Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Noelani']Ja nie Zlosnica, ale szlysmy razem i rozgladalam sie dokola czy to aby na pewno do nas machacie :hand: Moja suka dostala CWC, NSwR i BOBka, na grupie byla w finalowej 10 i na tym skonczyly sie jej "sukcesy" :sg168: Gratuluje wszystkim wystawcom!!! Ma ktos moze zdjecia z finalow grupy I? Tak, tak, machałyśmy do Was. Widzisz, byłysmy o kilka (no, może kilkanaście kroków) od osobistego poznania się... Gratulacje dla Twojego psiaka! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 SuperGosia napisał(a):My jestesmy zmeczeni, ale i zadowoleni po wystawie. Mamy pierwsze duze CWC, pierwszego NPwR i kolejnego BoBa. No i pierwszy pucharek! :multi: Gratulacje dla Wszytkich Zwyciezcow :loveu: Pieknie, pięknie, a pucharków na pewno będzie przybywać! No i wniosków CWC!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 a ja za Noelani przechodzilam jak czekala kolo ingu ale nie bylam pewna czy to ona a akurat nie mialam katalogu w lapkach :( Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Asiaczku aty to tak wogole fryzure zmienilas ? bo cos mnie sie tak zdaje ;) Quote
Agasia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Piękne zdjecia... ! :) Jakies takie... klimatyczne ;) Jeszcze raz wielkie gratulacje. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agasia - "klimatyczne" hihihi... Elitesse - po prostu nie miałam czasu (ani zdrowia!), aby pójść do fryzjera i stąd zmyłka co do fryzury.:lol: Pzdr. Quote
NNL-BC Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gratulacje dla wszystkich!!! Czy ktos moglby mi podac stawki i ewentualnie wyniki Border Collie??? Prosze... Pozdrawiam Ewa Quote
Natalia_W Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 To ja tez wstawie troche fotek :) Na poczatek zdjecia z ringu Sznaucerkow:) Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 NNL-BC napisał(a):Gratulacje dla wszystkich!!! Czy ktos moglby mi podac stawki i ewentualnie wyniki Border Collie??? Prosze... Pozdrawiam Ewa zgloszone dwa pieski ONLY MY VIKING BLUE Energizer SAUDADE De Shaleemar Quote
NNL-BC Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzieki wielkie, czyli blad w katalogu bo SAUDATE jest bearded collie ;) To chyba tez juz znam wyniki jezeli Joker - ONLY MY VIKING BLUE Energizer byl sam...;) Pozdrawiam Ewa Quote
Recommended Posts