anutka Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Kupiłam przez Allegro. Koknretnie tych bluz na razie nie ma, ale znalazłam podobne http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77750679 Arrigo ma 3,5 miesiąca Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Dzisiaj przysłali ubranko dla Buni kupione na alegro. Bardzo fajne. Mama Wioli Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Teraz opiszę jak wygląda, a fotki muszę pstryknąć i prosić młodych co by mi je przesłali na dogo. Kubraczek jest czarny , na grzbiecie są trzy czerwone serca. Bunia w wolne dni chodzi na długie spacery, a na codzień to w koło bloku i ucieka do domu. Ten kubrak jest na te jej wypady akurat. Ma jeszcze jeden cieplejszy. Można zameilować i się dogadać czy uszyją grubszy, może na ortalionie. Adres ten co podaje Anutyka. Widziałam, że Klara Viris również taki ma. Mama Wioli Quote
Draczyn Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Faktycznie sliczne ubranko. Bardzo mi sie podoba Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Mój synek wpadł do domciu na chwilę i powiedział, że ciemne kolory tego kubraka. Na allegro były ładniejsze. Ten nie będzie za to brudzący. Jak się podoba to się cieszę. Mama Wioli Quote
Draczyn Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Masz rację. Jasny bez przerwy byś prala Quote
Hebulka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Bardzo ładne ubranko i oczywiście masz rację,że zamówiłaś ciemne.Dla Emi też kupiłam ciemny granat nie dlatego,że super mi się podobał tylko jest praktyczny. W tych jasnych to musiałabym ją chyba tylko na rekach wynosić i nie stawiać zeby się nie pobrudziła:lol: Quote
Draczyn Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Hebulka napisał(a):Bardzo ładne ubranko i oczywiście masz rację,że zamówiłaś ciemne.Dla Emi też kupiłam ciemny granat nie dlatego,że super mi się podobał tylko jest praktyczny. W tych jasnych to musiałabym ją chyba tylko na rekach wynosić i nie stawiać zeby się nie pobrudziła:lol:Oczywiście. w pelni popieram Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Co racja, to racja. Nie jest drogi można zamówić jeszcze jeden, jąśniejszy na zmianę. Chyba chłopakowi kupię podobny/ z chłopięcym motywem/. Hebulkowy dla suni bardzo ładny. Zrobiłam zdjęcie stroju pokazywałam w pracy. Mówli ludziska, że tani i fajny. Czekałam na przesyłkę tylko trzy dni, a jak przyszło awizio to pognałam na pocztę. Pozdrowionka Mama Wioli Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Sama strojnisia jak wam się podoba? Fajna babka co? Życzę szampańskiej nocy. Pozdrowionka Mama Wioli Quote
Draczyn Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Viola, czy Ty dyskutujesz o nowym forumowiczu. Był specjalny topik o ubrankach. A ten był o piesku Anutki. Nikomu nie przyjdzie do głowy zajrzeć tu , gdy chce pogada ć o ubranku. Można się raz czy dwa pomylić. Zaraz poszukam tego topiku o ubrankach Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Sorry! Masz rację. To ja mama Wioli Quote
anutka Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Wracając do tematu wstawiam fotki Arrigo i dzisiejszej jubilatki Matyldy( kończy 4 lata) :) :) :) Z nowym misiem Matylda z prezentem urodzinowym I zaspany nietoperz :lol: :lol: Quote
Hebulka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 100 latek dla słodkiej,pieknej MATYLDZI !!!!!!!!!!!Dużo,dużo zdróweczka,zabawek i radości każdego dnia. Wielkie buziolki dla Mati od nas wszystkich !!!!!! 100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat. Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ja życzę Matyldzi wszystkiego dobrego. :multi: :multi: Mama Wioli Quote
ats Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Matyldy! Jednocześnie chcę zauważyć, iż wygląda bardzo młodo i rzeczywiście szczuplej ;) ! Quote
misiaczek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MATYLDY[SIZE=2]:BIG: Quote
Buba_22 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 składam trochę spóźnione życzenia, ale mam nadzieję ,że Matylda mi wybaczy:lol: więc......sto lat, szczęścia, pomyślności niechaj żyje nam!!!!:new-bday: :laola: :drinking: :cunao: :BIG: :tort: Quote
Joss Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 I ja spóznialska...wszystkiego naj dla Matyldy!!! Quote
Recommended Posts