becia Posted October 9, 2003 Posted October 9, 2003 Misia czasem coś tam mruczy, zdarzało się, że machała łapką ;) Quote
Agappe Posted October 28, 2003 Posted October 28, 2003 Moja akita również wydaje różne dźwięki przez sen, nie jest to jednak warknięcie ani szczekanie tylko ciche pomrukiwanie, łapami również czasem rusza.. A nasz przyjaciel - husky jeśłi śni to tylko o biegani. Ten to przez sen ciągle łapami rusza. Husky o niczym innym niż o biegani to chyba śnić by nie mógł :) Pozdrawiam Quote
Agga Posted October 28, 2003 Posted October 28, 2003 MOja czasami tak strasznie chrapie przez sen , że musze ją budzić, ona sie budzi i od razu zasypia na nowo :wink: Quote
Besa Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 Nasze też powarkują, pojękują, czasem machają ogonami , mlaskają itp. Czasem wystarczy położyć na ciele rękę żeby się uspokoiły. Ale mnie zadziwia zupełnie co innego. Jak mieliśmy miot to zaobserwowałam, że szczeniaki - takie zupełnie malutkie jeszcze z zamkniętymi oczkami - też śnią. I jak to możliwe skoro jeszcze świata nie widziały - w jaki sposób śnią? Dla nas sny to jakieś obrazy czasem nawet kolorowe, a dla szczeniaków, które jeszcze nie widzą? :hmmmm: Quote
ZDZICHU Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 Bari sni pewnie o swojej suni Teqili ( jest to boxer ) :angel: Quote
ingridr Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 Moje psiaki przez sen mlaszczą, mruczą, merdają ogonkami, strzygą uszami - jest na co popatrzeć :D Im bardziej ekscytujący dzień, tym bardziej "ruchliwe" sny. Staram się psiaki uspokoić, bo ostatnio moja Dumka miała takie koszmary, że jej się troszkę "popuściło" pod siebie :wink: Kasia&futerka Quote
Łaciata Aga Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 moja sunia też mruczy, poszczekuje, biega i macha ogonkiem przez sen - śmiechowe to jest;)))) (myślę, że nie ma w tym nic złego i że pewnie tak jak nam też się coś fajowego śni;) Quote
Recommended Posts