Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Bila , ja bym się chyba wściekła / pójdę się w razie czego zaszczepić;-) /, więc znowu dowód że małe wrednoty groźniejsze od dużych pieszczochów . Nio, mówię wam dziewczyny, po całej tej akcji, toczyłam pianę z pyska. Ale wodowstrętu jeszcze nie mam :kaffee_2: Nic tylko mnie na corridę wtedy brać. Bilbadło na razie dzielnie opatrunki znosi i mycie rivanolem też. Ale rzecz jasna nic za darmo. Jak dostaje biszkopty, to grzecznie siedzi, jak nie dostaje to mnie normalnie szantażuje... Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Bila napisał(a):Nio, mówię wam dziewczyny, po całej tej akcji, toczyłam pianę z pyska. Ale wodowstrętu jeszcze nie mam :kaffee_2: Nic tylko mnie na corridę wtedy brać. Bilbadło na razie dzielnie opatrunki znosi i mycie rivanolem też. Ale rzecz jasna nic za darmo. Jak dostaje biszkopty, to grzecznie siedzi, jak nie dostaje to mnie normalnie szantażuje...oj to biszkopciki chyba w najlepszym gatunku ;-) Quote
00000 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Ale mu Pagaj zazdrościiiiiiii....... Sam by se dał ucho rozerwać za biszkopty ;) A nie tylko ta karma dietetyczna w kółko Macieju.... Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj to biszkopciki chyba w najlepszym gatunku ;-) Paczka za 1.30 z Lidla (całkiem duża). Naprawde dobre. Kupiłam dwie paczki i chyba polecę po następne. Bo konsumpcja w zastraszającym tempie postępuje. Ja zażeram je prawie jakm Bilbo:haha: Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Pagaj napisał(a):Ale mu Pagaj zazdrościiiiiiii....... Sam by se dał ucho rozerwać za biszkopty ;) A nie tylko ta karma dietetyczna w kółko Macieju.... Chłelera, a nie ma jakichś Urinary Biszkopt??? Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A dlaczego Dogo mnie zawiadamia, że napisałam posta przecież ja o tym wiem:lookarou: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Bila napisał(a):Paczka za 1.30 z Lidla (całkiem duża). Naprawde dobre. Kupiłam dwie paczki i chyba polecę po następne. Bo konsumpcja w zastraszającym tempie postępuje. Ja zażeram je prawie jakm Bilbo:haha:no tak jeszcze daj sobie ucho rozerwać :-D ;-) Pagaj , a nie ma żadnych smakołyków dla nerkowców :puppydog: /ale dziwny wyraz/ Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Boziu, to chyba rivanol litrami bym musiała kupować:haha: :haha: :haha: Quote
00000 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Rano w sobotę był śnieg w Gorzowie :-D Pierwszy śnieg tej zimy :-D Pachniał apetycznie....8-) Mniam, mniam - smakował wyśmienicie.... :stupid: Dziki Pagaj a galopie....;-) A tu pokazywał komuś język :roflt: Czujny jestem, czujny....:x-mas: Trufli szukam....;-) Odpoczynek nie może być bezczynny;-) 8-) Mam patyka! mam patyka! mam patyka! (i śmieszne uszy ;-) ) CDN8-) Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Bila napisał(a):Boziu, to chyba rivanol litrami bym musiała kupować:haha: :haha: :haha::puppydog: będziesz go pić :-D Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Cudne zdjęcie Dzikiego Pagaja w galopie i z tym śnieżkiem na nosku :-D / kurka nie umię teraz zacytować fotki :vamp: / Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::puppydog: będziesz go pić :-D Nie. Bilbo po mnie ma duże uszy:haha: Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Prosze nasze Pagajątko jako poszukiwacz zaginionej trufli. Rewelka Quote
PIKA Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Pagaj sliczny "śnieżny" Pagajek :D Bila no jakby mnie pies uzarł, to bym SM wezwala :evil: ale jakbym byla bez psa, bo z psem to bym musiala raczej psi karawan musiala wzywac :lol: [quote name='Bila']A dlaczego Dogo mnie zawiadamia, że napisałam posta przecież ja o tym wiem:lookarou:To tak na wszelki wypadek, jakbyś zapomniala :lol: Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Szkoda, że Saby z nami nie było;-) Wiesz ja nawet telefonu ze sobą nie miałam... A skąd Dogo wie, że ja mam sklerę????8-) Quote
00000 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Kto ma patyka - ten ma władzę! 8-) :-D No daj, daj, daj, daj, daj!!!!!!!!! Czekam grzecznie i cierpliwie.....:-D Do czasu....8-) ;-) Aż...... Sam sobie go nie wezmę! :-D Latający pies...:-D :-D :-D :-D A to widoczki ze spaceru nad jeziorem Lipie 40km od Gorzowa (najpiękniejszym jeziorem jakie znam8-) ) Jezioro polodowcowe, bardzo głębokie i bardzo czyste, niemal co weekend przyjeżdżamy tam. Krajobraz wkoło prawie górski - z wąwozami, wzgórzami, buczyną, jodłami, po prostu - cud, miód, orzeszki....:-D :-D :-D :-D Quote
00000 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Bila napisał(a):Nie. Bilbo po mnie ma duże uszy:haha: :roflt: Musze tutaj coś dopisać, bo wyskoczyło mi takie coś: Wystąpiły następujące błędy przy wysyłaniu wiadomości: Wiadomość jest za krótka. Musi mieć ona minimum 10 znaków. :o :o :o Zastanawiam się, kiedy nowa dogomania przestanie mnie zadziwiać8-) Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ależ pięknie tam macie. A Pagajątko widać, że szczęśliwie. Uszy pracują pełną parą Quote
Bila Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Pagaj napisał(a)::roflt: Musze tutaj coś dopisać, bo wyskoczyło mi takie coś: Wystąpiły następujące błędy przy wysyłaniu wiadomości: Wiadomość jest za krótka. Musi mieć ona minimum 10 znaków. :o :o :o Zastanawiam się, kiedy nowa dogomania przestanie mnie zadziwiać8-) Czy to jakaś oszczędność postowa? Quote
00000 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Bila napisał(a):Ależ pięknie tam macie. A Pagajątko widać, że szczęśliwie. Uszy pracują pełną parą Wynuplaj Bilbaska od nas, żeby jego uszy szybciutko też zaczęły pełna parą pracować :D Quote
asher Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ale ten bałwan ma dziwne uszy :lol: Iiiiiiihaaaaaaa :lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Bila napisał(a):Czy to jakaś oszczędność postowa?czyli Dogomania Nie dla ...małomównych ;-) Pagaj , ale super te weekendowe miejsce Quote
Maga100 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Pagaj']Rano w sobotę był śnieg w Gorzowie :-D Śliczne są te zdjęcia 8-) Quote
Hanna R. Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='asher']Ale ten bałwan ma dziwne uszy :lol: Hahahahaha Aśka Ty mnie NIGDY nie przestaniesz ZADZIWIAĆ :haha: :haha: :haha: Quote
malawaszka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 :klacz: Pagaj pięknie tam u Was - a jeziorko, wzgórki mmmmhmmm cudne!!! o Pagajku nie wspomnę :multi: haha dziki Pagaj w głupawce najlepszy haha :bigok: Quote
Recommended Posts