Draczyn Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Czyli normalna zabawa, to super. Marek podłączył mi kompa bezprzewodowo. Może trochę podziała Quote
Gaga05 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 anutka napisał(a):Układa się bardzo dobrze. Matylda już Małego w pełni zaakceptowała. Sielanka to moze nie jest, ale większych konfliktów między nimi nie ma. Anutko, ogladam zdjecia Twoich cudeniek i procz ich urody widze, ze masz w domu duzo chodniczkow na podlodze. Bardzo prosze, odpowiedz, czy masz jakis sposob, aby ustrzec je przed maluszkiem, ktory przeciez siusia w miejscach i czasie nieprzwidywalnym. Ja musialam pozwijac wszystkie swoje dywany, ktore ogromnie lubie, bo Tusio zdecydowal sie wylacznie na nie siusiac, wiadomo, przyjemnie jest nie miec mokrych lapek przy siusianiu. Ponadto Tusiek gryzl mi wszystkie fredzle, brzegi dywanikow, szarpal je, jak najlepsza zbawke. Dlatego jestem naprawde bardzo ciekawa, jak zabezpieczasz to wszystko, co lezy w Twoim domu na podlodze. Moze masz jakis sposob, ktorego inni nie znaja, zeby nie tylko nie "pachnialo" ale i nie zamienilo sie w strzepy? Pozdrawiam Ciebie wraz z Twoimi brzdacami bardzo serdecznie. Quote
anutka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Nie mamy żadnego tajemniczego sposobu ;) Dywamy mamy tylko w dwóch pokojach i po prostu po nim zbieramy. Arrigo jednak preferuje robienie na parkiet tak, żźe nie jest to problem. Próbowaliśmy uczyć go na gazety, ale Matylda każdą zamienia w strzępy ;) Quote
anutka Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Wieczorne szaleństwa Kurczak w pościeli :lol: :lol: Kolacja Quote
_beatka_ Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 bajtus tez swojeg czasu jak jeszcze siusial w domku to robil to na parkiet :D dywany były wię cposkładane tylko przez pierwszy parę tygdni, za to frendzelki sa dla niego wielka niewiadoma i wyrywanie ich jest bardzo pasjonującą zabawą, ale tego poprostu nie mozna oduczyć, jak wychodzimy to zamykamy drzwi do pokoi a jak zaczyna obgryzać je jak jestesmy w domu to dostaje bure i się zaraz uspakaja :D Quote
Hebulka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 U mnie tez leża sobie spokojnie dywany,bo Emisia wszystko robi na drybedzie . Od pierwszego dnia jak tylko go połozyłam chodzi siusiu i qupkę robic tylko tam. Quote
Draczyn Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Hebulka napisał(a):U mnie tez leża sobie spokojnie dywany,bo Emisia wszystko robi na drybedzie . Od pierwszego dnia jak tylko go połozyłam chodzi siusiu i qupkę robic tylko tam.U mnie się zdarza, że szczeniak narobi na dywan, ale wtedy trzeba porządnie go zmyć, aby nie było tego zapachu. Mam wszędzie 2 pary dywanów i poprostu je się zmienia Quote
Draczyn Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Wkleiłam te Twoje pięknotki do galerii głownej. Niech się nimi nacieszą Quote
darektr Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Anutka, to, co zobaczyłem na fotkach, które wkleilaś,to rewelacja!!!!! Gratuluję Quote
Draczyn Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 darektr napisał(a):Anutka, to, co zobaczyłem na fotkach, które wkleilaś,to rewelacja!!!!! GratulujęMasz rację. Mamy trzy osoby, które wklejaja przepiękne foty, a mianowicie Anutka, hebulka i Misiaczek. Dzięki nim nasza buldożkowa rodzinka upaje sie pięknymi widokami naszych ukochanych buldożków Quote
