Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Elitesse napisał(a):tych to sporo bylo PSY AMBER z Rabsztynskiego Wzgorza AMERICAN YANKEE Nani's ASHLAREN CAIPIROSKA Australian Champ AZAN z Gajowego Rodu RINGO KID Fala Love'a SUKI ARIA Bielanska Sfora ARWEN Bielanska Sfora ELBA Dobry Teren FRAZA Kacze Gniazdo MIA z Bobecinskiego Lasu Czy ktoś wie, który to pies i suka są w rękach młodej, ładnej dziewczyny. Psiaki te są czesto prezentowane na wystawach i te 2 weimary zwracają uwagę. Bardzo proszę o info. Sorki, że opis jest taki skrótowy. A w Lesznie do pierwszej trójki tez się załapał pies (chyba). W Głogowie pies (chyba) był 4 na BIS-ie. Baaardzo proszę o pomoc. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Moja prośba juz nieaktualna - już wszystko wiem. Sorki za zamieszanie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Elitesse napisał(a):najpierw to sie zastanawialam co te afgany takie dziwne :eviltong: ale potem doznalam olsnienia hihi no i w katalogu sie upewnilam - fajne psiska :loveu: Ja je też widziałam, nawet dzięki uprzejmości B.H. udało mi się pogłaskać te "cudaczki". Jeden był ostrzyżony i wyglądał jak młody afgan, a drugi - ciemniejszy - miał prawie prawidłową szatę, ale też widać było, że to pies po przejściach. B.H. zaprezentowała je na ringu i nie widziałam, aby były jakiekolwiek z nimi problemy pod tym względem. Aha, i prawdopodobnie jeden z nich nadal szuka domu. Z wielką ciekawością będę śledzić ich losy wystawowe. Pzdr. Quote
Shanny.. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Nikt nie robił fotek??? :lying: :niedowia: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Złośnica']nam poszło jak po maśle, zgarneliśmy BOBa i nawet weszliśmy do półfinału BOG ;) Z jednej strony to się dziwię, że takie małe zainteresowanie tą wystawą ( np w labkach tylko 1 pies :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a normalnie na wystawach to zatrzęsienie ) a z drugiej patrząc na niektóre lokaty to się nie dziwię :evil_lol: Złośnico - czy przypominasz sobie taką sytuację, jeszcze przed rozpoczęciem wystawy: idziecie grupką w stronę parkingu, a tu z drugiej strony parkingu machają do Was inne dziewczyny ze stafikiem, szarpkiem i baskiem? Kibicowałam potem Tobie; charakterystyczna dziewczyna z Ciebie z charakterystycznym psiakiem. Brawo! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']i jeszcze dwie z ringu Bouvierów fot. M. Milewska BOS DIUNA VEKTRA Chucho i BOB SZAMAN SERENA Chucho Nitor-Nivalis - spróbuj je trochę rozjasnić, please. pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Kliwia napisał(a):Owszem zalosne , ze co rok jest mniej wystawcow,ale nie ma czemu sie dziwic ,wystarczy popatrzec na fotki zwyciescow od roku 97 do 2005 , zamieszczone w katalogu. hihihi... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Shanny.. napisał(a):Nikt nie robił fotek??? :lying: :niedowia: Robili, robili, ale pewnie nie mają czasu wstawić. Myślę, że wieczorem pojawi się wysyp zdjęć. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dla zachęty wstawiam zdjęcia z finałów rasy greyhound: i z finałów rasy whippet: Brawa dla zwycięzców! I dla tych na II miejscach - też.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Przykro mi, ale nie. Sama byłam w stanie podwyższonej adrenaliny i tylko dzięki temu, że osoby zaprzyjaźnione wystawiały te 2 rasy (greyhound i whippet) i przypomniały mi o zdjęciach - robiłam zdjęcia. Jeszcze raz sorki. Pzdr. Quote
christoph Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Reportaż z wystawy, trochę tego jest, to wstawiam na raty. Quote
christoph Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 skubi napisał(a):Moge poprosić o stawke Bearded Collie? 1 - pies CONAN CLOPS Marinus Quote
christoph Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Grupa V - akita AMAI Bakira, sędziuje Erwin Deustcher (A) a na zdjęciu ponadto ja i mój pies. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Christoph - o tym zdjęciu już pisałam. Jest super! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Christoph - razem z Ypsylon, bardzo dziękujemy! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 My jestesmy zmeczeni, ale i zadowoleni po wystawie. Mamy pierwsze duze CWC, pierwszego NPwR i kolejnego BoBa. No i pierwszy pucharek! :multi: Gratulacje dla Wszytkich Zwyciezcow :loveu: Quote
Noelani Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Asiaczek']Złośnico - czy przypominasz sobie taką sytuację, jeszcze przed rozpoczęciem wystawy: idziecie grupką w stronę parkingu, a tu z drugiej strony parkingu machają do Was inne dziewczyny ze stafikiem, szarpkiem i baskiem? Ja nie Zlosnica, ale szlysmy razem i rozgladalam sie dokola czy to aby na pewno do nas machacie :hand: Moja suka dostala CWC, NSwR i BOBka, na grupie byla w finalowej 10 i na tym skonczyly sie jej "sukcesy" :sg168: Gratuluje wszystkim wystawcom!!! Ma ktos moze zdjecia z finalow grupy I? Quote
lonka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 SuperGosia napisał(a):My jestesmy zmeczeni, ale i zadowoleni po wystawie. Mamy pierwsze duze CWC, pierwszego NPwR i kolejnego BoBa. No i pierwszy pucharek! :multi: Gratulacje dla Wszytkich Zwyciezcow :loveu:Gratuluje!!!:lol: Quote
Recommended Posts