Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 hmm w zeszlym roku z tego co pamietam bylo calkiem ladnie Quote
Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Było chłodno, biało i słonecznie; tyle pamiętam z tego dnia. Nie było mnie na wystawie, ale byłam ok. 50 km za Lesznem w m-ści Jerzmanowa. Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 na pewno bylo ladnie bo jechalam pociagiem i z dworca na wystawe i spowrotem tuptalam na wlasnych nogach :) ja sie wciaz zastanawiam kto sznaucerowate bedzie sedziowal - w tym tygodniu miala byc podana informacja na stronie oddzialu ale dalej jej brak :roll: Quote
SuperGosia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Elitesse napisał(a):na pewno bylo ladnie bo jechalam pociagiem i z dworca na wystawe i spowrotem tuptalam na wlasnych nogach :) A jaka to odlegloscz dworca na wystawe? Bo nie wiem, czy takze tuptac na piechotke nie bedziemy :lol: Quote
Elitesse Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 hmm ok 20 minut spacerkiem, idzie sie caly czas prosto :) wiec trafic latwo Quote
Cervarius Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Elitesse napisał(a):hmm w zeszlym roku z tego co pamietam bylo calkiem ladnie w piatek była taka śnieżyca w warszawie, że musiałam się wycofać z jazdy samochodem i w sobotę jechałam posiągiem, faktycznie w weekend było bardzo ładnie, ale było mnóstwo śniegu i było bardzo bardzo mroźno...w tym roku już mam zimowe opony, więc śnieg już mnie tak nie przeraża...:multi: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Fakt, z dworca jest prosta droga i ok. 20 minut niezbyt szybkim marszem wystarczy. Idzie się co prawda wzdłuż ulicy, ale są szerokie trawniki i psiak ma się gdzie... Pzdr. Quote
Marcino1978 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 juz widze sorry za zamieszanie:eviltong: Quote
SuperGosia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Zglaszac mozna bodajze do 20.01.(lub do 31.01. - najlepiej sprawdzic na str. O/Leszno) Ja dopiero jutro zglosze. Mam pytanko z innej beczki ;) Czy moze ktos z W-wy wybiera sie na CHS pociagiem? Bo moze bysmy sie zgadali, razniej by bylo i takie tam :lol: ?? Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja się wybieram, ale jeszcze nie wiem, jakim środkiem transportu: albo z koleżanką jej samochodem albo zorganizuje się busa z W-wy. Jeszcze musimy się zastanowić. Pzdr. Quote
fidekangela Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ja będe z dogiem niemieckim :D o ile znajdę transport... Ktoś z was wybiera się z Gdańska albo okolic ? Quote
króliczek Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Czy na tym topicu jest ktoś z O/ Leszno.Nie mogę się dodzwonić a czas goni...trzeba zgłaszać ,ja jednak cały czas nie wiem kto sedziuje shar-pei??Czy z tych trzech panów już wybrano jednego??:cool1: Quote
Elitesse Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 ja sie tez nie moge dodzwonic w tej sprawie :( meile tez pozostaja bez odpowiedzi :( Quote
króliczek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Elitesse zadzwonię we wtorek, więc zapytam o sznaucery.Mam prośbę ,jeśli Tobie również uda się dodzwonić to zapytaj o shar-pki ,ok?? Będziemy miały wtedy pewniejsze info ;) Quote
Elitesse Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ok :) w sumie pytamy sie o tych samych sedziow hihi Quote
christoph Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 My dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie z Leszna:lol:. To już nie będzie trzeba dzwonić z potwierdzeniem. W takim układzie do zobaczenia w Lesznie. Quote
Malvina Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 A jedzie może ktoś przez ŁódZ z kim bym sie mogła zabrać z jedną grzeczną sunią:razz: ? Quote
króliczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Elitesse mam dla Ciebie sędziego ... nie wiem czy ta wiadomość będzie miła -ale cóż -wasz sędzia to p.Myszkowski:evil_lol: a minie p.KICIUŚ;) Quote
Elitesse Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='króliczek']Elitesse mam dla Ciebie sędziego ... nie wiem czy ta wiadomość będzie miła -ale cóż -wasz sędzia to p.Myszkowski:evil_lol: a minie p.KICIUŚ;) hmm on nas nigdy jeszcze nie ocenial wiec zobaczymy - DZIEKUJE ZA INFO !! a my dzis dostalismyjuz potwierdzenie :multi: Quote
Ypsylon Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ja też szukam transportu, chętnie bym się do kogoś dokleila z dwoma małymi psami (basenji i whippet)... Quote
Noelani Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jak to jest z tym katalogiem? Na stronie ZKWP.PL pisza ze oplata jest 80 zl bez katalogu a na stronie ZKWP Leszno jest napisane ze 80 zl z katalogiem. Co wiecej, na zgloszeniu jest ze oplata wynosi 70 zl. Wiec jak to jest? :lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 A na ulotce - 80 zł i ani słowa o katalogu! O, niech O/Leszno sie wstydzi!!! Jaki ma cel, aby tak dezorientować wystawców?! Olewka? Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Noelani']Jak to jest z tym katalogiem? Na stronie ZKWP.PL pisza ze oplata jest 80 zl bez katalogu a na stronie ZKWP Leszno jest napisane ze 80 zl z katalogiem. Co wiecej, na zgloszeniu jest ze oplata wynosi 70 zl. Wiec jak to jest? :lol: odkad pamietam to w Lesznie trzeba bylo kupowac osobno katalog i na miedzynarodowkach i na Championach wiec oplata jest BEZ katalogu na zgloszeniu jest oplata 70 zl bo to stare zgloszenie jest :) nie zmienili danych :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Tak, jeżeli chodzi o championy; katalog nie wchodził - jak do tej pory - w cenę zgłoszenia. Ale na tegorocznej ulotce nie jest zaznaczone, że "bez katalogu". To albo jakieś nowe przyszło, albo czyjeś niedbalstwo... A co do międzynarodówek, to, Elitesse, chyba mylisz się; katalogi były wliczane w cenę zgłoszenia. Pzdr. Quote
Recommended Posts