Savannah Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 bongobongo napisał(a):Ale pamiętaj! Jakby co to nie wiesz ode mnie (he,he) ....i cicho sza:mad: ! W takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!:new-bday: a stolat odśpiewam Ci osobiście!:confused::saint1: oczywiście, ciszaaaa:evil_lol: Dzięki!!:calus: Szykuj się na szampana:cool3::bigcool: Do zobaczenia w niedziele!:multi: Pozdrawiam;) Quote
Asiaczek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hej, dziewczyny, co to za zmawianie się? Ja nic nie wiem, a chcę wiedzieć, z kim będziemy zajadać ciasto i/lub ewentualnie popijać szampanem! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Czy nick tej osoby zaczyna się na lit. "K" i ta osoba lubi/nie lubi różu? Pzdr. Quote
bongobongo Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Czy nick tej osoby zaczyna się na lit. "K" i ta osoba lubi/nie lubi różu? Pzdr. Brawo! Zgadłaś! Quote
filbras Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dziewczyny i Chłopaki -pomóżcie!!!! Nasze forum zorganizowało akcję pomocy pieskom w schroniskach, potrzebne są podpisy a czasu już jest bardzo mało!!! wklejam cytat: Od: 10/2003 Postów: 2479 Akcja Forum Molosow, dla wielu Schronisk, trzeba pomoc! Ludzie z Forum Molosow duzo trudu wlozyli w negocjacje z firmami ktore beda przekazywaly wysokiej klasy karme dla Schronisk z listy zaproponowanej przez Wolontariuszy ( do wgladu w linku), jeden glos to 1 kilogram karmy! Ciagle ktos pisze ze sa takie potrzeby, a tu jedno klikniecie jeden post wystarczy! http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4172 __________________ Kora Quote
bongobongo Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Oczywiście, że się włączymy! To wspaniałe, co robicie dla psiaków w potrzebie!:multi: Quote
Elitesse Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 stracilam nadzieje ze na stronie Leszna cos sie pojawi :( Quote
SuperGosia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Elitesse napisał(a):stracilam nadzieje ze na stronie Leszna cos sie pojawi :( Me too :shake: A podobno jest malo psow zgloszonych... Quote
Elitesse Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 SuperGosia napisał(a):Me too :shake: A podobno jest malo psow zgloszonych... ooo to dziwne wiem ze w mojej rasie sa na pewno 3 ale to psy znajomych i mozliwe ze ktos jeszcze sie zglosil Quote
Savannah Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Czy nick tej osoby zaczyna się na lit. "K" i ta osoba lubi/nie lubi różu? Pzdr.:evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 juz wiem ze u mnie w rasie sa 4 pieski tylko nie wiem ile suczek ile psow niemoge sie juz doczekac ! bo prawie 3 miesiace nie bylam na zadnej wystawie :loveu: Quote
Shanny.. Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 To co z tym sędziowaniem? Od której się zaczyna? I od której jest przyjmowanie psów na wystawe? Powie mi ktoś? :roll: Quote
Elitesse Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 chyba tradycyjnie od 10 :eviltong: na stronie leszna zmienila sie data aktualizacji na dzisiejsza ale nie moge wypatrzec jakiejkolwiek zmiany :roll: Quote
króliczek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzwoniłąm do o/Leszno .Uprzejma Pani odpowiedziała mi ,że śedziowanie rozpocznie się o godz. 10.15. Ja już nawet wiem ,o której moje shar-pki będą oceniane.;) Quote
bongobongo Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Króliczek! A czytałaś wątek o tej Pani, co lubi/ nie lubi różu?:eviltong: Quote
króliczek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='bongobongo']Króliczek! A czytałaś wątek o tej Pani, co lubi/ nie lubi różu?:eviltong: Tak ,właśnie przeczytałam:mad: :mad: :mad: . Najbardziej podobał mi się wątek o champagne.....;) Quote
Marcino1978 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 my jednak nie jedziemy :placz: Bongobongo wielkie dzięki za dobre chęci ale nie da sie wszytskiego tak poukladac zeby jechac na Leszno:roll: tak czy inaczej wszytskich wystawiającym zyczę samych wygranych ;) Quote
bongobongo Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Marcino1978 napisał(a):my jednak nie jedziemy :placz: Bongobongo wielkie dzięki za dobre chęci ale nie da sie wszytskiego tak poukladac zeby jechac na Leszno:roll: tak czy inaczej wszytskich wystawiającym zyczę samych wygranych ;) Czasami tak bywa! Do zobaczenia na innej wystawie! Quote
Asiaczek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Elitesse - dobrze Cię rozumiem. Ja też nie lubię dłuższych przerw w wystawach. Do zobaczenia w Lesznie! Liczę na Twój udział w "niszczeniu" zawartości brytfanki...:lol: Pzdr. Quote
anovi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Elitesse napisał(a):chyba tradycyjnie od 10 :eviltong: na stronie leszna zmienila sie data aktualizacji na dzisiejsza ale nie moge wypatrzec jakiejkolwiek zmiany :roll: ja jak zerknęłam to widniała data aktualizacji 07 luty... tak więc u mnie nawet to się nie zmieniło.. ;) Quote
Elitesse Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Asiaczek']Elitesse - dobrze Cię rozumiem. Ja też nie lubię dłuższych przerw w wystawach. Do zobaczenia w Lesznie! Liczę na Twój udział w "niszczeniu" zawartości brytfanki...:lol: Pzdr. no oczywiscie !! :loveu: :loveu: tylko mam nadzieje ze cie wypatrze hihi my powinnismy dotrzec na wystawe przed 10 a na ring wychodzimy ok 11 Quote
Elitesse Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 anovi napisał(a):ja jak zerknęłam to widniała data aktualizacji 07 luty... tak więc u mnie nawet to się nie zmieniło.. ;) no na stronie glownej jest 7 ale na podstronie wystawy jest juz aktualizacja 2006-02-24 :eviltong: pewno dali tak dla zmylki zeby ludziom nadzieje zrobic hihiihh Quote
Recommended Posts