Jump to content
Dogomania

MATYLDA MAff-Staff i ARRIGO Rubinowy Skarb

Recommended Posts

Posted

nie ma co dziękować, poprostu czytałam na forum 100pociech wypowiedzi ludzi, którzy kupowali u Ciebie szczeniaczki po Hebci :D najpierw szczegółowy wywiad, potem troche nauki a na końcu dostali posag dla swojego buldożka :D to cudownie, ze są tacy ludzie jak Ty,naprawe :D

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
nie ma co dziękować, poprostu czytałam na forum 100pociech wypowiedzi ludzi, którzy kupowali u Ciebie szczeniaczki po Hebci :D najpierw szczegółowy wywiad, potem troche nauki a na końcu dostali posag dla swojego buldożka :D to cudownie, ze są tacy ludzie jak Ty,naprawe :D

Z tego wywiadu to sie troszke do dziś ze mnie smieją :lol:
Ale sama powiedz Beatko,jak nie stawać na głowie zeby byc pewnym gdzie trafi taka istotka,w 100% zależna od Ciebie,której pomogłaś przyjsc na świat,przez dwa miesiace nie odstepowalas na krok i ktora jest dzieckiem twojego ukochanego pieska ??
Nie wyobrażam sobie inaczej.
To od nas w duzym stopniu zalezało jakie bedą miały zycie - jakich właścicieli dla nich wybierzemy.Jak miałam telefony typu jaka cena i to wszystko co ludzi interesowało bo chcieli pieska np na prezent dla dziecka :o ,lub tylko i wyłacznie na wystawy i do hodowli - to sorry ale musiałam odmawiac.Nasłuchałam się za to,ze nie jestem profesjonalnym hodowcą:) I zawsze sie z tym zgadzałam.
Rozmowy z obecną naszą Gladiatorkową Rodziną - od razu wygładały inaczej - padały pytania - jak sie czuje,co dziś robił,co lubi itd...
Maluchy trafiły wspaniale !! Warto było przebierać !!

Posted

jasne ze warto było, bidac to na zdjęciach :D własnie że ja uważam że jestes swietnym hodowcą bo zadbałas o nie, o ich przyszlośc!mało jest ludzi, którzy widząc że moga zarobic na sprzedazy szczeniaka odmawiają bo uważają że będzie nieodpowiedni!i to sie własnie ceni :D pozdrwiam

Posted

Anutko, daj tepięknoty też do galerii ogólnej. Jeśli oczyiście masz ochotę, ja tylko nieśmiało przypominam, bo tam jest kilka osób, które zachwycają się buldożkami

Posted

Matylda z Arrigo dogaduje się doskonale. Śpią razem, bawią się.
Mati też odzyła. Kiedy się budzi, biegnie do Arrigo żeby się z nia pobawił i na odwrót ;) Dzisiaj szczekała przy zabawce żeby Malutki przyszedł :)
Z resztą możecie to zobaczyć na zdjęciach :)

Posted

Buba_22 napisał(a):
Jaki fajniutki!słodki taki mały misio.Cudowny!!!
Fajne jest to zdjęcie jak Matylda go wylizuje :lol:
No nareszcie się tutaj pokazałaś. Witam Cię

Posted

Draczyn napisał(a):
A jaką ciekawą zabaweczkę mają te cudeńka. Slicznie razem się bawią

Jest to sznur serdelków kiedyś z wystającymi nosami, a dziś tylko z dziurami :lol: :lol: