Jump to content
Dogomania

Pagaj i Skiper - biszkopt z czekoladą :)

Recommended Posts

Posted

Lazy, ja tak mocno ściskałam kciuki, żeby to nie choroba żadna, a coś przejściowego... Normalnie jak mi Agga przysłała smsa jak byłam w szpitalu, że Bogar Bogarki odszedł i że Lazy ma białaczkę, to chlipałam jak bóbr...:shake:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marta, kiedy ma się psa, którego się kocha, nie jest trudno wyobrazić sobie jak wam ciężko :-( Bardzo, bardzo Wam współczuję...I myślę o Twoim synku, jakie to jest i będzie dla niego trudne :shake: I ogromnie żal mi ślicznego Pagajka...W takich sytuacjach nie ma tych właściwych słów, ale postanowiłam napisać ,żebyś wiedziała, że nawet mało Ci znane osoby są z Wami i trzymają mocno kciuki za Was wszystkich :calus:

Posted

mmbbaj napisał(a):
nawet mało Ci znane osoby są z Wami i trzymają mocno kciuki za Was wszystkich :calus:

I za to bardzo dziękuję wszystkim - bo to naprawdę jest wielkie wsparcie!!
:calus:

Posted

Dziewczyny nie mogę nawet napisać jak bardzo mi przykro ,że przyszło wam przezywać takie chwile :-(Mnie dotknął taki ból półtora roku temu , moje życie w ciagu 5 dni straciło sens :-(....................nie chcę aby Takie zdarzenie miało miejsce z waszym udziałem :shake:

Posted

Dawno mnie tu nie było, zagladam dziś do Pagajka a tu nie ma dobrych wieści:-(
Trzymajcie sie razem, wiem co czujesz ja poszłam ze swoja sunia 3 lata temu do wetertynarza bo była osłabiona i chciałam coś na wzmocnienie a okazało się że ma raka trzustki, swiat mi sie wtedy zawalił, tez mi mówili o uśpieniu, ale sunia sama odeszła, nie musiałam podejmowac tak straszliwej decyzji i jest to dla mnie niewyobrażalne
Strasznie mi przykro że z Pagajkiem nie jest dobrze, ale musiecie byc dobrej myśli i silni
ucałuj go w śliczny pyszczek
a ty trzymaj się i bądź dzielna i silna i musisz wierzyć że będzie lepiej
Pozdrawiam

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']musze to zrobić, martusia wybaaaacz :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ech, ale było fajnie....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaka szkoda, że nie mieszkamy wszyscy bliżej siebie...:loveu:

[quote name='Daga_i_Oskar']Martusia jak się czujesz po wczorajszym :cool3: :cool3:
Udało Ci się kogoś wyrwać na spotkanko we Wrocku :lol:

Wyałuj od nas Pagajka :loveu:

Było fajosko:loveu:
We Wrocławiu spotkałam się z moimi przyjaciółmi niedogomaniakami ;)

Pagaj wycałowany jak należy :loveu:

[quote name='basiulka22tychy']dziewczyny milo bylo mi was poznac :):):) chwike sie widzialsmy ale i tak milo :):):)
p/s bylam z mroweczka :):):)

Jaka szkoda, że nie mogłyśmy dłużej pobyć i porozmawiać - zawsze to jest tak, że jest za krótko...:roll:
Może na zlocie dogomaniackim w sierpniu się spotkamy??? :multi:

Posted

A ja dziś przeżyłam małe załamako...:-(
Poszłam do mojej mamy na obiadek, wzięłam ze sobą Pagaja - moi rodzice mieszkają 10 minut spokojnego spaceru ode mnie.
Tam Pagaj pobrykał ze swoim kuzynem - mieszańcem jamnika, poukradał mu zabaweczki, poskakali trochę, i wogóle tryskał energią i dobrym samopoczuciem.
Byliśmy tam może dwie godzinki.

Kiedy wracałam z nim, to pies dosłownie wlókł się noga za nogą...:-(
Musiałam co chwila przystawać, wtedy on od razu klap na tyłek...:-(
Po schodach do mieszkania się wczołgał ostatkiem sił i jak weszliśmy - to od razu położył się półżywy w kuchni i zasnął...:-(

To zdjęcia sprzed tygodnia:

Wpuścisz mnie na kanapę?

A może lepiej mi będzie na podłodze...:roll:

A to zdjęcia z dzisiaj

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o Marta nam się na dogo objawiła :multi:
No nie wiem... na zdjęciach jest mój pies...;) :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
kochany Pagajek :loveu: najgorsze jest to, że nie możemy im wytłumaczyć dlaczego się tak źle czują :-(

Dokładnie...:shake:
Przecież nie powiem wniebowziętemu psiurowi, brykającemu ze szczęścia ze swoim małym kuzynem, że mu nie wolno, bo jest chory...:shake:

Posted

Przykro mi czytac o tym, ze Pagajek opada z sił. Ja widze po Lazy jak ciezko jest jej wstawac i kłasc sie.
Przyznam, ze ogół Twego cierpienia zrozumiałam dopiero jak zachorowała mi Lazy, wczesniej człowiek współczuje, solidaryzuje sie w bólu, ale nic o nim tak naprawde nie wiem. Wiedz, ze jestem z Toba teraz jeszcze bardziej niz kiedykolwiek. Jedziemy na jednym wózku...oby on toczył sie jak najdłużej!

Posted

LAZY napisał(a):
Przykro mi czytac o tym, ze Pagajek opada z sił. Ja widze po Lazy jak ciezko jest jej wstawac i kłasc sie.
Przyznam, ze ogół Twego cierpienia zrozumiałam dopiero jak zachorowała mi Lazy, wczesniej człowiek współczuje, solidaryzuje sie w bólu, ale nic o nim tak naprawde nie wiem. Wiedz, ze jestem z Toba teraz jeszcze bardziej niz kiedykolwiek. Jedziemy na jednym wózku...oby on toczył sie jak najdłużej!

Dziękuję Paulina:buzi: .
Ja to jestem kiepska jako pocieszycielka, choć empatii we mnie aż za dużo...
I wiesz co - bardzo mnie na duchu wspierają Twoje słowa o zmaganiu się z chorobą Lazy. Czytam je i tak jak bym słyszała siebie.. Swoje wątpliwości, swoją bezsilność, wielki smutek i jeszcze większą miłość do psa...

I wciąż mam w pamięci to zdjęcie, które robiła mi Aga. To miękkie futerko Lazy, kiedy się do niej przytulałam i najfajniejszy moment - jak pościeliłaś dla mnie materac, a Lazy władowała się na jego środeczek uznając, że to jej się należy, a nie mi takie wygodne spanie...:lol:

Te chwile są bezcenne.

Posted

Pagaj napisał(a):
Dziękuję Paulina:buzi: .
Ja to jestem kiepska jako pocieszycielka, choć empatii we mnie aż za dużo...
I wiesz co - bardzo mnie na duchu wspierają Twoje słowa o zmaganiu się z chorobą Lazy. Czytam je i tak jak bym słyszała siebie.. Swoje wątpliwości, swoją bezsilność, wielki smutek i jeszcze większą miłość do psa...

I wciąż mam w pamięci to zdjęcie, które robiła mi Aga. To miękkie futerko Lazy, kiedy się do niej przytulałam i najfajniejszy moment - jak pościeliłaś dla mnie materac, a Lazy władowała się na jego środeczek uznając, że to jej się należy, a nie mi takie wygodne spanie...:lol:

Te chwile są bezcenne.

I dla takich chwil, które sa jeszcze przed nami trzeba byc silnym!