Złośnica Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Asiaczku miło Cie było poznać, szkoda, że z daleka :lol: ale wspólnie z Noleani kibicowałyśmy Tobie i Twojemu pręguskowi...ach ślicznota :loveu::loveu::loveu: a my śląskie cwaniaki za parking nie płaciłyśmy, bo zaparkowałyśmy na osiedlowym ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Asiaczek']Nitor-Nivalis - spróbuj je trochę rozjasnić, please. pzdr. Probowalam probowalam ale mi sie nie udalo :( wstawiam za to inne troszke jaśniejsze :D fot. M. Milian Quote
Nitor-Nivalis Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 jutro wstaie wiecej bo juz dzisiaj mi sie niechce :) Quote
flashka-g Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Co za szorstki foks wział BOB?? i Który Cocer amerykanski??:) a i jakie rasy weszły z 5 grupy do finalowej 3?? zamecze was pytaniami:lol: Quote
kadziumia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 flashka-g napisał(a):Co za szorstki foks wział BOB?? i Który Cocer amerykanski??:) a i jakie rasy weszły z 5 grupy do finalowej 3?? zamecze was pytaniami:lol: Samoyed, Pomeranian vel Szpic Miniaturowy i Siberian Husky mfg Quote
lima Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 flashka-g napisał(a):Co za szorstki foks wział BOB?? i Który Cocer amerykanski??:) a i jakie rasy weszły z 5 grupy do finalowej 3?? z amecze was pytaniami:lol: amerykański cocker spaniel to :Zilk's INFINITY PRECISION - czarny nr.kat.315 Quote
Natalia_W Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 flashka-g napisał(a):Co za szorstki foks wział BOB?? i Który Cocer amerykanski??:) a i jakie rasy weszły z 5 grupy do finalowej 3?? zamecze was pytaniami:lol: Cocker Amerykanski : BOB Zilk's Infinity Precision (czarny) :) Niestety nie mam katalogu zeby podac reszte :( Quote
christoph Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 flashka-g napisał(a):Co za szorstki foks wział BOB?? i Który Cocer amerykanski??:) a i jakie rasy weszły z 5 grupy do finalowej 3?? zamecze was pytaniami:lol: Pierwsze 2 pytania - nie wiem, a na ostatnie odpowiedź jeszcze dzisiaj, zaraz, zobaczysz na zdjęciach:crazyeye: Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Natalio czy moja Zadra zalapala sie na jakies zdjecie ? bo ma tylko jedno :( Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Złośnica']Asiaczku miło Cie było poznać, szkoda, że z daleka :lol: ale wspólnie z Noleani kibicowałyśmy Tobie i Twojemu pręguskowi...ach ślicznota :loveu::loveu::loveu: a my śląskie cwaniaki za parking nie płaciłyśmy, bo zaparkowałyśmy na osiedlowym ;) E tam, zaraz cwaniaki, po prostu wykonałyście "proces myślowy" i to wszystko. My tego nie nie zrobiliśmy i teraz sobie przypomniałam, że za parking nie zwróciłyśmy Bongobongo. Ale plama... No nic, trzeba będzie teraz płacić z odsetkami... U mnie na osiedlu jest jakiś nieduży samochodzik z nalepką (główka białego bulisia) i za każdym razem jak obok niego przechodzę = Złośnica + Luger. Tak mi się jakoś kojarzy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Probowalam probowalam ale mi sie nie udalo :( wstawiam za to inne troszke jaśniejsze :D fot. M. Milian O, te są super! I psiaki ładne, i paniusie ładne... pzdr. Quote
Natalia_W Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 niestety nie :( i bardzo zaluje:( ale wtedy latalam miedzy ringami i w tym calym zamieszaniu zapomnialam ... :( Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Natalia_W napisał(a):niestety nie :( i bardzo zaluje:( ale wtedy latalam miedzy ringami i w tym calym zamieszaniu zapomnialam ... :( ehh no szkoda :( Quote
donya Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Asiaczek napisał(a):E tam, zaraz cwaniaki, po prostu wykonałyście "proces myślowy" i to wszystko. My tego nie nie zrobiliśmy i teraz sobie przypomniałam, że za parking nie zwróciłyśmy Bongobongo. Ale plama... No nic, trzeba będzie teraz płacić z odsetkami... U mnie na osiedlu jest jakiś nieduży samochodzik z nalepką (główka białego bulisia) i za każdym razem jak obok niego przechodzę = Złośnica + Luger. Tak mi się jakoś kojarzy... Pzdr. Tym samochodzikiem jeździ światowej sławy Moryc czy Ex Se Natus Soprano Jedi :lol: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 A ja pozwalam sobie wstawić zdjęcie jednego z dwóch (?) w Polsce charta kirgiskiego - tajgana. Piesek był ostrzyżony, bo miał sporo przejść, zanim trafił do Polski. Aha, rasa nieuznana przez FCI. Zdjęcie autorstwa M. Milian. Ten akurat psiak wyglądał jak ostrzyżony afgan. No, ale przyczyny ostrzyżenia znamy. Bardzo jestem ciekawa, jak będą wyglądały juz po odrośnięciu kudelków... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Serio?! Rany, nic nie wiedziałam... No to ukłony dla światowca... Pzdr. Quote
donya Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Serio?! Rany, nic nie wiedziałam... No to ukłony dla światowca... Pzdr. Teraz wiesz jakiego masz sąsiada ;) :lol: :lol: Quote
Recommended Posts