darektr Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Anutka, to, co zobaczyłem na fotkach, które wkleilaś,to rewelacja!!!!! GratulujęMasz rację. Mamy trzy osoby, które wklejaja przepiękne foty, a mianowicie Anutka, hebulka i Misiaczek. Dzięki nim nasza buldożkowa rodzinka upaje sie pięknymi widokami naszych ukochanych buldożków Namawiam moją drugą połowę, na kupno drugiego pieska, ale prawdopodobnie z tego nic nie wyjdzie. Kapselek [Argus] jest chyba troszeczkę zazdrosny. Uważamy, że mógłby być nieszczęśliwy dzieląc się nami z innym pieskiem. Jeżeli mi się uda to wkleje też kilka fotek. Quote
Draczyn Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Anutka, to, co zobaczyłem na fotkach, które wkleilaś,to rewelacja!!!!! GratulujęMasz rację. Mamy trzy osoby, które wklejaja przepiękne foty, a mianowicie Anutka, hebulka i Misiaczek. Dzięki nim nasza buldożkowa rodzinka upaje sie pięknymi widokami naszych ukochanych buldożków Namawiam moją drugą połowę, na kupno drugiego pieska, ale prawdopodobnie z tego nic nie wyjdzie. Kapselek [Argus] jest chyba troszeczkę zazdrosny. Uważamy, że mógłby być nieszczęśliwy dzieląc się nami z innym pieskiem. Jeżeli mi się uda to wkleje też kilka fotek.To zrób to jaknajwcześniej, czekamy na fotki. Czy będziesz 10go grudnia na wystawie w Nowym Dworze? Quote
darektr Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Anutka, to, co zobaczyłem na fotkach, które wkleilaś,to rewelacja!!!!! GratulujęMasz rację. Mamy trzy osoby, które wklejaja przepiękne foty, a mianowicie Anutka, hebulka i Misiaczek. Dzięki nim nasza buldożkowa rodzinka upaje sie pięknymi widokami naszych ukochanych buldożków Namawiam moją drugą połowę, na kupno drugiego pieska, ale prawdopodobnie z tego nic nie wyjdzie. Kapselek [Argus] jest chyba troszeczkę zazdrosny. Uważamy, że mógłby być nieszczęśliwy dzieląc się nami z innym pieskiem. Jeżeli mi się uda to wkleje też kilka fotek.To zrób to jaknajwcześniej, czekamy na fotki. Czy będziesz 10go grudnia na wystawie w Nowym Dworze? Bardzo mi przykro ale nie. Nie nastawialiśmy się na wystawę w zimie, i tak w ogóle, jak pisałem wcześniej,na żadną. Ale na pewno zobaczymy, się na wystawach wiosną. Napisz mi gdzie, kiedy, i jak. Postaram się przyjechać. Quote
Draczyn Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Anutka, to, co zobaczyłem na fotkach, które wkleilaś,to rewelacja!!!!! GratulujęMasz rację. Mamy trzy osoby, które wklejaja przepiękne foty, a mianowicie Anutka, hebulka i Misiaczek. Dzięki nim nasza buldożkowa rodzinka upaje sie pięknymi widokami naszych ukochanych buldożków Namawiam moją drugą połowę, na kupno drugiego pieska, ale prawdopodobnie z tego nic nie wyjdzie. Kapselek [Argus] jest chyba troszeczkę zazdrosny. Uważamy, że mógłby być nieszczęśliwy dzieląc się nami z innym pieskiem. Jeżeli mi się uda to wkleje też kilka fotek.To zrób to jaknajwcześniej, czekamy na fotki. Czy będziesz 10go grudnia na wystawie w Nowym Dworze? Bardzo mi przykro ale nie. Nie nastawialiśmy się na wystawę w zimie, i tak w ogóle, jak pisałem wcześniej,na żadną. Ale na pewno zobaczymy, się na wystawach wiosną. Napisz mi gdzie, kiedy, i jak. Postaram się przyjechać.Bardzo dobra wystawa międzynarodowa bedzie w marcu w Katowicach. My na nią sie wybieramy. Może i Ty zgłosisz tam swojego pupila? Quote
