Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nam poszło jak po maśle, zgarneliśmy BOBa i nawet weszliśmy do półfinału BOG ;)
Z jednej strony to się dziwię, że takie małe zainteresowanie tą wystawą ( np w labkach tylko 1 pies :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a normalnie na wystawach to zatrzęsienie ) a z drugiej patrząc na niektóre lokaty to się nie dziwię :evil_lol:

Posted

Złośnica napisał(a):
nam poszło jak po maśle, zgarneliśmy BOBa i nawet weszliśmy do półfinału BOG ;)
Z jednej strony to się dziwię, że takie małe zainteresowanie tą wystawą ( np w labkach tylko 1 pies :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a normalnie na wystawach to zatrzęsienie ) a z drugiej patrząc na niektóre lokaty to się nie dziwię :evil_lol:

widzielismy was na ringu :) gratulacje !! :laola:

Posted

Tak shih-tzu czeski z Bohemia Acro

KANGAROO Bohemia Acro -śliczny pies

Briardy:

Psy

ARON ANAO Nacabel
FILIP z Wuzlandii

Suki:

CALINKA z Hucieńskiego Gaju
INES Wa-Da-Pi
INEZ z Psarkiego Sioła
LUNE z Krainy Mgieł
ROXA z Pierwszej Ligi

Posted

flashka-g napisał(a):
A Shih tzu czeski???
a ma moze ktos foto z BIS? i z BOG V?

Nie bylo takich normalnych wyborow BOG
wybierali z kazdej grupy po 3 lub 4 przedstawicieli danej grupy w zaleznosci od ilosci ras ale bez okreslania miejsc i ta cala czwroka lub tojka wchodzila do dalszych konkurencji az doszli do bodajze dwoch psiakow z calej wystawy - cos jak Victory w Bratyslawie.

Posted

[quote name='nikit1']A mogę prosić staweczkę goldenów i foksów gładkich?
A może dobra dusza ma jeszcze wyniki tych ras? :multi:

goldeny
PSY
BOLD SUNNY z lesnych Ostepow
BONO Przechera
CARLOS z Zaglebia
HIT Dzemojady
SUKI
AVANTI Zimny Nosek
CHEEKTOCHEEK Vodka Sunrise
PAMELA z Zaglebia

foksy
PSY
COLIN Canis Venator
suki
BIEDRONKA z Azaliowego Zakatka
DIANA z Gostynskiej Doliny

Posted

My Best of Breed i tylko Półfinał w BOG, ale i tak się cieszymy :multi: :multi: :multi:
Ma ktoś jakieś fotki??????
PS. Było żałośnie mało psów na tej wystawie we wszystkich rasach.

Posted

Toller-Fox napisał(a):
A ja czy był jakiś Toller:cool1:

Były zgłoszone dwa:
PIES
COURAGEOUSCRIPTION

i SUCZKA (ale nie pamietam która, też w rękach p. Cuper i z jej przydomkiem)

ale nie dojechały, więc nie było okazji popatrzeć na Tollerki.

Posted

Owszem zalosne , ze co rok jest mniej wystawcow,ale nie ma czemu sie dziwic ,wystarczy popatrzec na fotki zwyciescow od roku 97 do 2005 , zamieszczone w katalogu.

Posted

Shanny.. napisał(a):
My Best of Breed i tylko Półfinał w BOG, ale i tak się cieszymy :multi: :multi: :multi:
Ma ktoś jakieś fotki??????
PS. Było żałośnie mało psów na tej wystawie we wszystkich rasach.

ja wiem czy tak zalosnie ?? w zeszlym rok bylo chyba niewiele wiecej

Posted

Agasia napisał(a):
I niestety tak mala ludzi tez wiaze sie z tym ze im wieksza ranga wystawy tym wieksze uklady... ;)

Gratulacje dla wszystkich!!

ja to oceniam troszke inaczej - od jakiegos czasu zmniejsza sie liczba wystawianych psow, nie wiem czy chodzi o coraz drozsze zgloszenia czy o co, Katowice tez dlugo nie mogly dobic do 3500 mimo ze rok wczesniej bez problemu ta liczbe osiagneli, wystawa w lesznie jest dosc przyjemna - ja bylam w tym roku juz 4 raz, jedyny minus (wieeelki) to to ze kiolejny raz trzeba bylo placic za katalog no i cena parkingu pozostawiala wiele do zyczenia :roll:

Posted

Elitesse, ale uwierz, że ja z przyjemnością pojechałabym z moim championem, podobnie znajomi ze swoimi dwoma - powalczyć i obejrzeć tą jakże "odmienną" wystawę ;) Niestety zabawa i przyjemność w całej wystawie jest żadna gdy osobiście, nie znając nawet sędziego mogę sama przyznać lokaty nie patrzac nawet na psy- ktore dziwnym trafem zbiegną się z rzeczywistościa ;)

Pozatym faktycznie, dziwnie się dzieje, że psów na wystawach ogólnie z roku na rok mniej...

Pozdr.

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Nie bylo takich normalnych wyborow BOG
wybierali z kazdej grupy po 3 lub 4 przedstawicieli danej grupy w zaleznosci od ilosci ras ale bez okreslania miejsc i ta cala czwroka lub tojka wchodzila do dalszych konkurencji az doszli do bodajze dwoch psiakow z calej wystawy - cos jak Victory w Bratyslawie.

taaa jja wiem...ale chcialam zobaczyc jakie 3 psy weszły z BOG V i BOG IX;]