Bila Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Bila zawsze z Pagajokami, co by się nie działo. A smrodek wcale wycałowaniu cioci nie przeszkadza. Wynuplaj ode mnie Pagajka. Quote
Bila Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A i co mi się jeszcze przypomniało. Bilbo chyba jest suczką, a ten pisior, który widać na zdjęciu to chyba jakaś zmyła. Wczoraj wyszliśmy na wieczorny spacerek i przyplątał się do nas jakiś mały piechu (nie wiem, czy nie ten sam, co Pagajka molestował) i przez 25 minut nas nie odstępował i czułam się tak jakbym wyszła na spacer z suczką w czasie cieczki, a nie 3-letnim labem po kastracji. Mały dygał gdzie się dało. Z przodu, z tyłu, jak Bilbo siedział, leżał. Wszystko mu było jedno. Bilbadło trochę było zdziwione, trochę się wystraszył. Nawet nie mruknął, bo on przed małymi psami wielki respekt odczuwa. Wielbiciel Bilbusia odprowadził nas pod same drzwi. Proszę taki koniec największego Casanovy na osiedlu, tzn. Bilbusia. W okresach cieczkowych miał na osiedlu ksywę "gorący pisior", bo sunia w cieczce, przed cieczką, po cieczce to była jego wielka namiętność. A tu proszę, chłopaki za nim szaleją. Ja nie wiem, co na to obecne elity rządzące. Patrzcie uwaznie w przyszłym roku może mój Bilbo poleci na Marsz Równości. Hi, hi. Quote
asher Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Bila napisał(a):Patrzcie uwaznie w przyszłym roku może mój Bilbo poleci na Marsz Równości. Hi, hi.A mój Bugajski się przyłączy, tyle, że jako strona aktywna, a nie bierna :roll: Odkorbia na starośc mojemu burkowi :angryy: Nigdy nie był zbyt roznamiętniony, ale chyba dotarło do niego, ze już niebawem jajec niet i używa, póki może :angryy: I na czym tylko może :angryy: Dla Pagajka trzy buziaki w nosek :loveu: Quote
Aron Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Pagaj napisał(a):Dziś odeszła Laba.... Miała być babcią mojego czekoladowego szczęścia... Tak chciałam ją poznać, pogłaskać....... Ech..... ....smutne wieści :shake: dla Laby [`] A dla Pagajka nieustające mizianko :loveu: Quote
00000 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Bilbuś zmienia orientację....:cool3: To przez tą czerwoną obróżkę....:eviltong: Szkoda jeszcze, że łona bez takich świecących diamencików jest....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musisz koniecznie taką kupić, bez takich na paradę nie wpuszczają...:eviltong: :evil_lol: Quote
00000 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Asher - niech używa, potem będą na nim używać, jak na Bilbasku... hahahah :evil_lol: Aron - mizianko przekazane - psiur leży pod krzesłem :p Quote
PIKA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 asher napisał(a):A mój Bugajski się przyłączy, tyle, że jako strona aktywna, a nie bierna :roll: Bo Bilbo robi za kobietę, a Bugajski za mężczyzne :evil_lol: Glaski dla Pagaka i od nas :loveu: Quote
Bila Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 PIKA napisał(a):Bo Bilbo robi za kobietę, a Bugajski za mężczyzne :evil_lol: Znaczy myślisz, że Bugajskiemu by się spodobał mój Bilbuś:evil_lol: Quote
Bila Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pagaj napisał(a):Bilbuś zmienia orientację....:cool3: To przez tą czerwoną obróżkę....:eviltong: Szkoda jeszcze, że łona bez takich świecących diamencików jest....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musisz koniecznie taką kupić, bez takich na paradę nie wpuszczają...:eviltong: :evil_lol: Myslisz, że czerwona to jakiś tajny znak rozpoznawczy psich gejów:evil_lol: . Cheba trzeba będzie zmienić kolorek. Może będziemy z Asher teściowymi:multi: Quote
00000 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Bila napisał(a):Może będziemy z Asher teściowymi:multi: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
asher Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Mój dla niepoznaki nosi czarną, macho jeden ofafluniony :roll: Chyba pora poszukac jakiejś grupy wsparcia, co ty na to Bila? :cool1: Quote
PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Bila napisał(a):Znaczy myślisz, że Bugajskiemu by się spodobał mój Bilbuś:evil_lol: No Bugajskiemu sie ostatnio chlopcy podobują, a Bilbus to chlopak :evil_lol: Pagaj, jak Pagajek? :cool3: Quote
Agga Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 wysłałam do Marty sms z zapytaniem jak Pagajek. Jest nie dobrze, Pagaj nie chce jeść:shake: Pieseczku no nie daj się tej paskudnej chorobie. Quote
PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 To faktycznie nie dobrze :shake: Pagaje trzymajcie się :calus: Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pagajku , Buziorku amciaj , nie rób sobie dietki ...........trzymamy za Was kciuki Quote
Bila Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Maleństwo nasz kochane:shake:. Trzymaj się słonko:loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pagajku trzymaj się :calus:do tej pory świetnie Ci to szło, nie poddawaj sie :shake: buziaczki Quote
00000 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Wieczorem zjadł. Rano zwymiotował. Nie chciał iść na siku. Dopiero koło dziesiątej podniósł się i poprosił o spacer. Poszliśmy za róg, zrobił siku i stał piętnaście minut i oglądał świat. Na moje pytanie "idziemy?" zrobił w tył zwrot i poczłapał do domu. Od czasu do czasu jakoś tak dziwnie oddycha. Jakby mu się nosek zatykał. Ja się wykańczam nerwowo. Myję naczynia i nagle sobie myślę, że trzeba będzie z działki od mamy łopatę zabrać do bagażnika... I ryczę. Albo wyprowadzam Pagaja za róg, na trawnik (obsrany do granic) tuż przy domu, kiedy widzę, że nie ma ochoty i sił na dłuższy spacer - robi co trzeba, ja sprzątam, a wcześniej wdaję się w bezsensowną pyskówkę z paniusią, której ten zasrany trawnik przeszkadza (i słusznie, tylko, że JA sprzątam), co kończy się moim wielkim bekiem i rykiem, że pies umiera.... Jak debilka ostatnia.... Póki co nie widać, by się męczył, cierpiał... Zachowuje się jak stary, piętnastoletni pies... Mało je, cały czas śpi i z wdzięcznością i spokojem przyjmuje wszystkie nasze pieszczoty, których mu nie szczędzimy. Nie wiem jeszcze jak długo... ale już niedługo. Quote
asher Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pagajki kochane, tak mi przykro... :sad: A skoro Pagajek cieszy się pieszczotami, to mam nadzieję, że i mizianko od asher sprawi mu przyjemność :buzi: Quote
Recommended Posts