00000 Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Serdecznie dziękujemy za życzenia!!!:x-mas: Wzajemności kochani :-D Quote
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierkow skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana Asia&Rocky&Metka Quote
sota36 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: Pagajku ZDROWIA!!!!!!! Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
00000 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='sota36']:x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: Pagajku ZDROWIA!!!!!!! O tak - tego mi akurat brakło w te święta :( Dziękuję Wam kochani za życzenia:calus: Przez cały tydzień bagatelizowałam chrypkę i ból gardła i się załatwiłam na cacy... w wigilię rano jakaś kosmiczna gorączka, w gardle stado szpilek, zielonych kasztanów, sierści i wszystkiego tego, co drapie, gryzie i boli... Lekarz - antybiotyk - łóżko. I wigilię pamiętam jak przez mgłę... :( Teraz też powinnam leżeć, ale się wymsknęłam, żeby Was uściskać ciepło :-D I wracam na kanapę pod kocyk, bo mię dziecię chce znowu doprowadzić do bankructwa w "Monopoly" ;) :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Pagaj napisał(a):O tak - tego mi akurat brakło w te święta :( Dziękuję Wam kochani za życzenia:calus: Przez cały tydzień bagatelizowałam chrypkę i ból gardła i się załatwiłam na cacy... w wigilię rano jakaś kosmiczna gorączka, w gardle stado szpilek, zielonych kasztanów, sierści i wszystkiego tego, co drapie, gryzie i boli... Lekarz - antybiotyk - łóżko. I wigilię pamiętam jak przez mgłę... :( Teraz też powinnam leżeć, ale się wymsknęłam, żeby Was uściskać ciepło :-D I wracam na kanapę pod kocyk, bo mię dziecię chce znowu doprowadzić do bankructwa w "Monopoly" ;) :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:oj no ładnie , ładnie tak się załatwić na świeta .Mam nadzieję , że 4 łapny Pagajek jest ok i cię podgrzewa w stopy 8) Quote
00000 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Jeszczem siem kurujem:roll: A póki co - specjalnie dla Was kochani: :cool1: (proszę kliknąć - otworzy się niby filmik:lol: ) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Pagaj']Sesja domowa:-D Profil: 8-) Spojrzenie z góry ;) I dwa ujęcia zwiniętego w kuleczkę śpiącego Pagajka:-D mam słabość do tej rasy... napatrzeć się nie mogę ;) Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Pagaj , film -życzonka świetny :multi: Quote
sota36 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Przede wszystkim zdrowka, zdrowka i zdrowka - reszta sama przyjdzie - w Nowym Roku!!!!:BIG: Quote
Recommended Posts