Bila Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witajcie Pagaje, buziaki od nas i od Bilba z chorym tyłkiem (w dupsku mamy zapalenie). :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Najważniejsze, że Pagajek ma jeszcze chwile radości :loveu: Quote
PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bila napisał(a):Witajcie Pagaje, buziaki od nas i od Bilba z chorym tyłkiem (w dupsku mamy zapalenie). :loveu: :loveu: :loveu: jak to zapalenie w dupsku? :crazyeye: Quote
Bila Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ano zapalenie jednego z gruczołów przy odbycie. Dupsko miał płukane:shake: , cyrk był, bo jak wet zaczął mu tam na całego gmerać, to był mały bunt (wyrywał się), krew śmierdząca się z tyłka lała:angryy: . Dostał antybiotyki (nawiasem mówiąc tabletki takiej wielkości jak dla konia). I jutro jeszcze mamy przyjechać na płukanie jeszcze jedno. No i tak ta dupa zapalona jest obecnie:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bila napisał(a):(w dupsku mamy zapalenie). :loveu: :loveu: :loveu: ahhaahhahah bila jak to słodko ujęłaś :loveu: Quote
Bila Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ahhaahhahah bila jak to słodko ujęłaś :loveu: Może i ujęłam, ale smród bynajmniej słodki nie jest:evil_lol: . A dupa czerwona jak polny mak, chłelera Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bila napisał(a):Może i ujęłam, ale smród bynajmniej słodki nie jest ja się mogę tylko domyślac ;) Quote
asher Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bila napisał(a):Może i ujęłam, ale smród bynajmniej słodki nie jest:evil_lol: . A dupa czerwona jak polny mak, chłeleraOrangutan? :cool3: ;) Buziaki dla Pagaja!!! :buzi: Quote
Bila Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 asher napisał(a):Orangutan? :cool3: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bila napisał(a): A dupa czerwona jak polny mak, chłelera żeby tylko jaka pciólka nektarku z maku pobrac nie zechciala :evil_lol: Quote
00000 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Jezdem :mad: Proszę orangutanka wymiziać (nie w dupeczkę, bo boli!) :p Pagaj dziś wymiotowanko. Śliną. Samopoczucie w domu :cool2: Na spacerze :kciuki: PO spacerze, niestety prowadzę flaczka do domu...:sadCyber: No i podjęliśmy decyzję - Mazury odwołane. Pagaj nie da rady. Zaliczka poszła się... cośtamcośtam. Sąsiedzi twierdzą, że z Pagajem to ściemniamy od listopada... :icon_roc: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Martuś , wymiziaj malca ode mnie ....przykro się czyta że jest źle :shake: Quote
Bila Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 PIKA napisał(a):żeby tylko jaka pciólka nektarku z maku pobrac nie zechciala :evil_lol: Pciółka od nektaru na ten tychmiast by padła.:lol: Quote
Bila Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Pagaj']Jezdem :mad: Proszę orangutanka wymiziać (nie w dupeczkę, bo boli!) :p Pagaj dziś wymiotowanko. Śliną. Samopoczucie w domu :cool2: Na spacerze :kciuki: PO spacerze, niestety prowadzę flaczka do domu...:sadCyber: No i podjęliśmy decyzję - Mazury odwołane. Pagaj nie da rady. Zaliczka poszła się... cośtamcośtam. Sąsiedzi twierdzą, że z Pagajem to ściemniamy od listopada... :icon_roc: Moje kochane Pagajoki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Pagaj napisał(a): Sąsiedzi twierdzą, że z Pagajem to ściemniamy od listopada... :icon_roc: że co? :icon_roc: Wymyziac posze Pagajka od ciotki :loveu: I Bilba takoż samo :loveu: Quote
00000 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Cytat: Napisał(a) Pagaj Sąsiedzi twierdzą, że z Pagajem to ściemniamy od listopada... :icon_roc: [quote name='"PIKA"'] że co? :icon_roc: Bo jak widzi sąsiadów, to zawsze jest radosny i w skowronkach, to myślą, że z tą jego chorobą to ściema i tyle.:cool1: Pagaj wymiziany :loveu: A ja w sobotę będę osobiście miziać BILBUSIA! :loveu: A Wy nie :eviltong: Tfutfutfu, żeby nie zapeszyć ;) :lol: Quote
Agga Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Martus no jak masz Pagajka pod ręką to szepnij mu na uszko, że mimo iż jest słabiutki to ma mocne serduszko i jest dzielnym piesiulkiem :loveu:Zrób mu jakies zdjątko. Quote
00000 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Jaki ty masz śliczny podpis!!!!!!!!:multi: Pagajek poszedł z panem na sikanko ;) :diabloti: Mam na biurku taki kalendarz z naszymi zdjęciami, na każdy miesiąc inne zdjęcie - na maj jest mój TZ z Michałem, na jachcie - bo w maju mieliśmy na Mazury jechać. A na kwieniu mam Pagajeczka malutkiego, zresztą, on na co drugim zdjęciu jest.... :bigcool: Wróci siulek piesiule malutki kochany, to mu przekażę dobre fluidy od cioci Aggi :loveu: Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 :loveu:my tu wszyscy kibicujemy Pagajkowi :razz:Pagajku trzymaj się mocno , mocno ....a Bilbusia za bardzo nie ściskaj , bo z tą poopą to nie wiadomo :cool3:;) Quote
00000 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:my tu wszyscy kibicujemy Pagajkowi :razz:Pagajku trzymaj się mocno , mocno ....a Bilbusia za bardzo nie ściskaj , bo z tą poopą to nie wiadomo :cool3:;) Od wszystkich dobrych cioć z dogomanii został wygłaskany :lol: Od cioci Ali też! :cool3: Bilbusia będę ściskać po właściwej stronie psa...:evil_lol: Quote
00000 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Właśnie zgasło serduszko Foxa - tollerka chorego na nerki, którego losy śledziłam, w założonym przeze mnie wątku o chorobach nerek, na Labradorach.info. ...... Bardzo mi smutno. :-( Quote
asher Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 O matko, co się dzieje do licha??? :placz: :placz: :placz: (') Quote
Bila Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Pagaj napisał(a):Właśnie zgasło serduszko Foxa - tollerka chorego na nerki, którego losy śledziłam, w założonym przeze mnie wątku o chorobach nerek, na Labradorach.info. ...... Bardzo mi smutno. :-( O Boże:shake: :-( :-( Quote
Recommended Posts