SuperGosia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Numery widniejace na potwierdzeniach byl nadawane w kolejnosci w jakiej wplywaly zgloszenia. Ja tez nie mam nr-u katalogowego, mimo iz wysylam im od razu xero dowodu wplaty. Asiaczku, powodzenia na klubowce w NDM :lol: Quote
Asiaczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Zajrzyj na topik "Klubowa wystawa..." i dowiesz się, jak było... Twoje kciuki przydały się!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Asiaczku mam nadzieje ze spotkamy sie w niedziele :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Tak. Na Championach powinnam zameldować się z Gusiem. Pzdr. Quote
Natalia_W Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ja równiez bede ale tylko jako widz :) i bede Wam kibicowac:) Quote
Asiaczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Oj, tak, tak. Bądź jako widz i trzymaj kciuki za nasze DGM-niackie psiaki. Pzdr. Quote
bongobongo Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Marcino! Do tej pory nie odezwała się ta Twoja znajoma, więc chyba sprawa z transportem pieska nieaktualna? Quote
Marcino1978 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 a nie wiem, dam jej jeszcze raz namiary ;) Quote
bongobongo Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Wiesz, na siłe nie ma co nikogo uszczęśliwiać. Ja w każdym bądź razie nie mogę na ostatnią chwilę się dowiedzieć, że mam gdzieś podjechać po psa, bo jestem umówiona z paroma osobami w Warszawie, które ze mną jadą, więc i tak muszę chyba ok. 3.00 rano zacząć wszystkich "zbierać". Quote
Elitesse Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 chyba sie nie doczekamy planu sedziowania :( szkoda bo nie wiem o ktorej mam wyjechac i czy zrywac sie z lozka bladym switem hihi Quote
Cervarius Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Elitesse napisał(a):chyba sie nie doczekamy planu sedziowania :( szkoda bo nie wiem o ktorej mam wyjechac i czy zrywac sie z lozka bladym switem hihi mnie się wczoraj udało dowiedzieć , że mam 2 pieski i 2 suczki w rasie ( z czego pisek i suczka są moje) :) bardzo miła pani mi powiedziała, szkoda że nie miała stawek.... Quote
Elitesse Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 w piatek to juz sie chyba nie dodzwonie :( szkoda ze przegapilam ze wczoraj byl oddzial otwarty no ale trudno sie mowi :roll: Quote
Natalia_W Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hmm..... . czyli planu sie nie doczekamy...... :( szkoda... bo bym wiedziala czego sie spodziewac..ehh.... Quote
M.M. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hej bongobongo!!!!Weź proszę płytkę dla mnie do Leszna;-) Quote
Noelani Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ja bym dzwonila jeszcze przed piatkiem, bo nie sadze zeby kilka dni przed wystawa nikogo w oddziale nie bylo (zapewne maja jeszcze kupe roboty). Ja zadzwonilam wczoraj i zapytalam o godziny, ale goopia zapomnialam zapytac o stawki :mad: Quote
M.M. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 No właśnie,jak ja któregoś dnia tam dzwoniłam to mi pewna pani powiedziała,że wszystko będzie na stronie oddz.A tu wystawa tuż tuż i dalej nic.Szkoda,że tak załatwiają sprawy,chociaż ja wiem kogo będę miała w klasie,sporo tego hehehe.No nic w każdym razie jedziemy się pokazać:multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Bongobongo - czekam na sygnał. Może na PW? Pzdr. Quote
bongobongo Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Asiaczku! zadzwonię do Ciebie po 20.00, to się domówimy. Quote
Savannah Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='bongobongo']Asiaczku! zadzwonię do Ciebie po 20.00, to się domówimy. bongobongo jedziesz na championy? super! to się widzimy:cool3: Quote
Shanny.. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Yyyyy... a ja mam pytanie. Albo jestem ślepa albo już sama nie wiem. Czy gdzieś jest napisane, od której przyjmowane sa psy na wystawe i od której rozpoczyna się sędziowanie (zapewne od 10.00, ale my na wystawe championow pierwszy raz jedziemy a Bóg raczy wiedziec co oni znowu pozmieniali)? Ja na potwierdzeniu nic nie mam, na stronce też nie znalazłam. Zdrówko Quote
bongobongo Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Savannah napisał(a):bongobongo jedziesz na championy? super! to się widzimy:cool3: Koniecznie! I zdradzę Ci tajemnicę........będzie jeszcze jedna znajoma z wyprawy do Lwowa! Może i tym razem szampana posmakujemy? Jeśli nie za sukcesy, to może za spotkanie?:loveu: Pozdrawiamy i do zobaczenia! Quote
Savannah Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 bongobongo napisał(a):Koniecznie! I zdradzę Ci tajemnicę........będzie jeszcze jedna znajoma z wyprawy do Lwowa! Może i tym razem szampana posmakujemy? Jeśli nie za sukcesy, to może za spotkanie?:loveu: Pozdrawiamy i do zobaczenia! bongobongo to ja wezme:cool3: a chyba jest co oblewac, juz w zeszla niedziele na klubówce oblewałam swoje urodzinki, to może i na championach:evil_lol::evil_lol: co ty na to?:cool3: to ja wiem kto bedzie, wiem!!!!:multi: i już się ciesze;) Pozdrawiam Quote
bongobongo Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Savannah napisał(a):bongobongo to ja wezme:cool3: a chyba jest co oblewac, juz w zeszla niedziele na klubówce oblewałam swoje urodzinki, to może i na championach:evil_lol::evil_lol: co ty na to?:cool3: to ja wiem kto bedzie, wiem!!!!:multi: i już się ciesze;) Pozdrawiam Ale pamiętaj! Jakby co to nie wiesz ode mnie (he,he) ....i cicho sza:mad: ! W takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!:new-bday: a stolat odśpiewam Ci osobiście! Quote
Recommended Posts