cuciola Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 szybko wam to minie..zobaczycie...wyspijcie sie na zapas bo potem moze byc roznie :D Quote
URIA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!:loveu: uwielbiam czekoladowe labki! Skiper słodziak niesamowity!! Quote
Bila Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Mniodzio czekoladowe, mniodzio.:loveu: Quote
marlena924 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Tak się leczy rany :):) Piękny :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Aaaaaaaaaa, ale mleczna czekoladkaaaa! PYCHA!:sabber: Pagaj, juz nie dlugo, juz za momecik bedzie z WAMI :sweetCyb::sweetCyb: Quote
00000 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 moth napisał(a):Ja się już nie mogę doczekać zdjęć. :lol: Ech... a co ja mam powiedzieć :lol: Quote
bigos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pagaj napisał(a):Panie i Panowie - przedstawiam Wam SKIPERA :multi: Ma pięć tygodni i jest prawdziwym Zuchem :lol: :lol: :lol: :multi::multi::multi::multi:Bigosek będzie miał "dogo przyszywanego brata":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pagaj, ŚWIETNY baner! :klacz: aż się wzruszyłam :oops: Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Gratulujemy i cieszymy się bardzo!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
00000 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Maga100 napisał(a):Pagaj, ŚWIETNY baner! :klacz: aż się wzruszyłam :oops: Dziękuję....:oops: Tak mię coś naszło i w godzinę się z tym uwinęłam - natchnienie, czy cuś...;) :evil_lol: Quote
Lavanara Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hihihihi spoko Diler to formalnie Lavant to wykombinowałam Lavanara :lol: :lol: :lol: Boziu, boziu,boziu ja chcę ją schrupa, zjeś, wycałowac. Mój to już taki wielki byk... Ech idę z tąd! Fe, fe niedobra Marta naraża mnie nu takie wzdychanie... :mad: :mad: :mad: :p ;) Quote
Vogue Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Witaj Marta!:lol: Sledzilam walke Pagajka o zycie i bardzo,bardzo Wam wspolczulam. Teraz razem z Toba ciesze sie,ze zawita do Was takie slodkie,czekoladowe malenstwo.:multi: Moj slodziak ma juz 3 latka i milo mi bedzie sledzic rozwoj waszego malucha.:lol: Jesli pozwolisz bede tu stalym gosciem Quote
00000 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Vogue napisał(a):Witaj Marta!:lol: Sledzilam walke Pagajka o zycie i bardzo,bardzo Wam wspolczulam. Teraz razem z Toba ciesze sie,ze zawita do Was takie slodkie,czekoladowe malenstwo.:multi: Moj slodziak ma juz 3 latka i milo mi bedzie sledzic rozwoj waszego malucha.:lol: Jesli pozwolisz bede tu stalym gosciem No jasne!!! :multi: Cieszę się bardzo!! :multi: :multi: :multi: Jejku - też masz czekoladowego labka?? :loveu: Gdzie mogę jego zdjęcia obejrzeć? Na moje następne zdjęcia trzeba będzie poczekać cały miesiąc - caaaaaaałe pięć tygodni :placz: Quote
Vogue Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 My tez za kilka dni wyjezdzamy na Mazury i wrocimy w polowie sierpnia wiec mnie to pasuje:lol: Po powrocie bede na biezaco sledzic rozwoj malego.:lol: A zdjecia to sie dopiero naucze wstawiac:shake: Quote
Vogue Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja jestem do tylu z technika:shake::shake: Starosc nie radosc. Najpierw musze sie nauczyc wstawiac zdjecia do komputera a potem na dogo Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Wszystko jest w topiku "obrubka zdjęć.co i jak "-coś takiego,nie pamiętam dokładnie tytułu.A jak nie znajdziesz to zgłoś sie do mnie na gg Quote
Evelina Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Aga K napisał(a):Wszystko jest w topiku "obrubka zdjęć.co i jak "-coś takiego,nie pamiętam dokładnie tytułu.A jak nie znajdziesz to zgłoś sie do mnie na ggObrubka, obrubka :mad: Quote
Bila Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pagaj napisał(a): Na moje następne zdjęcia trzeba będzie poczekać cały miesiąc - caaaaaaałe pięć tygodni :placz: Ty mi tu nie rycz, Ty wypoczywaj, bo Cię ciekoladka torpeda czeka. Oj, nie będzie spania, Pagaje, oj, nie będzie:evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Jupi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Marta ! Skiper jest BOSKI:loveu: :loveu: :loveu: słodka czekoladka:lol: też mi się taka marzy:evil_lol: póki co też powiększamy stado, odbieramy na stałe małego owczarka w lipcu zapraszam do galerii Jupka, gdiz mozna zobaczyc fotki Bosarka:lol: Pozdrawiam Quote
Recommended Posts