Jump to content
Dogomania

MATYLDA MAff-Staff i ARRIGO Rubinowy Skarb

Recommended Posts

Posted

Draczyn napisał(a):
W tamtym miocie byly jeszcze inne suczki i wszystkie podobno bardzo ładne, ale juą wszystko jasne. Poznałyśmy się w ubiegłym roku na wystawie w Lodzi. Bardzo se cieszę
Tam był duzy miot.7 szczeniąt. Od hodowczyni wiem .ze jedna suczka trochę krótsza od Margotki została kupiona w Gdańsku i jest wystawiana. O reszcie suczek nie wiem nic ale jak zadzwonie do Pani Magdy to się wypytam. Suczek byłó pięć i dwa pieski. Jak ja pojechałam po lalunię to był tylko jeszcze jeden piesek. Tą moją wybrała mi hodowczyni i czekała na mnie. Zresztą namiary na nią dostałam od ciebie, No i co ja mogę tu więcej gadać. nic tylko ogromnie ci dziękować UFFFFF ale dużo napisałam

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebulka Margot to wlasnie ta co teraz wkleilam. Faktycznie szkoda, ze nie było dzieci z Gustawem. Pewnie by były prześliczne

Wiem,wiem.Tylko może Lapiovra chciałaby wstawić jeszcze jakieś foteczki,to chetnie to zrobię :lol:
Gustaw to naprawdę śliczny piesek i ma taki fajny charakter.

Posted

Hebulka napisał(a):
Wiem,wiem.Tylko może Lapiovra chciałaby wstawić jeszcze jakieś foteczki,to chetnie to zrobię :lol:
Jakoś nigdy nie mialam okazji go zobaczyć. Chyba w Poznaniu go nie było?

Posted

Hebulka napisał(a):
Hebulko jak jutro moja chłopina będzie mił troche czasu wieczorem . on jest duzo lepszy odemnie- to coś może wkleimy. a jak nie to przeslemy do ciebie. Ok?A teaz pa. ide spć. bo już mi się bardzo ziewa.

Posted

Hebulka napisał(a):
Był !!Wygrał w Championach i dostał CACIBA :multi:
Jakieś zaćmienie. Faktycznie przejżałąm fotki i go znalazłam. Jak wystawiam swoje psy to jestem jakaś nieprzytomna i innych nie zawsze dostrzegam. Kompletny debilizm. Może faktycznie mam to schorzenie, już nbawet nie pamiętam jak je jedna z forumowiczek nazwala???????:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Draczyn']Jakieś zaćmienie. Faktycznie przejżałąm fotki i go znalazłam. Jak wystawiam swoje psy to jestem jakaś nieprzytomna i innych nie zawsze dostrzegam. Kompletny debilizm. Może faktycznie mam to schorzenie, już nbawet nie pamiętam jak je jedna z forumowiczek nazwala???????:diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Draczyn to ja mam je również, skoro wyłaczenie się na wystawie kiedy jest się ze swoim psem obajwia się w taki właśnie sposób,że niczego i nikogo wokół się nie zauważa;) :razz:

Posted

[quote name='Hebulka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Draczyn to ja mam je również, skoro wyłaczenie się na wystawie kiedy jest się ze swoim psem obajwia się w taki właśnie sposób,że niczego i nikogo wokół się nie zauważa;) :razz:To mnie pocieszylamS,bo myślalam, że tylko ja jestem taka zakręcona

• 1 year later...
Posted

Co prawda temat liczący 40 stron w niewyjaśnionych okolicznościach przeszedł metamorfoze i ma teraz 27 w tym od 15 nie na temat, ale mimo to przypomnimy się :)
Arrigo od ostatnich zdjęć troche podrósł ;) Ma teraz 1,5 roku. Na zdjęciach z naszą 5 letnią buldożką Matyldą. Teraz to będzie ich wspólna galeria :)

• 5 months later...