Nessti Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Pagaj']To takie towarzyskie spotkania, nie płacimy za to. Towarzyskie w moim przypadku to za dużo powiedziane, ja tam chodzę, żeby pies mógł się pobawić...:evil_lol: Ostatnie zajęcia przegadałam tylko z Sylwią, właścicielką Forysia ;) Jak się spotkamy to na bank się odezwę :cool3:, że ja to ja ;) Ha, ja na tych spotkaniach to kurczę zawsze się zagadam, a psa widzę dopiero jak nawiewa przed całą watahą. Mój tam robił za króliczka :evil_lol: Ale radziło sobie chłopaczysko. Pagajku mówisz, ze Twojego deptają, a mój to chyba już mniejszy od Twojego i w dotatku pies "dominant". Wiekszym się poddawać nie chce- co najwyżej jakiemuś yorkowi :crazyeye: A z Forysiem to też mieliśmy okazyję się spotkać raz czy dwa ( z właścicielką sympatyczną też naturalnie :lol: ) Quote
00000 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 No wreszcie mam zdjęcia ze Skiperem :lol: .... Musiałam je sobie sama zrobić :angryy: I jeszcze Skiper na rączkach u Michała - ostatnie chwile, bo z dnia na dzień robi się coraz cięższy...:lol: Quote
Bila Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 O żesz ty orzeszku. To ciotka musi chyba zacząć ćwiczenia z hantlami:evil_lol: . Alez duży nam się chłopak robi:loveu: Quote
TRUSKAWA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 JEZUS mARTA CO TY MU DAJESZ DO JEDZENIE ....:errrr: CO JAK CO ALE CHYBA MU SMAKUJE :drinking: :stupid: Quote
00000 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Ja nie wiem, co on z tymi ślimakami....:angryy: Wyczuje takiego z pięciu metrów, wywęszy, dopadnie i zżera.... Komendę "zostaw" (wypluj) zna perfekcyjnie - o ile nie ma nic jadalnego w pysku... A jak ma ślimaka... ło matko... dziś znów dorwał jakiegoś, ja stanowczo "zostaw", a ten na mnie łypie i tak szybko, jak tylko można zaczyna połykać paskudztwo! :angryy: :angryy: :angryy: No to ja jego paszczę zaczynam rękoma na siłę rozwierać (ten cały czas usiłuje połknąć zdobycz), po otwarciu wydłubuję swoją własną czystą dłonią długie, oślizgłe, czarne, wielkie, nie żywe, podgniłe i śmierdzące bardzo ohydztwo (czytaj: wspaniałą, pachnącą, smakowitą i wogle wogle zdobycz), chwalę go, że dał mi ją wyciągnąć, daję smakołyka, a ten.... WYPLUWA GO ostentacyjnie i gapi się na mnie oczętami "CO MI ZROBISZ?:mad: " Normalnie cała złość mi przeszła jak ręką odjął :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale francuz ;) a to jest Bowskie:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 jaakie fajne :loveu: super to wybieganko macie :multi: widzę nawet "małego" ruseczka :loveu: :loveu: :loveu: ahhh ohhhhh :loveu: :loveu: :loveu: BILA - jaki masz rozmiar tego legowiska dla Bilba???? bo ja zamówiłam dla Bolusia 3 i kurna chyba coś za wielkie będzie :oops: Quote
00000 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 malawaszka napisał(a): widzę nawet "małego" ruseczka :loveu: :loveu: :loveu: ahhh ohhhhh :loveu: :loveu: :loveu: Było ich tam cztery, czy pięć sztuk! :lol: Taka ruska mafia :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Pagaj napisał(a):Było ich tam cztery, czy pięć sztuk! :lol: Taka ruska mafia :diabloti: aaaaaahhhh ohhhhhhh :mdleje: same sceniory???? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vogue Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Klaniam sie ponownie po wakacjach!! Skiperek sliczny.:multi::multi: Gratulacje!!! Wyglada na slodkiego lobuziaczka:lol: Quote
Bila Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 malawaszka napisał(a):jaakie fajne :loveu: super to wybieganko macie :multi: widzę nawet "małego" ruseczka :loveu: :loveu: :loveu: ahhh ohhhhh :loveu: :loveu: :loveu: BILA - jaki masz rozmiar tego legowiska dla Bilba???? bo ja zamówiłam dla Bolusia 3 i kurna chyba coś za wielkie będzie :oops: Waszka, zabij, nie pamiętam:oops:, jesli chodzi o rozmiary to gdzieś tam stówa (znaczy 100 cm było), ale ile dokładnie. Może to czwórka była? Obejrzę w domu, moze tam jakaś numeracja będzie. Boluś będzie miał łoże małżeńskie:evil_lol:. Ale wyro jest dobrej jakości i Bolutkowi na pewno się spodoba. Quote
Bila Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :shake: Ja wiem, że jestem nudna:oops:, ale czy po tym ostatnim muleniu Dogo dostajecie powiadomienia, bo ja dalej nie:angryy: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Bila napisał(a):Waszka, zabij, nie pamiętam:oops:, jesli chodzi o rozmiary to gdzieś tam stówa (znaczy 100 cm było), ale ile dokładnie. Może to czwórka była? Obejrzę w domu, moze tam jakaś numeracja będzie. Boluś będzie miał łoże małżeńskie:evil_lol:. Ale wyro jest dobrej jakości i Bolutkowi na pewno się spodoba. cholera :placz: rozmiar 3 jest 100x80 i kosztuje 46 zł, 4 110x90 i kosztuje 54 - plizzz powiedz, że masz 4 :modla: PS ja też nie dostaję powieadomień :angryy: Quote
Bila Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Nie rycz:lol: , mam 4, po cenie rozpoznałam:cool3:. A one gigantycznie wygladają, ale mają jeszcze te grube brzegi, więc to trochę to wyro skraca Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ufffffff no to całe szczęście :lol: dzięki :loveu: Quote
PIKA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ale Skiper francuzik :evil_lol: i jak ma piekny żoladek :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 przejżałam jeszcze raz foty .....ta jest świetna:loveu: Quote
sylrwia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Pagaj'] Jupi - co niedziela o godzinie 10 rano spotykamy się na takim zamkniętym placu przy Tesco (dawnym Hicie) na Górczyńskiej (z lewego boku marketu, patrząc na wprost sklepu, taki dziki dawny sad, czy coś... teren jest ogrodzony - ma pomalowaną na ciemnoczerwono bramę) Dzierżawi go taki facet, który szkoli psy w Gorzowie. Najprościej to kierować sie pod wierze ciśnień za TESCO/Hitem. Na "wybieganiu" Skiper chciał mi pożreć psa ;) "] Jeszcze jedno znalazłam. Kolejka do Skipera :) Quote
Nessti Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='sylrwia']Najprościej to kierować sie pod wierze ciśnień za TESCO/Hitem. Na "wybieganiu" Skiper chciał mi pożreć psa ;) "] Jeszcze jedno znalazłam. Kolejka do Skipera :) A ten biały to Łobuz- podhalan :loveu: Wielki przyjaciel no i sąsiad :cool3: mojego A skiperek to widać, że charakterek to ma :evil_lol: . Nieźle sobie radzi jak na pierwsze wizyty:multi: wśród "olbrzymów" Miodzio "francusski" :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Witaj Pagajku! :p Zdjecia z Mazur wspaniałe, nie masz więcej? A Skiper.... cóż więcej mogę dodać, poza tym, ze jest WSPANIAŁY? :cool3: Quote
00000 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='sylrwia']Najprościej to kierować sie pod wierze ciśnień za TESCO/Hitem. Buziak kochana za zdjątka! :loveu: Widzisz, ja umysł mam polonistyczny - opisuję dookoła macieju, żeby na sześć stron było...:evil_lol: I do tego blondynką jestem...:evil_lol: Ale najlepsze jest to, że dopiero po Twoim poście zorientowałam się, że... tam jest wieża ciśnień!!!! Dzień dobry Maga, całusy dla Lełonka mojego ulubieńca :loveu: On też gustuje w ślimakach??? Nessti, charakterek ma, bo jego pełne imię rodowodowe brzmi: ZUCH SKIPER Herbu Zadora :lol: :lol: :lol: Mala waszko, zapraszam do Gorzowa - ruska mafia czeka!!!! :loveu: Quote
sylrwia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nas chyba nie będzie w ta niedziele na "wybieganiu" :-( a w nastepna na pewno Quote
00000 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 A nas w następną nie będzie, a teraz będziemy.:roll: Quote
00000 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Proszę bardzo: moje najlepsze zdjęcia ze Skiperem wyglądają tak: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bez nosa: Bez grzbietu: Bez głowy: Bez... zdecydowania CO się chce fotografować ;) No i bez refleksu... ;) Skiper skoczył i chwycił obiektyw w zęby ;) Quote
Recommended Posts