malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pagaj napisał(a): Wszamał wszystko w tempie olimpijczyka :lol: :klacz: dzielny chłopak :multi: Quote
LAZY Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dzielny jestes Pagajku i to bardzo! Hihihi...jeszcze nie raz pociagnie Pana ze schodów:) Mizianka dla przystojniaka i buziak dla Ciebie Martus. Quote
Bila Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pagaj napisał(a):Się przejęzyczyła - ona to ma 4 kilo, ale niedowagi....:p Podwójnie wycałowany:loveu: No właśnie, śliczności malusie, choróbsko brzydkie....:angryy: Ech... mieliśmy pójść do weta dzisiaj na badanie krwi, ale doszłam do wniosku z moim TZ, że nie będziemy już Pagaja stresować. Co mamy wiedzieć, to wiemy. Zobaczyłabym wyniki i trzy dni chlipała, bez sensu. Kupilam mu tylko puszki Renala, bo znów z apetytem kiepsko. Wszamał wszystko w tempie olimpijczyka :lol: Hłe, hłe, hłe. kciałabym:evil_lol: . Bilbo ma cztery, bo w końcu zdobyłam się na odwagę i go zważyłam. No lekki siok:crazyeye: :crazyeye:. Siebie nie ważę, bo i po co siem bendem denerwować. A że sobie ostatnio niczego nie żałowałam, to...:cool3: :evil_lol: . Tez mi się wydaje, że te badania to już bez sensu, moje słoneczko już dosyć pokłute. A od tego niestety wyniki się nie poprawią.:shake: A Pagaj i tak jest żywym zaprzeczeniem wetowych prognoz i oby tak dalej:multi: Quote
00000 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 No a ja mam inną, zupełnie inną nowinę... :gent: Tamtaram! Niniejszym informuję, że mama naszego przyszłego, nowego członka rodziny (czekoladowego, dla odmiany) ma cieczkę....:multi: :lol: A Pagiś zjadł calutkie śniadanie :lilangel: Quote
Bila Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pagaj napisał(a):No a ja mam inną, zupełnie inną nowinę... :gent: Tamtaram! Niniejszym informuję, że mama naszego przyszłego, nowego członka rodziny (czekoladowego, dla odmiany) ma cieczkę....:multi: :lol: A Pagiś zjadł calutkie śniadanie :lilangel: No to chlusniem, bo uśniem. :loveu: :loveu: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :multi:Pagajek będzie miał braciszka :multi::multi::multi: :multi:brawa za zjedzone sniadanko ;) Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 no to trzymamy :kciuki: za owocne baraszkowanie :drinking: Quote
00000 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Bila']Od Krystynyh będzie mały? Bosz... to miała być tajemnica....:mad: Niech będzie, żem pepla, ale nie mogę się powstrzymać - będą po Rudej :p Niestety Ruda wywinęła numer i dostała cieczkę o 1,5 miesiąca za wcześnie ;) , a my 23 września wracamy ze wczasów w Egipcie, więc odbierzemy malucha już co nieco podrośniętego :p Zresztą jutro Ci wszystko opowiem :) Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Całuski dla dzielnego Pagajka :loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Dzielny Pagajek :multi: Trzymam kciuki za przyszlego czlonka rodziny :kciuki: cuciola napisał(a):czyli jak? kiedy maluszek? jak wroca z Egiptu :evil_lol: Quote
00000 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 PIKA napisał(a):jak wroca z Egiptu :evil_lol: No właśnie, zamiast plackiem na plaży się wylegiwać - leżak sobie wstawię do internet - roomu, a hodowczyni każę zamontować w domu kamerkę on-line...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asiunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Hej!! Aaaa cudownie:loveu:Martusia a hodowca ma jakas stronke,bo chetnie sobie czekoladki poogladam:loveu: Buziaki dla Pagajka od niedoszlej zony i tesciowej:eviltong: Quote
coztego Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ale masz przystojnych chłopaków :) :cool3: A czekoladki są smakowite :loveu: A to z góry wiadomo, że miot będzie czekoladowy? :hmmmm: Quote
LAZY Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 coztego napisał(a):Ale masz przystojnych chłopaków :) :cool3: A czekoladki są smakowite :loveu: A to z góry wiadomo, że miot będzie czekoladowy? :hmmmm: Moze jak jedno z rodziców jest czekoladowe to wiadomo...moze ten gen czekoladowy jest dosc silny...:roll: Quote
cuciola Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Pagaj bedziesz miala malucha od Krystyny! ale fajnie! a ja od Krzysi i tak sie kolo zamyka :) do mnie maluch trafi troche wczesniej niz do ciebie...bo w lipcu..a ty kiedy? we wrzesniu? bo ja nie wiem kiedy wy z Egiptu wracacie.. Quote
00000 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Bedom ciekoladki ;) :lol: Mamusia i tatuś dają geny czekoladowe :lol: Ciuci, odbieramy malucha (o ile wszystko potoczy się zgodnie z planem) po 23 września, bo wtedy wracamy. I nie peplaj na labradorach, bo mnie Krystyna pogoni za długi język :mad: No a ja już się tak cieszę, że mnie energia rozsadza.:bigcool: Już nawet mamy wybrane imię dla dziamdziaka... :evil_lol: A wogóle to byłam w sobotę u Bili i Bilbusia w gościnie :multi: :multi: :multi: Z Pagajkiem :p W środę będą zdjęcia, brat pożyczył aparat zanim je zgrałam :mad: Jedno jest pewne - Bila miała śliczny jasno kremowy dywanik w pokoju....:oops: Quote
coztego Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Pagaj']Bila miała śliczny jasno kremowy dywanik w pokoju....:oops: Może i śliczny, ale za to jaki niepraktyczny :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :razz:a dlaczego miała dywanik , czyżby zniknął bądź zmienił kolor:cool1: Quote
00000 Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a dlaczego miała dywanik , czyżby zniknął bądź zmienił kolor:cool1: A zmienił, zmienił.... teraz jest w taki śliczny buro - czarny rzucik...:splat: I, żeby było weselej, to Bila uprała go specjalnie na nasz przyjazd....:watpliwy: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Pagaj']A zmienił, zmienił.... teraz jest w taki śliczny buro - czarny rzucik...:splat: I, żeby było weselej, to Bila uprała go specjalnie na nasz przyjazd....:watpliwy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to faftycznie BILA ma poczucie humoru i za dużo czasu :p / ja muszę wyprać wykładzinę tylko co mam zamówić pranie to znajdę jakieś przeciw temu zeby nie prac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
Recommended Posts