AgaiPhara Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Vogue napisał(a):Witaj Marta!:lol: Sledzilam walke Pagajka o zycie i bardzo,bardzo Wam wspolczulam. Teraz razem z Toba ciesze sie,ze zawita do Was takie slodkie,czekoladowe malenstwo.:multi: My też tu często po cichu gościliśmy i śledziliśmy Wasze losy. Nawet teraz na myśl o tym wszystkim ściska mi gardło.. Ale dziś jak ujrzałam, że trafi do Was czekoladowe maleństwo, mając już dgmaniacką tożsamość, nie mogłam powstrzymać się od dania znaku życia. Cieszę się z Wami!! :jumpie: Quote
00000 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 AgaiPhara napisał(a):My też tu często po cichu gościliśmy i śledziliśmy Wasze losy. Nawet teraz na myśl o tym wszystkim ściska mi gardło.. Ale dziś jak ujrzałam, że trafi do Was czekoladowe maleństwo, mając już dgmaniacką tożsamość, nie mogłam powstrzymać się od dania znaku życia. Cieszę się z Wami!! :jumpie: Jak dobrze wiedzieć, że się nie jest samym.... :Cool!: Pozdrawiamy baaaaaardzo serdecznie!!!!!! :sweetCyb: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pagaj napisał(a):Jak dobrze wiedzieć, że się nie jest samym.... :Cool!: Pagajkowa przeciez wiesz że nas tu więcej jest, i że nigdy nie jestes sama:bigok: Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 a jak już będziesz miała Skiperka to się od nas nie opędzisz :diabloti: Quote
Jupi Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 malawaszka napisał(a):a jak już będziesz miała Skiperka to się od nas nie opędzisz :diabloti: właśnie:evil_lol: Quote
sylrwia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 malawaszka napisał(a):a jak już będziesz miała Skiperka to się od nas nie opędzisz :diabloti: My chcemy sie wpisac w kalendarz na Skiperkowo- Forysiowe spotkanka :evil_lol: Quote
00000 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 No dobrze, że większość z Was jednak mieszka daleko - zamemałlibyście mi go na śmierć! :evil_lol: Sylwia - na pewno się spotkamy. Tym razem nie Pagaj Forysia, ale Foryś Skiperka będzie pouczał...;) Quote
Jupi Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pagaj napisał(a):No dobrze, że większość z Was jednak mieszka daleko - zamemałlibyście mi go na śmierć! :evil_lol: Sylwia - na pewno się spotkamy. Tym razem nie Pagaj Forysia, ale Foryś Skiperka będzie pouczał...;) hihihi ja jednak mam całkiem blisko:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 no nie moge prawdziwa slodka czekoladka :):):) Quote
moth Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pagaj napisał(a):No dobrze, że większość z Was jednak mieszka daleko - zamemałlibyście mi go na śmierć! :evil_lol: A tak to Ty będziesz go memłać w naszym imieniu. ;) Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pagaj napisał(a):No dobrze, że większość z Was jednak mieszka daleko - zamemałlibyście mi go na śmierć! :evil_lol: Oj uważaj żebym nie przyjechała specjalnie :diabloti: Quote
00000 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 JA go będę memłać OSZCZĘDNIE :mad: :lol: Jadę do Warszawy jutro. Będę do niedzieli u LU. Ostatni wolny weekend :evil_lol: Za tydzień na Mazury, a za dwa powrót z Mazur już ze szkrabem :lol: :lol: :lol: Quote
sylrwia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pagaj napisał(a): ... Sylwia - na pewno się spotkamy. Tym razem nie Pagaj Forysia, ale Foryś Skiperka będzie pouczał...;) Oj Pagaj nie licz na to, że Foryś taki pouczający będzie. :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pagaj napisał(a):JA go będę memłać OSZCZĘDNIE :mad: :lol: Jadę do Warszawy jutro. Będę do niedzieli u LU. Ostatni wolny weekend :evil_lol: Za tydzień na Mazury, a za dwa powrót z Mazur już ze szkrabem :lol: :lol: :lol: Oj nie mogłaś wczesniej przyjechać do wawy? :shake: Zabrała bym Cię z Jojiem na spacerek,a tak to na Helu siedze i kicha :angryy: Quote
AgaiPhara Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Pagaj']Tym razem nie Pagaj Forysia, ale Foryś Skiperka będzie pouczał...;) Zapraszamy serdecznie do Wrocławia - Pharka większości dobrych rzeczy nauczyła się od cudownej Cannellki - nieocenionej w szkoleniu :loveu: Do tego najbardziej wyrozumiałej na świecie. Quote
asher Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Pagaj napisał(a):JA go będę memłać OSZCZĘDNIE :mad:A my, jak uznamy, że mała wątróbka jest niedopieszczana, to przyjedziemy i zabierzemy i będziemy memłać i memłac i memłac... :loveu: Quote
moth Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 asher napisał(a):A my, jak uznamy, że mała wątróbka jest niedopieszczana, to przyjedziemy i zabierzemy i będziemy memłać i memłac i memłac... :loveu: Chętnie sie dołączę. :lol: Quote
00000 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Ja wam dam memłanie! :mad: Muszę przyznać, że Pharka miła śliczną nauczycielkę :loveu: A ja dziś dostałam nowe zdjęcia Skiperka od hodowczyni :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Marta jaki on słodziutki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgaiPhara Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Pagaj'] AAAAAAAAAAA, CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
URIA Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :mdleje: wiecie mój pies jest rzecz jasna najukochańszym, najpiękniejszym i wogóle naj - psem na swiecie...ale....[SIZE="5"]SKIPER JEST PO PROSTU PRZESLICZNY ...tylko ciiiiiii nie mówcie Tofce;) Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 o jezu jakie CUDO!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: TFU TFU TFU coby nie zauroczyć :cool1: Quote
00000 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 TFU TFU TFU coby nie zauroczyć A ty myślisz, że jaki kolor obróżki mu kupiłam :evil_lol: ... Czerwony! ;) :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 no i bardzo dobrze bo będą na Was na każdym kroku uroku rzucać z takim Skiperaskiem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts