Estera Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Aga cieszę się ,ze się tu zalgoowałaś! mam nadzieję, że wszystko się uda!!! trzymam kciuki!! Quote
aga81 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Chce koniecznie pomodz! Mi chodzi tylko o psiaki! Mam nadzieje ze da nam sie cos zorganizowac! Quote
anielica Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Wyślę maila do Kaliny, żeby tutaj zajrzała. Quote
aga81 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Niestety jeszcze nie.....jestem od wczoraj w polsce. Czekam;) Quote
anielica Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 to jeszcze napiszę na miau, tam zagląda częściej... Quote
Kalina Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Odpisałam już Agnieszce... Niestety, z ogromnym żalem musze zrezygnowac z niemieckiego domu dla Majki. Ona po prostu nie wytrzyma transportu.... Ma chore serce...męczy sie na spacerach... ma bardzo nierówny oddech... Nie darowałabym sobie gdyby sie jej cos stało w drodze. Quote
Kalina Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 chalimala napisał(a):czy coś wiadomo co z sunią??????????? Oczywiscie, że wiadomo. Majka jest u mnie. Czuje się średnio. Trzeba by było podleczyc serce ale na to nie ma środków. Szukam chętnych ( kilka osób) , które zechcą wirtualnie adoptowac Majkę. Niech to beda wpłaty po 10-20zł ale naprawde regularne. Przestałam juz liczyć na to, ze ktoś ją zechce. Quote
Bunia1 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Czy wiadomo jakie leki powinna brać? Była konsultowana? Quote
Kalina Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Bunia1 napisał(a):Czy wiadomo jakie leki powinna brać? Była konsultowana? BYła u weta przy zapaleniu oskrzeli. Wtedy wzieła antybiotyk ale nie całą serię bo zabrakło pieniedzy. Potem już nie. Quote
Bunia1 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Piszesz o leczeniu serca, chcę pomóc ale muszę wiedzieć jakie leki są jej potrzebne. Quote
AlmaMater Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Kalina napisał(a):Szukam chętnych ( kilka osób) , które zechcą wirtualnie adoptowac Majkę. Niech to beda wpłaty po 10-20zł ale naprawde regularne. Przestałam juz liczyć na to, ze ktoś ją zechce. Nadal szukasz osób do wirtualnej adopcji? Ja się zgłaszam, mogę płacić niewiele, ale regulanie. A domu trzeba szukać. Czy ja dobrze zrozumiałam, że ona może mieszkać w budzie?!!! Quote
Kalina Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 AlmaMater, w budzie to nie bardzo ale z możliwoscia wychodzenia do ogrodu kiedy będzie chciała. Ona potrafi nasikac i narobic na podłoge jeśli wystarczająco szybko z nia nie wyjdę. Oczywiscie każda, nawet najmniejsza kwota jest mile widziana jako wirtualna adopcja Majki. Ona naprawde potrafi sporo zjeśc. A jeszcze jest Rzapka... mojej suni nie liczę bo moja... Teraz jest wysyp kociąt i zasypało mnie całkowicie . Mam tego razem z moimi 48 sztuk , w tym 4 matki z kociętami. Nie daje rady tego utrzymać. Krótko mówiąc: Majka do wirtualnej adopcji, nawet wielokrotnej! Quote
agusiazet Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 A gdzie wpłacać pieniądze? 48 kotów, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić, a co dopiero pomóc. Kalino, jesteś wielka!!! Quote
Kalina Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Teraz kotów jest juz ok. 30 ale to tez sporo. jesli ktoś chce wspomóc wpłatą to zapraszam do mojego podpisu. Trzeba kliknąc, wejsc na strone mojej fundacji i tam na str. głównej w dziale "o fundacji" jest nr konta. Bardzo dziekuję wszystkim ew. sponsorom. Quote
AlmaMater Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Wpłaciłam 150 zł. To moje zaległości za Maję, ale napisałam na przelewie na psy i koty, dysponuj tą kwotą wedle uznania, jak pójdzie na koty, to też się nie obrażę, choć jestem psiara :) A możesz nam napisać, co dzieje się z Mają? Nadal jest u Ciebie? Quote
Kalina Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jutro Majeczka idzie pod nóż. Na brzuchu urósł jej olbrzymi, twardy, czerwony guz. Nie da się go objąć jedna ręką... Tiger i anielica widziały na własne oczy to paskudztwo.... Sunia juz dzis wieczorem nie miała siły wejsć ani zejsc po schodach na spacer. Nie kładła się bo guz ją boli... Jesli ktoś zechciałby wesprzec zabieg finansowo- prosze o pw. Ja sama nie jestem w stanie nic zapłacić. Quote
Recommended Posts