SuperGosia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Na stronie O/Leszno stoi jak byk: 80 zl z katalogiem. Quote
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Asiaczek']Tak, jeżeli chodzi o championy; katalog nie wchodził - jak do tej pory - w cenę zgłoszenia. Ale na tegorocznej ulotce nie jest zaznaczone, że "bez katalogu". To albo jakieś nowe przyszło, albo czyjeś niedbalstwo... A co do międzynarodówek, to, Elitesse, chyba mylisz się; katalogi były wliczane w cenę zgłoszenia. Pzdr. a ja zawsze musialam kupowac !! :roll: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hihihi, nie Ty jedna! Ja papierki na Championy wysłałam, ale z opłatą poczekam, aż coś się wyjaśni i zrobię przelew na początku lutego (po pensji!). Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Hihihi, nie Ty jedna! Ja papierki na Championy wysłałam, ale z opłatą poczekam, aż coś się wyjaśni i zrobię przelew na początku lutego (po pensji!). Pzdr. ja tez jeszcze nie zaplacilam - tez czekalm na wyplate hihihih :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Złośnica Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 czy ktoś ze ślaska sie wybiera autkiem i miałby miejsce dla 1 osoby i 1 średniego psa...potrafi jeździc w bagażniku :lol: Quote
SuperGosia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Nio, to juz za niecale 3 tygodnie... Czy ktos wie, czy (i ew. kiedy) bedzie ogolnodostepny katalog w necie? Quote
Asiaczek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Czy już wiadomo, ile trzeba zapłacić za psa? 70, 75 czy 80 zł? Pzdr. Quote
Złośnica Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 a czy jakieś potwierdzenia już dotarły ?? bo ja sobie transport załatwiłam, a nawet nie wiem czy nas przyjęli .... :roll: Quote
Elitesse Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ja juz jakis czas temu dostalam :roll: Quote
Złośnica Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 no świetnie...tylko ja byłam w tej grupie wysyłających w ostatniej chwili :oops: :oops: :oops: Quote
Elitesse Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 czy ktos sie orientuje czy na stronie oddzialu pojawi sie plan sedziowania ?? Quote
effa Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Nie wiem czy dostali moj zgłoszenie... dodzwonić się nie mogę bo ktoś odłożył słuchawkę :angryy: Potwierdzenia nie ma jeszcze... a mam tam spory kawałek drogi i wolałabym zaplkanowac wyjazd wcześniej niż dzień przed... Quote
Złośnica Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 a ja otrzymałam potwerdzenie zgłoszenia wczoraj :multi: tylko dziwi mnie jedna rzecz...na tym potwiedzeniu pisze, że numer potwierdzenia nie jest numerem katalogowym :-o Quote
effa Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 oj to lecę zaraz do skrzynki... może będzie... oby. Na ostatnią wystawe nie mogłam pojechać a na tą nas nie przyjmą :-( Quote
Marcino1978 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 mam wielką prośbę: jedzie ktoś z Warszawy do Leszna na wystawę??? chodzi o zabranie małego spokojnego pieska tak przy okazji a ja go odbiore w Lesznie heeeeeeeelp :placz: :cool3: Quote
bongobongo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 My jedziemy, ale napisz coś więcej o tym "spokojnym" piesku, czy suka, czy pies, wiek, bo z nami w aucie jadą też inne psy i nie wiem, czy nie byłoby "wojny"?:angryy: Quote
Marcino1978 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 to jest sunia soft coated wheaten terrierka 1,5 roczna baaardzo spokojna ;) Quote
bongobongo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Jeśli chcesz to podaj mi jakiś namiar do siebie, to pogadamy o szczegółach, czy ktoś ją do nas podwiezie, czy trzeba ją raczej zabrać, jeśli tak, to skąd itp. Quote
Marcino1978 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 to pies znajomej ktora poprosiła mnie zebym kogoś znalazl. Powiem jej żeby odezwała sie do Ciebie na pw pozdrawiam ;) Quote
bongobongo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dobra, wszystko jasne! Najlepiej, jak ta znajoma się odezwie, bo rozumiem, że Ty tylko "pośredniczysz". My też pozdrawiamy!:loveu: Quote
Noelani Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ja jeszcze potwierdzenia nie mam :( W ogole wysylalam zgloszenie 30 stycznia, 31 we wtorek zadzwonilam zeby sie upewnic ze doszlo, a ze nie bylo jeszcze wprowadzone do bazy wiec kazano mi dzwonic w piatek, w piatek okazalo sie ze zgloszenia nie ma, musialam wyslac jeszcze raz:mad: Mam nadzieje ze moja suka jest przyjeta:roll: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ja tez juz dostałam potwierdzenie, ale bez numerka startowego. A zgłoszenie opłacone. Czyli trzeba być wcześniej (ohyda, br...) i odebrać numerek z sekretariatu. Pzdr. Quote
bongobongo Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 My też dostaliśmy potwierdzenie z zastrzeżeniem, że widniejący numer nie jest katalogowym? Quote
Recommended Posts