Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dlaczego wszystkie blabladory milczą ??? I Pagaj ... I Leon ... No co jest z wami ? No co ??? :roll: :roll: :roll: Quote
Agga Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ludzki Pagajku zrob psiemu Pagajkowi chodź jedną foteczkę... Quote
Jupi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Pagajek jest prześliczny:loveu: :loveu: :loveu: słodkie zdjęcia jak był maluszkiem, ja żałuje że nie mam takich swojego Jupka, bo mam go od 6 miesiąca jego życia Pagajek też jest bardziej fotogeniczny, bo mój Jupek ze względu na swój czarny kolorek nie jest łatwym obiektem foto:shake: przy nieodpowiednim świetle wychodzi po prostu czarna plama na różnym tle:evil_lol: Mam nadzieję że Pagajek ma się dobrze, jak przebrnęłam przez wątek o chorobie Pagajka to się przeraziłam, ja też przechodziłam chorobę mojego psiaka, trzy lata temu odeszła za tęczowy most moja sunia Kaza - owczarek niemiecki, miała raka wątroby więc znam ten ból:placz: W każdym razie życzę zdrówka i wielu wspaniałych wypraw żeglarskich i nie tylko...:lol: Pozdrawiam i zapraszam do galerii - Jupi czarny labek:razz: Quote
00000 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 No jesteśmy. Mieliśmy mały kryzys. Pagajkowi się pogorszyło i musieliśmy jeździć na kroplówki. Nic nie jadł przez tydzień i schudł znów mocno :shake: Ale już jest ok :multi: Od jutra żarełko w ilości kilku kulek na raz póki co... Jupi dziękujemy bardzo za dobre słowa :hand: (i zajrzymy niebawem do galerii:cool1: ) Agguś Pagajowi się pogorszyło, jak mu o Sarci opowiedziałam - normalnie jakby się chłopak z żalu rozchorował... :bigcry: Dzisiaj oglądałam program o dobroczynnych skutkach odziaływań wzajemnych ludzi i zwierząt. Kiedy głaszczemy i tulimy psa, to i u niego i u nas znacznie obniża się ciśnienie krwi i wspólnie odczuwamy wielką przyjemność. I dlatego ja, wcześniejsza przeciwniczka obecności psa w sypialni bez niego w nogach już nie zasnę....:iloveyou: Dobranoc! :sleep2: Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 kurcze Pagajku :nono: nie wilno tak wiecej straszyć Pańci - zdrówka dla Pagajka pieska od niedawna łóżkowego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Pagajki , musicie trzymać sie zdrowiutko :razz: Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Pagaj'] I dlatego ja, wcześniejsza przeciwniczka obecności psa w sypialni bez niego w nogach już nie zasnę....:iloveyou: Dobranoc! :sleep2: To Pagajek nie spał z Toba w łóżku ??? Cieszę się, że kryzys zażegnany ... Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Pagajku masz nie robic takich numerow :nono: Dobrze, ze kryzys minął :multi: Quote
00000 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Dziękujemy za dobre słowa :buzi: Pagaj dostał pierwsze kulki na śniadanie - trwa obserwacja. Jeśli do godziny 16 nie zwymiotuje to znaczy, że wszystko jest ok. [quote name='HankaRupczewska']To Pagajek nie spał z Toba w łóżku ??? Cieszę się, że kryzys zażegnany ... Nie spał. Nigdy, a jak tylko wyrósł z okresu "sikanego" to w ogóle nie spał w nami w sypialni. Dopiero od listopada z nami śpi (kiedy dowiedzieliśmy się o chorobie). I wiecie co - zachowuje się tak, jakby spał z nami od zawsze:lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pagajku , trzymamy mocno kciuki :kciuki:za zdrówko. Marta Pagaj wie :razz:że miejsce piesa jest w sypialni :lol: Quote
Bila Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Nio, a pamiętam, jak to ktoś na labach pisał, że tylko na posłaniu, nigdy w łóżku, nie w sypialniu, :evil_lol: a tu prosze teraz... Bilbo ściska małego i żadnych więcej takich numerów:mad: . Żadnych pogorszeń do bebla Quote
00000 Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Bila napisał(a):Nio, a pamiętam, jak to ktoś na labach pisał, że tylko na posłaniu, nigdy w łóżku, nie w sypialniu, :evil_lol: a tu prosze teraz... Bilbo ściska małego i żadnych więcej takich numerów:mad: . Żadnych pogorszeń do bebla No ci - cho.... Kto tam pamięta jakieś posty na labach sprzed ćwierćwiecza...:evil_lol: Dziękujemy za uściski i odwzajemniamy :multi: Pagaj całuje, więc zatkajcie nosy, bo z pyska mu mydełkiem "FE" zajeżdża...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (nagromadzenie mocznika w organizmie skutkuje między innymi okrutnymi wyziewami z paszczy...) Quote
malawaszka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 a jak tam wczorajsze kuleczki?? przyswojone???? Quote
00000 Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 malawaszka napisał(a):a jak tam wczorajsze kuleczki?? przyswojone???? Przyswojone:lol: Dziś była pierwsza kupa od jakichś siedmiu dni...:p Co za radość, mówię wam, jeszcze się nigdy tak z psiego kupska nie cieszyłam...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Eeee to pagajek wraca do normy :multi: To na pewno przez to, ze moze spac w łózku :evil_lol: Quote
LAZY Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No to dobrze ze wszystko w porzadku! Juz sie marwiłam brakie informacji od Was. Quote
anetta Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Super, super, super ze koopsko jest :sweetCyb: :lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Pagaj napisał(a):Przyswojone:lol: Dziś była pierwsza kupa od jakichś siedmiu dni...:p Co za radość, mówię wam, jeszcze się nigdy tak z psiego kupska nie cieszyłam...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: o matko strasznie długo :shake: Quote
00000 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Jupi napisał(a):Poproszę więcej zdjęc Pagajka!!!:lol: To będzie Pagajek w pozycjach śpiących - na wznak, w kulkę, wyciągnięty, na boczku prawym, na boczku lewym i tak dalej....:lol: Źle się czuje moje psisko, wymiotował ostatnie trzy dni i nie jadł. Bardzo dużo śpi i jedyną aktywność wykazuje na spacerkach, które też za długie nie są, bo się chłopak męczy:roll: Quote
Jupi Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Biedaczysko:placz: uściskać i ucałować w nochalka go proszę odemnie:loveu: śpiących zdjęć Pagajkowych również oczekuję:lol: Quote
Recommended Posts