Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Numery widniejace na potwierdzeniach byl nadawane w kolejnosci w jakiej wplywaly zgloszenia. Ja tez nie mam nr-u katalogowego, mimo iz wysylam im od razu xero dowodu wplaty.

Asiaczku, powodzenia na klubowce w NDM :lol:

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, na siłe nie ma co nikogo uszczęśliwiać.
Ja w każdym bądź razie nie mogę na ostatnią chwilę się dowiedzieć, że mam gdzieś podjechać po psa, bo jestem umówiona z paroma osobami w Warszawie, które ze mną jadą, więc i tak muszę chyba ok. 3.00 rano zacząć wszystkich "zbierać".

Posted

Elitesse napisał(a):
chyba sie nie doczekamy planu sedziowania :( szkoda bo nie wiem o ktorej mam wyjechac i czy zrywac sie z lozka bladym switem hihi

mnie się wczoraj udało dowiedzieć , że mam 2 pieski i 2 suczki w rasie ( z czego pisek i suczka są moje) :) bardzo miła pani mi powiedziała, szkoda że nie miała stawek....

Posted

Ja bym dzwonila jeszcze przed piatkiem, bo nie sadze zeby kilka dni przed wystawa nikogo w oddziale nie bylo (zapewne maja jeszcze kupe roboty).
Ja zadzwonilam wczoraj i zapytalam o godziny, ale goopia zapomnialam zapytac o stawki :mad:

Posted

No właśnie,jak ja któregoś dnia tam dzwoniłam to mi pewna pani powiedziała,że wszystko będzie na stronie oddz.A tu wystawa tuż tuż i dalej nic.Szkoda,że tak załatwiają sprawy,chociaż ja wiem kogo będę miała w klasie,sporo tego hehehe.No nic w każdym razie jedziemy się pokazać:multi: :multi: :multi:

Posted

Yyyyy... a ja mam pytanie. Albo jestem ślepa albo już sama nie wiem. Czy gdzieś jest napisane, od której przyjmowane sa psy na wystawe i od której rozpoczyna się sędziowanie (zapewne od 10.00, ale my na wystawe championow pierwszy raz jedziemy a Bóg raczy wiedziec co oni znowu pozmieniali)? Ja na potwierdzeniu nic nie mam, na stronce też nie znalazłam.
Zdrówko

Posted

Savannah napisał(a):
bongobongo jedziesz na championy? super! to się widzimy:cool3:

Koniecznie!
I zdradzę Ci tajemnicę........będzie jeszcze jedna znajoma z wyprawy do Lwowa!
Może i tym razem szampana posmakujemy? Jeśli nie za sukcesy, to może za spotkanie?:loveu:

Pozdrawiamy i do zobaczenia!

Posted

bongobongo napisał(a):
Koniecznie!
I zdradzę Ci tajemnicę........będzie jeszcze jedna znajoma z wyprawy do Lwowa!
Może i tym razem szampana posmakujemy? Jeśli nie za sukcesy, to może za spotkanie?:loveu:

Pozdrawiamy i do zobaczenia!

bongobongo to ja wezme:cool3: a chyba jest co oblewac, juz w zeszla niedziele na klubówce oblewałam swoje urodzinki, to może i na championach:evil_lol::evil_lol: co ty na to?:cool3: to ja wiem kto bedzie, wiem!!!!:multi: i już się ciesze;)
Pozdrawiam

Posted

Savannah napisał(a):
bongobongo to ja wezme:cool3: a chyba jest co oblewac, juz w zeszla niedziele na klubówce oblewałam swoje urodzinki, to może i na championach:evil_lol::evil_lol: co ty na to?:cool3: to ja wiem kto bedzie, wiem!!!!:multi: i już się ciesze;)
Pozdrawiam

Ale pamiętaj! Jakby co to nie wiesz ode mnie (he,he) ....i cicho sza:mad: !
W takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!:new-bday: a stolat odśpiewam Ci osobiście!