napisał(a):
Jesli tak to mała sama je kładzie na podłodze w ten sposób:)

No i super :multi:
Mój nigdy się tak nie kładł "na żabę", a w ogóle to jak Cię czytam, to jakbym siebie widziała dwa i pół roku temu - kompletny świr...:stupid:
Też łaziłam za psem i sprawdzałam czy dobrze stawia łapy (bo labki też są podatne na dysplazję), chodniczek do przedpokoju specjalnie kupiłam, żeby się mały nie ślizgał, ze schodów go znosiłam długo, żeby się nie przeciążał....
A pierwszy tydzień wstawałam w nocy i sprawdzałam, czy śpi i oddycha...

Także się nie przejmuj swoim :stupid:, bo to CAŁKOWICIE NORMALNE :loveu:

Posted

Tylko ze ona robia ta zabke na plecach a nie na brzuchu, ale mam nadzieje ze tak tez moze byc:) No to wszyscy sa tu niezle swirnieci. Dopóki tyle nie wiedziałam o psich chorobach to sie tak nie bałam a teraz szukam i szukam...Nienormalne to:P

Posted

[quote name='Pagaj']

.
I jeszcze historia pewnej znajomości.....

Papapa!

....

Jamnik cus jakby z leciutka sfrefrany:lol: . Brytana naszego siem przestraszył?:crazyeye: Ciocia ściska naszego bohatera

Posted

Bila napisał(a):
Jamnik cus jakby z leciutka sfrefrany:lol: . Brytana naszego siem przestraszył?:crazyeye: Ciocia ściska naszego bohatera

Ten, a dokładnie TA jamniczka mieszka piętro niżej i jest strasznym ujadaczem...:mad:
No i do tego tchórzem ;) Więc zawsze jak widzi Pagaja, nawet na schodach, to zwiewa gdzie pieprz rośnie, ale jak tylko znajdzie się w bezpiecznej odległości - zaczyna na niego szczekać....:evil_lol:

Posted

Czesc Pagaj, :lol: chyba w sobote wybiore się w Wasze okolice, chcem iść nad kanał - troche go zwoduje i połazimy po łąkach. Jeśli byś miała ochote to dam znać, pewnie Pagaj nie da rady z moim wariatem a może jednak choć na chwilkę? Wymiziaj Pagaja:loveu:

Posted

sylrwia napisał(a):
Czesc Pagaj, :lol: chyba w sobote wybiore się w Wasze okolice, chcem iść nad kanał - troche go zwoduje i połazimy po łąkach. Jeśli byś miała ochote to dam znać, pewnie Pagaj nie da rady z moim wariatem a może jednak choć na chwilkę? Wymiziaj Pagaja:loveu:

Cześć!! :multi:
No niestety - Pagajek ledwo daje radę do parku dojść :-(
Ale jeśli ja będę w następną sobotę w domu - to z dziką chęcią, się z Wami wybiorę :lol:
Dasz znać smskiem o której się pojawicie i już!