Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
tych to sporo bylo

PSY
AMBER z Rabsztynskiego Wzgorza
AMERICAN YANKEE Nani's
ASHLAREN CAIPIROSKA Australian Champ
AZAN z Gajowego Rodu
RINGO KID Fala Love'a
SUKI
ARIA Bielanska Sfora
ARWEN Bielanska Sfora
ELBA Dobry Teren
FRAZA Kacze Gniazdo
MIA z Bobecinskiego Lasu

Czy ktoś wie, który to pies i suka są w rękach młodej, ładnej dziewczyny. Psiaki te są czesto prezentowane na wystawach i te 2 weimary zwracają uwagę. Bardzo proszę o info. Sorki, że opis jest taki skrótowy. A w Lesznie do pierwszej trójki tez się załapał pies (chyba). W Głogowie pies (chyba) był 4 na BIS-ie.
Baaardzo proszę o pomoc.
Pzdr.

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
najpierw to sie zastanawialam co te afgany takie dziwne :eviltong: ale potem doznalam olsnienia hihi no i w katalogu sie upewnilam - fajne psiska :loveu:

Ja je też widziałam, nawet dzięki uprzejmości B.H. udało mi się pogłaskać te "cudaczki". Jeden był ostrzyżony i wyglądał jak młody afgan, a drugi - ciemniejszy - miał prawie prawidłową szatę, ale też widać było, że to pies po przejściach.
B.H. zaprezentowała je na ringu i nie widziałam, aby były jakiekolwiek z nimi problemy pod tym względem.
Aha, i prawdopodobnie jeden z nich nadal szuka domu.
Z wielką ciekawością będę śledzić ich losy wystawowe.
Pzdr.

Posted

[quote name='Złośnica']nam poszło jak po maśle, zgarneliśmy BOBa i nawet weszliśmy do półfinału BOG ;)
Z jednej strony to się dziwię, że takie małe zainteresowanie tą wystawą ( np w labkach tylko 1 pies :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a normalnie na wystawach to zatrzęsienie ) a z drugiej patrząc na niektóre lokaty to się nie dziwię :evil_lol:
Złośnico - czy przypominasz sobie taką sytuację, jeszcze przed rozpoczęciem wystawy: idziecie grupką w stronę parkingu, a tu z drugiej strony parkingu machają do Was inne dziewczyny ze stafikiem, szarpkiem i baskiem?
Kibicowałam potem Tobie; charakterystyczna dziewczyna z Ciebie z charakterystycznym psiakiem. Brawo!
Pzdr.

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']i jeszcze dwie z ringu Bouvierów fot. M. Milewska

BOS DIUNA VEKTRA Chucho i BOB SZAMAN SERENA Chucho

Nitor-Nivalis - spróbuj je trochę rozjasnić, please.
pzdr.

Posted

Kliwia napisał(a):
Owszem zalosne , ze co rok jest mniej wystawcow,ale nie ma czemu sie dziwic ,wystarczy popatrzec na fotki zwyciescow od roku 97 do 2005 , zamieszczone w katalogu.

hihihi...
Pzdr.

Posted

Przykro mi, ale nie.
Sama byłam w stanie podwyższonej adrenaliny i tylko dzięki temu, że osoby zaprzyjaźnione wystawiały te 2 rasy (greyhound i whippet) i przypomniały mi o zdjęciach - robiłam zdjęcia.
Jeszcze raz sorki.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Złośnico - czy przypominasz sobie taką sytuację, jeszcze przed rozpoczęciem wystawy: idziecie grupką w stronę parkingu, a tu z drugiej strony parkingu machają do Was inne dziewczyny ze stafikiem, szarpkiem i baskiem?

Ja nie Zlosnica, ale szlysmy razem i rozgladalam sie dokola czy to aby na pewno do nas machacie :hand:

Moja suka dostala CWC, NSwR i BOBka, na grupie byla w finalowej 10 i na tym skonczyly sie jej "sukcesy" :sg168:

Gratuluje wszystkim wystawcom!!!

Ma ktos moze zdjecia z finalow grupy I?

Posted

SuperGosia napisał(a):
My jestesmy zmeczeni, ale i zadowoleni po wystawie. Mamy pierwsze duze CWC, pierwszego NPwR i kolejnego BoBa. No i pierwszy pucharek! :multi:

Gratulacje dla Wszytkich Zwyciezcow :loveu:
Gratuluje!!!:lol: