Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia są przepiękne, bo model jest pierwsza klasa!!! Normalnie się zakochałam, cudowna czekoladowa mordka, i ten nosek taki brązowiutki...mniamuśny!

Posted

Cześć Pagajku :multi:

Przykro mi, ale nie bylo mnie w Warszawie jak bylas :placz:

A Skiper jest juz u Was, czy jeszcze nie, bo się zgubilam :oops:

Posted

Aaaaaaaaaaaaa, jaka słodka mordzia!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Ale już zasępiona, biedaczysko zastanawia się, czy w nowym domu nie będzie aby niedomemłany :shake: :mad:

:crazyeye: Ufociłas fontannę, której się nażarła moja Sabina! Bo to Pole Mokotowskie, prawda?

Posted

asher napisał(a):

:crazyeye: Ufociłas fontannę, której się nażarła moja Sabina! Bo to Pole Mokotowskie, prawda?

To tam się mozna kąpać?! Właśnie miałam się pytać, gdzie to zdjęcie było zrobione.

Posted

asher napisał(a):
Móc można, tylko nie wiem, czy legalnie ;)

Z tego co pamiętam, na tablicach informacyjnych jest m.in zakaz kąpieli psów. Ale na zdjęciu wyraźnie widzę ludzkie łepki wystajace z wody. :cool3: Jak pierwszy raz popatrzyłam na fotkę to nie skojarzyłam, że to mogą być Pola Mokotowskie (moje ukochane). Ale to właśnie przez kapiących się ludzi.

Posted

[quote name='PIKA']
A Skiper jest juz u Was, czy jeszcze nie, bo się zgubilam :oops:

Skiperka zgarniamy spod Torunia, jak będziem z rejsu mazurskiego wracać, czyli za [SIZE=4]10 dni....

[quote name='asher']:crazyeye: Ufociłas fontannę, której się nażarła moja Sabina! Bo to Pole Mokotowskie, prawda?

Wyobraź sobie, że nie tylko Twoja Sabinka żre tą fontannę :evil_lol:
Na własne oczy widziałam :p

[quote name='moth']To tam się mozna kąpać?! Właśnie miałam się pytać, gdzie to zdjęcie było zrobione.

No właśnie byłam w szoku, kiedy zobaczyłam tą zielonkawą breję. Z nieufnością ledwiem duży palec u nogi zamoczyła...
A kąpało się mnóstwo ludzi :roll:
I psów też.

Posted

Pagaj napisał(a):
Wyobraź sobie, że nie tylko Twoja Sabinka żre tą fontannę :evil_lol:
Na własne oczy widziałam :p
Wiem. Ale dla Sabiny o mały włos nie skończyłoby się to tragicznie - gwałtowne rozszerzenie żołądka :shake: Na szczęście nie doszło do skrętu :modla:

Posted

asher napisał(a):
Wiem. Ale dla Sabiny o mały włos nie skończyłoby się to tragicznie - gwałtowne rozszerzenie żołądka :shake: Na szczęście nie doszło do skrętu :modla:

Uuuuuu.... no to takiego pożeracza fontann nie widziałam :roll:
To ty chyba Sabince już wybiłaś z głowy takie rozrywki, co? :mad:

Posted

Pagaj napisał(a):
To ty chyba Sabince już wybiłaś z głowy takie rozrywki, co? :mad:
Tiaaa, gdyby to było takie proste... Dziś sobie zapolowała na zraszacz do trawy :mad:

Posted

asher napisał(a):
Tiaaa, gdyby to było takie proste... Dziś sobie zapolowała na zraszacz do trawy :mad:

Hahahahah....:evil_lol:
O siebie też zadbaj, jakieś krople walerianowe, czy inne ziółka nasercowe - przy jej temperamencie i ciągotach to chyba wskazane ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='AgaiPhara']

O, banerek się zmienił - też jest słodki :loveu:

Ale bardziej mi się podobało jak się na siebie patrzyli. Teraz wygląda tak jakby Skiper olewal Pagaja. Niech znów się na niego popatrzy. :lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Hahahahah....:evil_lol:
O siebie też zadbaj, jakieś krople walerianowe, czy inne ziółka nasercowe - przy jej temperamencie i ciągotach to chyba wskazane ;) :evil_lol:
O ironio Sabina to człapak totalny! Serio, nie znam bardziej człapakowatego psa. A przygody ma takie, jakby była istnym wulkanem energii :roll: :diabloti:

Posted

hej będziecie kolo mnie zapraszam na herbatke i pierniczki ja mieszkam w centrum Torunia a to małe miasto możecie chyba wpaśc na maly odpoczynek :)

Posted

asher napisał(a):
O ironio Sabina to człapak totalny! Serio, nie znam bardziej człapakowatego psa. A przygody ma takie, jakby była istnym wulkanem energii :roll: :diabloti:

Widzisz, cicha woda z niej...:evil_lol:

Patka napisał(a):
hej będziecie kolo mnie zapraszam na herbatke i pierniczki ja mieszkam w centrum Torunia a to małe miasto możecie chyba wpaśc na maly odpoczynek :)

Oj, Patka chętnie byśmy wskoczyli na kawkę, ale obawiam się, że cały limit czasu potrzebny na przerwy w podróży wykorzystamy na spotkanie ze Skiperkiem ;)
Mój TZ i tak najchętniej nigdzie by się nie zatrzymywał, kanapki jadł w samochodzie, kawę pił z termosu, byle jak najszybciej znaleźć się na ŻAGLÓWCE :p