Jump to content
Dogomania

MATYLDA MAff-Staff i ARRIGO Rubinowy Skarb

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz opiszę jak wygląda, a fotki muszę pstryknąć i prosić młodych co by mi je przesłali na dogo. Kubraczek jest czarny , na grzbiecie są trzy czerwone serca. Bunia w wolne dni chodzi na długie spacery, a na codzień to w koło bloku i ucieka do domu. Ten kubrak jest na te jej wypady akurat. Ma jeszcze jeden cieplejszy. Można zameilować i się dogadać czy uszyją grubszy, może na ortalionie. Adres ten co podaje Anutyka. Widziałam, że Klara Viris również taki ma.
Mama Wioli

Posted

Bardzo ładne ubranko i oczywiście masz rację,że zamówiłaś ciemne.Dla Emi też kupiłam ciemny granat nie dlatego,że super mi się podobał tylko jest praktyczny. W tych jasnych to musiałabym ją chyba tylko na rekach wynosić i nie stawiać zeby się nie pobrudziła:lol:

Posted

Hebulka napisał(a):
Bardzo ładne ubranko i oczywiście masz rację,że zamówiłaś ciemne.Dla Emi też kupiłam ciemny granat nie dlatego,że super mi się podobał tylko jest praktyczny. W tych jasnych to musiałabym ją chyba tylko na rekach wynosić i nie stawiać zeby się nie pobrudziła:lol:
Oczywiście. w pelni popieram

Posted

Co racja, to racja. Nie jest drogi można zamówić jeszcze jeden, jąśniejszy na zmianę. Chyba chłopakowi kupię podobny/ z chłopięcym motywem/.
Hebulkowy dla suni bardzo ładny. Zrobiłam zdjęcie stroju pokazywałam
w pracy. Mówli ludziska, że tani i fajny. Czekałam na przesyłkę tylko trzy dni, a jak przyszło awizio to pognałam na pocztę.
Pozdrowionka
Mama Wioli

Posted

Viola, czy Ty dyskutujesz o nowym forumowiczu. Był specjalny topik o ubrankach. A ten był o piesku Anutki. Nikomu nie przyjdzie do głowy zajrzeć tu , gdy chce pogada ć o ubranku. Można się raz czy dwa pomylić. Zaraz poszukam tego topiku o ubrankach

Posted

Wracając do tematu wstawiam fotki Arrigo i dzisiejszej jubilatki Matyldy( kończy 4 lata) :) :) :)

Z nowym misiem

Matylda z prezentem urodzinowym

I zaspany nietoperz :lol: :lol:

Posted

100 latek dla słodkiej,pieknej MATYLDZI !!!!!!!!!!!Dużo,dużo zdróweczka,zabawek i radości każdego dnia.

Wielkie buziolki dla Mati od nas wszystkich !!!!!!

100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.100lat.

Posted

składam trochę spóźnione życzenia, ale mam nadzieję ,że Matylda mi wybaczy:lol: więc......sto lat, szczęścia, pomyślności niechaj żyje nam!!!!:new-bday: :laola: :drinking: :cunao: :BIG: :tort: