Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczku miło Cie było poznać, szkoda, że z daleka :lol: ale wspólnie z Noleani kibicowałyśmy Tobie i Twojemu pręguskowi...ach ślicznota :loveu::loveu::loveu:

a my śląskie cwaniaki za parking nie płaciłyśmy, bo zaparkowałyśmy na osiedlowym ;)

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
Co za szorstki foks wział BOB?? i Który Cocer amerykanski??:)
a i jakie rasy weszły z 5 grupy do finalowej 3??

zamecze was pytaniami:lol:

Samoyed, Pomeranian vel Szpic Miniaturowy i Siberian Husky

mfg

Posted

flashka-g napisał(a):

z
amecze was pytaniami:lol:

amerykański cocker spaniel to :Zilk's INFINITY PRECISION - czarny nr.kat.315

Posted

flashka-g napisał(a):

Cocker Amerykanski : BOB Zilk's Infinity Precision (czarny) :)

Niestety nie mam katalogu zeby podac reszte :(

Posted

flashka-g napisał(a):

Pierwsze 2 pytania - nie wiem, a na ostatnie odpowiedź jeszcze dzisiaj, zaraz, zobaczysz na zdjęciach:crazyeye:

Posted

[quote name='Złośnica']Asiaczku miło Cie było poznać, szkoda, że z daleka :lol: ale wspólnie z Noleani kibicowałyśmy Tobie i Twojemu pręguskowi...ach ślicznota :loveu::loveu::loveu:

a my śląskie cwaniaki za parking nie płaciłyśmy, bo zaparkowałyśmy na osiedlowym ;)

E tam, zaraz cwaniaki, po prostu wykonałyście "proces myślowy" i to wszystko. My tego nie nie zrobiliśmy i teraz sobie przypomniałam, że za parking nie zwróciłyśmy Bongobongo. Ale plama... No nic, trzeba będzie teraz płacić z odsetkami...
U mnie na osiedlu jest jakiś nieduży samochodzik z nalepką (główka białego bulisia) i za każdym razem jak obok niego przechodzę = Złośnica + Luger. Tak mi się jakoś kojarzy...
Pzdr.

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']Probowalam probowalam ale mi sie nie udalo :(
wstawiam za to inne troszke jaśniejsze :D
fot. M. Milian

O, te są super! I psiaki ładne, i paniusie ładne...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
E tam, zaraz cwaniaki, po prostu wykonałyście "proces myślowy" i to wszystko. My tego nie nie zrobiliśmy i teraz sobie przypomniałam, że za parking nie zwróciłyśmy Bongobongo. Ale plama... No nic, trzeba będzie teraz płacić z odsetkami...
U mnie na osiedlu jest jakiś nieduży samochodzik z nalepką (główka białego bulisia) i za każdym razem jak obok niego przechodzę = Złośnica + Luger. Tak mi się jakoś kojarzy...
Pzdr.

Tym samochodzikiem jeździ światowej sławy Moryc czy Ex Se Natus Soprano Jedi :lol:

Posted

A ja pozwalam sobie wstawić zdjęcie jednego z dwóch (?) w Polsce charta kirgiskiego - tajgana. Piesek był ostrzyżony, bo miał sporo przejść, zanim trafił do Polski.
Aha, rasa nieuznana przez FCI.

Zdjęcie autorstwa M. Milian.

Ten akurat psiak wyglądał jak ostrzyżony afgan. No, ale przyczyny ostrzyżenia znamy. Bardzo jestem ciekawa, jak będą wyglądały juz po odrośnięciu kudelków...
Pzdr.