00000 Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Dziękujemy bardzo kochani!!! :multi: Przepiękne kartki i życzenia :iloveyou: Życzymy wszystkim szampańskiej zabawy - czy to na imprezie do białego rana, czy w domowych pieleszach:bigcool: Spełnienia marzeń w Nowym 2006 roku!!! Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
00000 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Tak mi się przypomniało, że kiedyś obiecałam.... :bigcool: Było bosko....:cool1: To jest Pustynia Arabska - jak widać w Egipcie nie tylko Sahara jest:cool1: W wiosce Beduinów... I takie atrakcje też były: :diabloti: Jazda na wielbłądzie jest niesamowita - można dostać choroby morskiej...;) Mała śliczna beduinka... :) I specjalnie dla Dogomaniaków: miejscowy Beduiński Pies Pustynny :lol: :lol: :lol: W hotelowym basenie z wodą ciepłą jak w kranie...:p CDN... Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Och Martusiu jak tu u Was cieplutko :cool1: Co słychać u słodziaka:loveu: Pagajka :roll: Quote
00000 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 W drodze do Kairu Kairskie ulice - głośne, zatłoczone z ruchem samochodowym przeczącym wszelkim europejskim zasadom ruchu drogowego...:lol: Muzeum Kairskie, z mumiami, maską Tutankhamona i tak dalej... Nie wolno w środku fotografować. Nil W tle widać piramidy...:) Kair kończy się zaledwie 100 od piramid.... Jakoś na filmach na Discovery tego nie widać....;) Fajnie jest stąpać po czterotysiącletnim marmurze....:cool1: Największy fikus, jaki w życiu widziałam... Zrobiłam zdjęcie mamie, bo ma taki w doniczce;) Nil i droga do Hurghady Quote
00000 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Areobic w basenie...:cool1: Hotelowy kotek:lol: Nurkujemy na rafach... Wyschnięta sól na skórze... Błogo mi....:lol: No i wracamy.... Quote
Koma Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Boskie foty :klacz: a ten basen :loveu: i widoczki... Quote
00000 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Och Martusiu jak tu u Was cieplutko :cool1: Co słychać u słodziaka:loveu: Pagajka :roll: Bez zmian na pierwszy rzut oka, niedługo idziemy na badania, to się okaże jak jest naprawdę:Dog_run: Ja się cieszę, że u Was wszystko w porządku - wyniki Ozulca świetne:multi: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Jej!! Jakie cudowne foty z podrozy:multi: Od samego patrzenia robi mi sie goraco..... ogladac w zime takie gorace foty:evil_lol: A moze troszeczke zdjec Pagaja?? Dawno go tu nie bylo.......:cool1: Quote
00000 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Magda_Miki']A moze troszeczke zdjec Pagaja?? Dawno go tu nie bylo.......:cool1: Póki co nie mamy nowych :roll: Ale nadrobimy :) Najnowsze - Pagaj i jego mały pan idą spać :cool1: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Pagaj napisał(a):Bez zmian na pierwszy rzut oka, niedługo idziemy na badania, to się okaże jak jest naprawdę:Dog_run: Ja się cieszę, że u Was wszystko w porządku - wyniki Ozulca świetne:multi:oj napędził mi chłopak stracha :shake: Nadal trzymam kciuki za Pagajka :cool1: Quote
Agga Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Marta te foty z ciepłych krajów no nic tylko sie zdołować....ZIMA:shake: Quote
Iv Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Swietne fotki:diabloti: super miejsce, blogie lenistwoooo. Ja tez tak chceee;) Quote
asher Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Pagaj, zdołowałaś mnie :-( Z kinola mi cieknie, palce u stóp marzną, dreszcz przebiega me ciało, a tu taaakie klimaty :placz: Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 fajna wycieczka :multi: ale on chudy :roll: Quote
LAZY Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Marta nareszcie!!! Wspaniale jest sobie rpzypomniec jak tam bylo. A w tym muzeum w Kairze to foty mozna robic ale bez lampy i trzeba zapłacic za to kase. No i ja głupia zapłaciłam, robiłam foty bez lampy i goowno mi wyszło:angryy:Bo w srodku ciemno. Wiecej fotem ni masz?:oops: Quote
moon_light Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 21.01 wybieram sie do Egiptu...czyli juz w sobote :lol: ...i ogladajac te fotki....rozmarzylam sie ...ehh nie moge sie doczekac :) Quote
LAZY Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 moon_light napisał(a):21.01 wybieram sie do Egiptu...czyli juz w sobote :lol: ...i ogladajac te fotki....rozmarzylam sie ...ehh nie moge sie doczekac :) No masz! Wpada tu taki osobnik i szczuje takim wspaniałym klimatem! Za kare obowiazkowo foty na forum prosze wstawic!:mad:;) Quote
moon_light Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Obowiazkowo fotki beda w galerii u mojego brzydala :D - egipskie widoczki zdecydowanie podwyzsza wspolczynnik ladności w galerii mojego zlośnika;] Pagaj- z tego chlopaczka to kiedys doobry przystojniak bedzie :D Quote
malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 aaaaaaaaaa :placz: :placz: :placz: PAGAJ!!! cos Ty narobiła?? TAKIE foty gorące a ja dziś od teraz mam zimne kaloryfery i tak do czwartku!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Polna Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 no własnie, mi tu paluszki zamarzają :P głaski dla Pagaja :) Quote
00000 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Agga']Marta te foty z ciepłych krajów no nic tylko sie zdołować....ZIMA:shake: [quote name='asher']Pagaj, zdołowałaś mnie :-( Z kinola mi cieknie, palce u stóp marzną, dreszcz przebiega me ciało, a tu taaakie klimaty :placz: [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaa :placz: :placz: :placz: PAGAJ!!! cos Ty narobiła?? TAKIE foty gorące a ja dziś od teraz mam zimne kaloryfery i tak do czwartku!!!! :placz: :placz: :placz: [quote name='Polna'] no własnie, mi tu paluszki zamarzają :P MARUDY!!!!:mad: [quote name='LAZY']Marta nareszcie!!! Wspaniale jest sobie rpzypomniec jak tam bylo. A w tym muzeum w Kairze to foty mozna robic ale bez lampy i trzeba zapłacic za to kase. No i ja głupia zapłaciłam, robiłam foty bez lampy i goowno mi wyszło:angryy:Bo w srodku ciemno. Wiecej fotem ni masz?:oops: Już nie wolno robić zdjęć. Nawet telefonem. Prześwietlają wszystkich wchodzących i jeśli nie zdeponowałaś aparatu, kamery lub telefonu - zabierają (potem rzecz jasna oddają). To dlatego, że mimo zakazu używania flesza zawsze znalazł się jakiś delikwent i pstryknął niby "przez przypadek"... No a te czterotysiącletnie zabytki sama widziałaś w jakim opłakanym są stanie.. [quote name='moon_light']21.01 wybieram sie do Egiptu...czyli juz w sobote :lol: ...i ogladajac te fotki....rozmarzylam sie ...ehh nie moge sie doczekac :smile: Na 100% zachorujesz na "Egiptus chronica"...;) :lol: :lol: :lol: I już Ci zazdroszczę:multi: Zdjęcia obowiązkowo zaraz po przylocie:p Dokąd lecisz, na jak długo i do jakiego hotelu? A ten przystojniaczek jest nim juz teraz....;) Koleżanki ze szkoły mogłyby Ci o tym powiedzieć...;) [quote name='Delta']Pięknie w Egipcie :loveu: taka podróż to moje marzenie :lol: To ja ściskam kciuki, żeby się spełniło!!!:multi: Quote
Recommended Posts