darektr Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):[quote name='darektr']Anutka, to, co zobaczyłem na fotkach, które wkleilaś,to rewelacja!!!!! GratulujęMasz rację. Mamy trzy osoby, które wklejaja przepiękne foty, a mianowicie Anutka, hebulka i Misiaczek. Dzięki nim nasza buldożkowa rodzinka upaje sie pięknymi widokami naszych ukochanych buldożków Namawiam moją drugą połowę, na kupno drugiego pieska, ale prawdopodobnie z tego nic nie wyjdzie. Kapselek [Argus] jest chyba troszeczkę zazdrosny. Uważamy, że mógłby być nieszczęśliwy dzieląc się nami z innym pieskiem. Jeżeli mi się uda to wkleje też kilka fotek.To zrób to jaknajwcześniej, czekamy na fotki. Czy będziesz 10go grudnia na wystawie w Nowym Dworze? Bardzo mi przykro ale nie. Nie nastawialiśmy się na wystawę w zimie, i tak w ogóle, jak pisałem wcześniej,na żadną. Ale na pewno zobaczymy, się na wystawach wiosną. Napisz mi gdzie, kiedy, i jak. Postaram się przyjechać.Bardzo dobra wystawa międzynarodowa bedzie w marcu w Katowicach. My na nią sie wybieramy. Może i Ty zgłosisz tam swojego pupila? Katowice, ok. jeszcze tam nie byłem. Myślę, że się uda namówić pozostałych członków kapslowej rodziny Quote
Draczyn Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 To jest wystawa w Katowickim spotku, jest tam trochę ciasno, ale jest doś dobra organizacja i ja mam sentyment do wystaw tam urządzanych Quote
darektr Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Draczyn napisał(a):To jest wystawa w Katowickim spotku, jest tam trochę ciasno, ale jest doś dobra organizacja i ja mam sentyment do wystaw tam urządzanych Myślę, że się zobaczymy. Jeżli jest tak jak mówisz, to zrobię wszystko żeby tam dojechać. Quote
Draczyn Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):To jest wystawa w Katowickim spotku, jest tam trochę ciasno, ale jest doś dobra organizacja i ja mam sentyment do wystaw tam urządzanych Myślę, że się zobaczymy. Jeżli jest tak jak mówisz, to zrobię wszystko żeby tam dojechać.Tam przeważnie przyjeżdża bardzo dużo buldożków, również z Czech i Słowacji Quote
darektr Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):To jest wystawa w Katowickim spotku, jest tam trochę ciasno, ale jest doś dobra organizacja i ja mam sentyment do wystaw tam urządzanych Myślę, że się zobaczymy. Jeżli jest tak jak mówisz, to zrobię wszystko żeby tam dojechać.Tam przeważnie przyjeżdża bardzo dużo buldożków, również z Czech i Słowacji Draczyn jutro pogadamy, teraz sorry. Dobranoc. Quote
Draczyn Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Draczyn napisał(a):To jest wystawa w Katowickim spotku, jest tam trochę ciasno, ale jest doś dobra organizacja i ja mam sentyment do wystaw tam urządzanych Myślę, że się zobaczymy. Jeżli jest tak jak mówisz, to zrobię wszystko żeby tam dojechać.Tam przeważnie przyjeżdża bardzo dużo buldożków, również z Czech i Słowacji Draczyn jutro pogadamy, teraz sorry. Dobranoc.Dobranoc. Nie dziwię się, że jesteś zmęczony, jeśli wczoraj pół nocy tu siedziałeś Quote
Joss Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Draczyn napisał(a):darektr napisał(a):Anutka, to, co zobaczyłem na fotkach, które wkleilaś,to rewelacja!!!!! GratulujęMasz rację. Mamy trzy osoby, które wklejaja przepiękne foty, a mianowicie Anutka, hebulka i Misiaczek. Dzięki nim nasza buldożkowa rodzinka upaje sie pięknymi widokami naszych ukochanych buldożków To ja juz więcej nie wkleję:P:P:P <oczywiście żart!> Quote
malgosia78 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Joss, przestań!!! Nie zachowuj się jak dziecko!!! :D Też robisz i wklejasz piekne zdjęcia!!! Po prostu Draczyn na chwilkę zapomniała o Twoich dziełach... :lol: :wink: Quote
Joss Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Och co ja bym bez Ciebie zrobiła małgosiu...otarłam łzy, dziękuję;););) Quote
Draczyn Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Joss napisał(a):Och co ja bym bez Ciebie zrobiła małgosiu...otarłam łzy, dziękuję;););)Wcale nie zapomniałam. Powklejaj tyle co one, to też będę Cie wychwalać pod niebiosa Quote
Recommended Posts