Viz Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Hejka Wam :) Bardzo ladnie prosze o stawke jamników długowłosych miniaturowych oraz jamników długowłosych króliczych. Mimo, ze to dwie rasy to psow bedzie malutko Prosze, to dla mnie bardzo wazne :oops: Quote
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='.:::Gosia:::.']Elitesse - mogę prosić o stawkę weimarów? proszę ;) tych to sporo bylo PSY AMBER z Rabsztynskiego Wzgorza AMERICAN YANKEE Nani's ASHLAREN CAIPIROSKA Australian Champ AZAN z Gajowego Rodu RINGO KID Fala Love'a SUKI ARIA Bielanska Sfora ARWEN Bielanska Sfora ELBA Dobry Teren FRAZA Kacze Gniazdo MIA z Bobecinskiego Lasu Quote
Marek z Gromem Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 B.J napisał(a):Prosiłabym o stawke Jack Russeli :) Ja tez bym bardzo prosil :cool1: Quote
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 B.J napisał(a):Prosiłabym o stawke Jack Russeli :) nie bylo niestety Quote
Viz Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Elitesse a o jamniki dlugowlose miniaturowe i królicze moge prosic? :oops: Quote
jo-jo Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Elitesse napisał(a):nie bylo niestety Eli słonko a staweczki doziów niemickich (FCI 235) można prosić?? Quote
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Viz napisał(a):Hejka Wam :) Bardzo ladnie prosze o stawke jamników długowłosych miniaturowych oraz jamników długowłosych króliczych. Mimo, ze to dwie rasy to psow bedzie malutko Prosze, to dla mnie bardzo wazne :oops: JDM suczka QUBANKA Dlugie Cudo IDK - brak Quote
Viz Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Tylko jeden pies byl w jamnikach dlugowlosych miniaturowych? :crazyeye: A w królikach żaden? :crazyeye: W jakiej klasie byla wystawiana QUBANKA? Quote
kingula Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A czy moglabym prosic stawke samoyedow? Z gory serdecznie dziekuje ;) Quote
karenina Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Elitesse gratulacje!!! Szczesliwe to Leszno dla Ciebie juz kolejny rok :). Były jakies charciki włoskie zgłoszone? Quote
kasiaak Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 czarny arlekin psy CAIRO mOdry Efekt 1CWC, NPwR BOB suki ANASTACIA Z domu Etny ŁYNA-BUBA Oregon MARIHUANA Magiczne Koło OKEY OLGA Oregon 1CWC, NPwR błękitne psy LARSSON Margarejro 1CWC, NPwR BOB suki YADWIGA Dog-LAME - nie wiem żółte jutro Quote
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 kilka widoczkow z wystawy autorstaw mojego znajomego sznaucery miniaturowe czarno srebrne : NPwR + BOB Pipi'n THATS MY STORY tatus mojego Wacia :) porownanie pies + suka AYLA Vis a Vis: sznaucer miniaturowy czarny NPwR BOB LIDERR Dyas: Quote
daga10011 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Anabelle']Best in Show Champion's Show Leszno 2006 wygrał wyżeł weimarski!!!!! Ch.AustraliiAshlaren Caipiroska - własność Pauliny Wałkowskiej Przepiękny pies!!! Gratulacje :klacz: ciekawa jestem czy to jest pies ktory przylecial z australii w lutym w zeszlym roku..Odbieralam akurat swoja leonke z belgii i o malo z weimarem nie wyszlam:lol: . Quote
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='karenina']Elitesse gratulacje!!! Szczesliwe to Leszno dla Ciebie juz kolejny rok :). Były jakies charciki włoskie zgłoszone? ano szczesliwe - juz 3 tytul z rzedu w tym 2 do zadry trafil :loveu: wloskich nie bylo za to byly dwa TAJGANY !! Quote
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 kingula napisał(a):A czy moglabym prosic stawke samoyedow? Z gory serdecznie dziekuje ;) az jeden ! piesek ACTIS z Reptowskiego Lasu Quote
jo-jo Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 kasiaak napisał(a):czarny arlekin psy CAIRO mOdry Efekt 1CWC, NPwR BOB suki ANASTACIA Z domu Etny ŁYNA-BUBA Oregon MARIHUANA Magiczne Koło OKEY OLGA Oregon 1CWC, NPwR błękitne psy LARSSON Margarejro 1CWC, NPwR BOB suki YADWIGA Dog-LAME - nie wiem żółte jutro KASIU GRATULACJE DLA CAIRUTKA:bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: Buziaczki :calus: :calus: Quote
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Viz napisał(a):Tylko jeden pies byl w jamnikach dlugowlosych miniaturowych? :crazyeye: A w królikach żaden? :crazyeye: W jakiej klasie byla wystawiana QUBANKA? na wystawie championow jest TYLKO klasa championow :eviltong: Quote
matrix..... Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gratuluję serdecznie !!! Jak zaprezentowały się tajgany?? Quote
kingula Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Elitesse serdecznie dziekuje. My jezdzilismy do Leszna 8 lat z rzedu, 7 razy szczesliwie ;) w tym roku juz sobie odpuscilismy. Te Tajgany to pewnie te, ktore uratowali charciarze? Quote
karenina Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Elitesse']ano szczesliwe - juz 3 tytul z rzedu w tym 2 do zadry trafil :loveu: wloskich nie bylo za to byly dwa TAJGANY !! No własnie nie byłam pewna czy to juz 3 rok :), wielkie brawa :multi: A o tajganach wiem. Widziałas je ? Podobały Ci sie ? Quote
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 karenina napisał(a):A o tajganach wiem. Widziałas je ? Podobały Ci sie ? najpierw to sie zastanawialam co te afgany takie dziwne :eviltong: ale potem doznalam olsnienia hihi no i w katalogu sie upewnilam - fajne psiska :loveu: Quote
daga10011 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 a moge prosic o stawke leonbergerow????????? Quote
Zeliika Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Elitesse napisał(a):psy EBRO Pregowce z jasienia PRIAM Chi Wara ZAKI ZIMO Folwark Zierzecy SUKI MEA Dialekt Bardzo dziekuje :) Quote
AniaN Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A może mi ktoś podać stawkę dogów de Bordeaux i sędziego. Wielkie dzięki. Quote
Recommended Posts