Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pagaj napisał(a):
Panie i Panowie - przedstawiam Wam SKIPERA :multi:
Ma pięć tygodni i jest prawdziwym Zuchem :lol: :lol: :lol:

:multi::multi::multi::multi:Bigosek będzie miał "dogo przyszywanego brata":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Pagaj, ŚWIETNY baner! :klacz: aż się wzruszyłam :oops:

Dziękuję....:oops:
Tak mię coś naszło i w godzinę się z tym uwinęłam - natchnienie, czy cuś...;) :evil_lol:

Posted

Hihihihi spoko Diler to formalnie Lavant to wykombinowałam Lavanara :lol: :lol: :lol: Boziu, boziu,boziu ja chcę ją schrupa, zjeś, wycałowac. Mój to już taki wielki byk... Ech idę z tąd! Fe, fe niedobra Marta naraża mnie nu takie wzdychanie... :mad: :mad: :mad: :p ;)

Posted

Witaj Marta!:lol:
Sledzilam walke Pagajka o zycie i bardzo,bardzo Wam wspolczulam.
Teraz razem z Toba ciesze sie,ze zawita do Was takie slodkie,czekoladowe malenstwo.:multi:
Moj slodziak ma juz 3 latka i milo mi bedzie sledzic rozwoj waszego malucha.:lol:
Jesli pozwolisz bede tu stalym gosciem

Posted

Vogue napisał(a):
Witaj Marta!:lol:
Sledzilam walke Pagajka o zycie i bardzo,bardzo Wam wspolczulam.
Teraz razem z Toba ciesze sie,ze zawita do Was takie slodkie,czekoladowe malenstwo.:multi:
Moj slodziak ma juz 3 latka i milo mi bedzie sledzic rozwoj waszego malucha.:lol:
Jesli pozwolisz bede tu stalym gosciem

No jasne!!! :multi:
Cieszę się bardzo!! :multi: :multi: :multi:
Jejku - też masz czekoladowego labka?? :loveu:
Gdzie mogę jego zdjęcia obejrzeć?

Na moje następne zdjęcia trzeba będzie poczekać cały miesiąc - caaaaaaałe pięć tygodni :placz:

Posted

My tez za kilka dni wyjezdzamy na Mazury i wrocimy w polowie sierpnia wiec mnie to pasuje:lol: Po powrocie bede na biezaco sledzic rozwoj malego.:lol:
A zdjecia to sie dopiero naucze wstawiac:shake:

Posted

Wszystko jest w topiku "obrubka zdjęć.co i jak "-coś takiego,nie pamiętam dokładnie tytułu.A jak nie znajdziesz to zgłoś sie do mnie na gg

Posted

Aga K napisał(a):
Wszystko jest w topiku "obrubka zdjęć.co i jak "-coś takiego,nie pamiętam dokładnie tytułu.A jak nie znajdziesz to zgłoś sie do mnie na gg
Obrubka, obrubka :mad:

Posted

Pagaj napisał(a):

Na moje następne zdjęcia trzeba będzie poczekać cały miesiąc - caaaaaaałe pięć tygodni :placz:

Ty mi tu nie rycz, Ty wypoczywaj, bo Cię ciekoladka torpeda czeka. Oj, nie będzie spania, Pagaje, oj, nie będzie:evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

Marta ! Skiper jest BOSKI:loveu: :loveu: :loveu:
słodka czekoladka:lol:
też mi się taka marzy:evil_lol:
póki co też powiększamy stado, odbieramy na stałe małego owczarka w lipcu zapraszam do galerii Jupka, gdiz mozna zobaczyc fotki Bosarka:lol:
Pozdrawiam