agabass Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gratulacje dla wszystkich :multi: :multi: Quote
KN Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 1 Wyżeł Weimarski -import z Australii 2- Shi Tzu - również przepiękny 3 - Pomeranian import USA p. Malgosi Supronowicz Quote
Złośnica Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 nam poszło jak po maśle, zgarneliśmy BOBa i nawet weszliśmy do półfinału BOG ;) Z jednej strony to się dziwię, że takie małe zainteresowanie tą wystawą ( np w labkach tylko 1 pies :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a normalnie na wystawach to zatrzęsienie ) a z drugiej patrząc na niektóre lokaty to się nie dziwię :evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Złośnica napisał(a):nam poszło jak po maśle, zgarneliśmy BOBa i nawet weszliśmy do półfinału BOG ;) Z jednej strony to się dziwię, że takie małe zainteresowanie tą wystawą ( np w labkach tylko 1 pies :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a normalnie na wystawach to zatrzęsienie ) a z drugiej patrząc na niektóre lokaty to się nie dziwię :evil_lol: widzielismy was na ringu :) gratulacje !! :laola: Quote
moon27 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 WITAM : Czy ja mogę prosić o stawkę Briardów I gr. ?:cool3: z góry wielkie dzięki :oops: Quote
flashka-g Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 A Shih tzu czeski??? a ma moze ktos foto z BIS? i z BOG V? Quote
Anabelle Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Tak shih-tzu czeski z Bohemia Acro KANGAROO Bohemia Acro -śliczny pies Briardy: Psy ARON ANAO Nacabel FILIP z Wuzlandii Suki: CALINKA z Hucieńskiego Gaju INES Wa-Da-Pi INEZ z Psarkiego Sioła LUNE z Krainy Mgieł ROXA z Pierwszej Ligi Quote
nikit1 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 A mogę prosić staweczkę goldenów i foksów gładkich? A może dobra dusza ma jeszcze wyniki tych ras? :multi: Quote
Nitor-Nivalis Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 flashka-g napisał(a):A Shih tzu czeski??? a ma moze ktos foto z BIS? i z BOG V? Nie bylo takich normalnych wyborow BOG wybierali z kazdej grupy po 3 lub 4 przedstawicieli danej grupy w zaleznosci od ilosci ras ale bez okreslania miejsc i ta cala czwroka lub tojka wchodzila do dalszych konkurencji az doszli do bodajze dwoch psiakow z calej wystawy - cos jak Victory w Bratyslawie. Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='nikit1']A mogę prosić staweczkę goldenów i foksów gładkich? A może dobra dusza ma jeszcze wyniki tych ras? :multi: goldeny PSY BOLD SUNNY z lesnych Ostepow BONO Przechera CARLOS z Zaglebia HIT Dzemojady SUKI AVANTI Zimny Nosek CHEEKTOCHEEK Vodka Sunrise PAMELA z Zaglebia foksy PSY COLIN Canis Venator suki BIEDRONKA z Azaliowego Zakatka DIANA z Gostynskiej Doliny Quote
nikit1 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Elitesse'] goldeny foksy dziękuję! :modla: Quote
Shanny.. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 My Best of Breed i tylko Półfinał w BOG, ale i tak się cieszymy :multi: :multi: :multi: Ma ktoś jakieś fotki?????? PS. Było żałośnie mało psów na tej wystawie we wszystkich rasach. Quote
PSYLLA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Toller-Fox napisał(a):A ja czy był jakiś Toller:cool1: Były zgłoszone dwa: PIES COURAGEOUSCRIPTION i SUCZKA (ale nie pamietam która, też w rękach p. Cuper i z jej przydomkiem) ale nie dojechały, więc nie było okazji popatrzeć na Tollerki. Quote
Kliwia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Owszem zalosne , ze co rok jest mniej wystawcow,ale nie ma czemu sie dziwic ,wystarczy popatrzec na fotki zwyciescow od roku 97 do 2005 , zamieszczone w katalogu. Quote
Toller Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 O dzięki, właśnie o to chodziło!!!!:multi: :loveu: Suczka pewnie Granada Virgo Vestalis, siostra Foxa. Quote
Agasia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 I niestety tak mala ludzi tez wiaze sie z tym ze im wieksza ranga wystawy tym wieksze uklady... ;) Gratulacje dla wszystkich!! Quote
Viz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Czy ktos laskwy by spojrzal na manchester terriery? Czy jakis byl... Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Shanny.. napisał(a):My Best of Breed i tylko Półfinał w BOG, ale i tak się cieszymy :multi: :multi: :multi: Ma ktoś jakieś fotki?????? PS. Było żałośnie mało psów na tej wystawie we wszystkich rasach. ja wiem czy tak zalosnie ?? w zeszlym rok bylo chyba niewiele wiecej Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Toller-Fox napisał(a):O dzięki, właśnie o to chodziło!!!!:multi: :loveu: Suczka pewnie Granada Virgo Vestalis, siostra Foxa. dokladnie :) Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Viz napisał(a):Czy ktos laskwy by spojrzal na manchester terriery? Czy jakis byl... nie bylo zadnego Quote
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Agasia napisał(a):I niestety tak mala ludzi tez wiaze sie z tym ze im wieksza ranga wystawy tym wieksze uklady... ;) Gratulacje dla wszystkich!! ja to oceniam troszke inaczej - od jakiegos czasu zmniejsza sie liczba wystawianych psow, nie wiem czy chodzi o coraz drozsze zgloszenia czy o co, Katowice tez dlugo nie mogly dobic do 3500 mimo ze rok wczesniej bez problemu ta liczbe osiagneli, wystawa w lesznie jest dosc przyjemna - ja bylam w tym roku juz 4 raz, jedyny minus (wieeelki) to to ze kiolejny raz trzeba bylo placic za katalog no i cena parkingu pozostawiala wiele do zyczenia :roll: Quote
Agasia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Elitesse, ale uwierz, że ja z przyjemnością pojechałabym z moim championem, podobnie znajomi ze swoimi dwoma - powalczyć i obejrzeć tą jakże "odmienną" wystawę ;) Niestety zabawa i przyjemność w całej wystawie jest żadna gdy osobiście, nie znając nawet sędziego mogę sama przyznać lokaty nie patrzac nawet na psy- ktore dziwnym trafem zbiegną się z rzeczywistościa ;) Pozatym faktycznie, dziwnie się dzieje, że psów na wystawach ogólnie z roku na rok mniej... Pozdr. Quote
flashka-g Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Nie bylo takich normalnych wyborow BOG wybierali z kazdej grupy po 3 lub 4 przedstawicieli danej grupy w zaleznosci od ilosci ras ale bez okreslania miejsc i ta cala czwroka lub tojka wchodzila do dalszych konkurencji az doszli do bodajze dwoch psiakow z calej wystawy - cos jak Victory w Bratyslawie. taaa jja wiem...ale chcialam zobaczyc jakie 3 psy weszły z BOG V i BOG IX;] Quote
Recommended Posts