Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pagajek jest prześliczny:loveu: :loveu: :loveu:
słodkie zdjęcia jak był maluszkiem, ja żałuje że nie mam takich swojego Jupka, bo mam go od 6 miesiąca jego życia
Pagajek też jest bardziej fotogeniczny, bo mój Jupek ze względu na swój czarny kolorek nie jest łatwym obiektem foto:shake:
przy nieodpowiednim świetle wychodzi po prostu czarna plama na różnym tle:evil_lol:
Mam nadzieję że Pagajek ma się dobrze, jak przebrnęłam przez wątek o chorobie Pagajka to się przeraziłam, ja też przechodziłam chorobę mojego psiaka, trzy lata temu odeszła za tęczowy most moja sunia Kaza - owczarek niemiecki, miała raka wątroby więc znam ten ból:placz:

W każdym razie życzę zdrówka i wielu wspaniałych wypraw żeglarskich i nie tylko...:lol:
Pozdrawiam i zapraszam do galerii - Jupi czarny labek:razz:

Posted

No jesteśmy.
Mieliśmy mały kryzys.
Pagajkowi się pogorszyło i musieliśmy jeździć na kroplówki.
Nic nie jadł przez tydzień i schudł znów mocno :shake:

Ale już jest ok :multi:
Od jutra żarełko w ilości kilku kulek na raz póki co...

Jupi dziękujemy bardzo za dobre słowa :hand:
(i zajrzymy niebawem do galerii:cool1: )

Agguś Pagajowi się pogorszyło, jak mu o Sarci opowiedziałam - normalnie jakby się chłopak z żalu rozchorował... :bigcry:

Dzisiaj oglądałam program o dobroczynnych skutkach odziaływań wzajemnych ludzi i zwierząt.
Kiedy głaszczemy i tulimy psa, to i u niego i u nas znacznie obniża się ciśnienie krwi i wspólnie odczuwamy wielką przyjemność.
I dlatego ja, wcześniejsza przeciwniczka obecności psa w sypialni bez niego w nogach już nie zasnę....:iloveyou:

Dobranoc!
:sleep2:

Posted

[quote name='Pagaj']
I dlatego ja, wcześniejsza przeciwniczka obecności psa w sypialni bez niego w nogach już nie zasnę....:iloveyou:

Dobranoc!
:sleep2:

To Pagajek nie spał z Toba w łóżku ???
Cieszę się, że kryzys zażegnany ...

Posted

Dziękujemy za dobre słowa :buzi:
Pagaj dostał pierwsze kulki na śniadanie - trwa obserwacja.
Jeśli do godziny 16 nie zwymiotuje to znaczy, że wszystko jest ok.

[quote name='HankaRupczewska']To Pagajek nie spał z Toba w łóżku ???
Cieszę się, że kryzys zażegnany ...
Nie spał. Nigdy, a jak tylko wyrósł z okresu "sikanego" to w ogóle nie spał w nami w sypialni.
Dopiero od listopada z nami śpi (kiedy dowiedzieliśmy się o chorobie).
I wiecie co - zachowuje się tak, jakby spał z nami od zawsze:lol:

Posted

Nio, a pamiętam, jak to ktoś na labach pisał, że tylko na posłaniu, nigdy w łóżku, nie w sypialniu, :evil_lol: a tu prosze teraz... Bilbo ściska małego i żadnych więcej takich numerów:mad: . Żadnych pogorszeń do bebla

Posted

Bila napisał(a):
Nio, a pamiętam, jak to ktoś na labach pisał, że tylko na posłaniu, nigdy w łóżku, nie w sypialniu, :evil_lol: a tu prosze teraz... Bilbo ściska małego i żadnych więcej takich numerów:mad: . Żadnych pogorszeń do bebla

No ci - cho....
Kto tam pamięta jakieś posty na labach sprzed ćwierćwiecza...:evil_lol:

Dziękujemy za uściski i odwzajemniamy :multi:
Pagaj całuje, więc zatkajcie nosy, bo z pyska mu mydełkiem "FE" zajeżdża...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (nagromadzenie mocznika w organizmie skutkuje między innymi okrutnymi wyziewami z paszczy...)

Posted

malawaszka napisał(a):
a jak tam wczorajsze kuleczki?? przyswojone????

Przyswojone:lol:
Dziś była pierwsza kupa od jakichś siedmiu dni...:p
Co za radość, mówię wam, jeszcze się nigdy tak z psiego kupska nie cieszyłam...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Przyswojone:lol:
Dziś była pierwsza kupa od jakichś siedmiu dni...:p
Co za radość, mówię wam, jeszcze się nigdy tak z psiego kupska nie cieszyłam...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:crazyeye: o matko strasznie długo :shake:

Posted

Jupi napisał(a):
Poproszę więcej zdjęc Pagajka!!!:lol:

To będzie Pagajek w pozycjach śpiących - na wznak, w kulkę, wyciągnięty, na boczku prawym, na boczku lewym i tak dalej....:lol:

Źle się czuje moje psisko, wymiotował ostatnie trzy dni i nie jadł.
Bardzo dużo śpi i jedyną aktywność wykazuje na spacerkach, które też za długie nie są, bo się chłopak męczy:roll: