PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Czyli cierpliwości Ci zyczyc nie trzeba :lol: To rzyczymy abyście jak najdluzej te krzaczki wąchac mogli :buzi: Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dzień bez wymiotów to dzień podejrzany...:razz: Dziś wymioty były dwa razy - po południu treść śniadania się opróżniła, a wieczorem coś innego tym razem. Ani nie jedzenie, ani nie ślina z wodą, tylko taka ślina z wodą i czymś czarnym. Jakimś śluzem jakby... Bez jakiegoś szczególnego zapachu...:roll: Z trwogą myślę o Mazurach. Śpimy na jachcie. Czeka mnie pranie kocy, śpiworów i matracy chyba codziennie....:roll: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Oj moje koffane Pagajki ;) No sprzątanko i pranko w takich sytuacjach :razz: Marta czy Pagajek się załatwia czy robi koopalki Quote
malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ojejj mały rzyguś kochany - na Mazurach odżyje :loveu: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 malawaszka napisał(a):ojejj mały rzyguś kochany - na Mazurach odżyje :loveu: taa tylko z tego co pamietam to Pagaj za jachtami nie przepada :lol: Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Marta czy Pagajek się załatwia czy robi koopalki Robi. Niezbyt spektakularne, bo większość i tak zymiotowuje, ale dziś po południu zrobił. Quote
LAZY Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 malawaszka napisał(a):ojejj mały rzyguś kochany - na Mazurach odżyje :loveu: Uwazam ze te Mazury to super pomysł, a Pagajowi dorbze to zrobi! Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):taa tylko z tego co pamietam to Pagaj za jachtami nie przepada :lol: Jachty uwielbia - ale tylko wtedy, kiedy stoją w pionie...:oops: Będziemy się więc starali pływać zawsze z wiatrem:razz: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pagaj napisał(a):Robi. Niezbyt spektakularne, bo większość i tak zymiotowuje, ale dziś po południu zrobił.to dobrze ;)bo ta treść ciemna tak mi się skojarzyła [SIZE=2]Chyba mus wam się zaopatrzyć w jednorazowe spiworki ;) Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pagaj napisał(a):Jachty uwielbia - ale tylko wtedy, kiedy stoją w pionie...:oops: Jak to w pione? :crazyeye: Dziobem do gory? :crazyeye: Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):a to w poziomie tez się da na jachcie pływac? :crazyeye: No.... może nie zupełnie w poziomie, ale w bardzo dużym przechyle tak! :lol: O takim na przykład (ta wisząca kurta jest w pionie...:lol: ) Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pagaj napisał(a):No.... może nie zupełnie w poziomie, ale w bardzo dużym przechyle tak! :lol: O takim na przykład (ta wisząca kurta jest w pionie...:lol: ) :shake:oj mocno buja , widze krzywą wodę :cool3: Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):Jak to w pione? :crazyeye: Dziobem do gory? :crazyeye: Zmieniłaś tekst spryciaro...:eviltong: Powiedzmy - maszt wtedy jest prostopadły do linii wody :p Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:oj mocno buja , widze krzywą wodę :cool3: Już poprawiłam...:evil_lol: Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 malawaszka napisał(a)::shake: kurczaki ostroo Łe tam, spoko. One się dalej nie kładą. (Fortunki 27) A jako, że na pokładzie były same wilki morskie (z KŻW włącznie) to żagli się nie refowało...:evil_lol: Tylko należy pamiętać o uprzednim zaształowaniu wszystkiego, jak należy...:lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pagaj napisał(a):Już poprawiłam...:evil_lol: :placz::placz::placz:jeszcze mi gorzej , ja mam Chorobę Morską :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:jeszcze mi gorzej , ja mam Chorobę Morską :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To powinniśmy Cię zabrać na te Mazury :lol: Pagaj by miał towarzystwo....:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pagaj napisał(a):Zmieniłaś tekst spryciaro...:eviltong: Powiedzmy - maszt wtedy jest prostopadły do linii wody :p zmienilam :evil_lol: bo sie zlapalam że jacht poziomie to raczje zjawisko naturalne :lol: pomerdalaś mi tym pionem :lol: Quote
00000 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):zmienilam :evil_lol: bo sie zlapalam że jacht poziomie to raczje zjawisko naturalne :lol: pomerdalaś mi tym pionem :lol: A bo mnie samej czasmi trudno go utrzymać...;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pagaj napisał(a): Na sam widok dostaję choroby morskiej :lol: Wilki morskie refujące zaształowane żagle... :hmmmm: Czy jest na sali tłumacz? :candle: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pagaj napisał(a): marta gdzie tutaj jest podłoga :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pagaj napisał(a):To powinniśmy Cię zabrać na te Mazury :lol: Pagaj by miał towarzystwo....:lol: :lol: :lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko kto będzie sprzatał :cool3: Quote
00000 Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko kto będzie sprzatał :cool3: Zrobimy dyżury :evil_lol: Quote
00000 Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):marta gdzie tutaj jest podłoga :eviltong: :eviltong: :eviltong: Podłoga nie ważna, ważny horyzont! ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts