Norbitka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 A nie na to ze strony nr.8? Ja wysłalam na to ;) Quote
avii Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Cytat: W związku z tym prośba do forumowiczów o ew. deklaracje wsparcia zabiegu. Ja mam fundację (bannerek w podpisie) wieć wszystko szłoby legalnie przez konto fundacyjne. ze strony fundacji : Fundacja działa pod nadzorem Ministra Rolnictwa, a darowizny na jej rzecz podlegają odpisowi podatkowemu. Konto bankowe Fundacji: Fundacja "Felis" 82 1240 2496 1111 0010 0568 3416 (PeKaO SA II O/Lublin) (wpłacając pieniądze przez internet wpisujemy ciąg cyfr bez spacji) :x-mas: :x-mas: Quote
daisy Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 OK, beda wyslane na nr konta na stronie 8. Pozdrowienia od moich dwoch cockisow Daisy i Kuby :lol: Quote
Kalina Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Podbijam Maję. Niech znajdzie dobry dom bo coraz bardziej przywiązuje się do Moniki a zostac tam nie moze... Quote
Kalina Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dawno mnie nie było bo zasypało mnie kotami po kokardę. Z Majką jest duzy problem. Po pierwsze, sika pod siebie. na posłanko. Po drugie ...dostała cieczki...:roll: i teraz sika na sam widok psa. A Monika w miedzyczasie przygarnęła, na szukanie domu, niewielkiego rudego kundelka zgarniętego z drogi wiejskiej. I jest hardcore. Monika sie załamuje, płacze, nie wyrabia ze sprzątaniem. Podjełam sie przetrzymania Majki u siebie w łazience do końca cieczki. Na spacery będe ją wozic samochodem za miasto. Potem wytniemy sunię i ...trzeba jej na szybko znaleźć dom z ogrodem... Wiem, że tu sa tysiące psów w potrzebie. Znam sytuację z miau.pl bo tam jest identyczna a kto wie czy nie gorsza :( Ale temu psu trzeba pomóc koniecznie. Ja na pewno dam anons ze zdjęciem do Kuriera Lubelskiego i do lokalnej Wyborczej. Wystawię aukcję na allegro. Ale...moze ktos z podczytujących forum i szukających dla siebie psa albo ...moze nawet nie szukający a chcący pomóc jakiejś biedzie wzruszy sie losem Majki i zechce ją przygarnąć... Najlepiej byoby zeby mieszkała przy domu. mrozy jej nie przeszkadzały, na dworze czuje sie świetnie. No i wtedy mogłaby sikac sobie kiedy i ile chce... Prosze o pomoc. Boje się, ze w pewnym momencie sytuacja nas przerośnie... I oby ten moment własnie nie nadszedł... PS Murka, zmień temat. Majka nie jest niewidoma... Quote
Gajax Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Trzymam za sunię kciuki... Jest piękna - zasługuje na nowy domek! Quote
Masza4 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 szukamy domku dla suńki! dziewczyny i tak dokonały już cudu, pies jest teraz na pewno bardzo wdzięczny, domku gdzie jesteś? :-( Quote
Blondella Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Spanielka szuka kochającego człowieka! Quote
saskia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Czy ktoś już wystawił sunię na Allegro? Jesli nie, mogę to zrobić Może też do Gratki? Quote
Kalina Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Majka jest u mnie. Jest grzecznym, spokojnym psem. Niestety, nie trzyma moczu dłuzej niż 4 godziny dlatego musze z nią często wychodzić. Na szczęście, oprócz 3-ch dłuższych spacerów pozostałe wyjscia to tylko trawka przed blokiem i szybki powrót i to jej wystarcza. Nie wiem czy szukac jej domu. Nie ma zupełnie zainteresowania... Może jakis hodowca mógłby zapewnic jej dożywocie...ale obawiam sie, ze tu też sie łudze niepotrzebnie... Quote
cockermanka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Heh...takich hodowców-pasjonatów,którzy zabierają stre psy ze schroniska to ze świecą szukać....:roll: Estero - trzeba odświeżyc temat Majki na spanielowym forum...może znajdzie się ktoś chętny do przygarnięcia takiej emerytowanej damy...:cool3: Quote
Estera Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cockermanko- masz rację...może ktoś z tamtejszych hodowców się zdecyduje...trzymam kciuki za Majeczkę! Quote
Estera Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 domku... gdzie jesteś? kto przygarnie Majeczke? Quote
lothia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 znalazłam takie ogłoszenie, może sie przyda Cocker Spaniel Angielski 2006-03-17 Witam Przyjme pieska rasy Cockel Spaniel nie istotny wiek,byle był rasowy nie koniecznie z rodowodem.Bez znaczenia czy suczka czy pies,zapewniam doskonałą opiekę.Pozdrawiam Joanna. Kontakt: Katowice woj. śląskie tel: 663 237 950 email: emkwa@quarknet.pl Quote
Estera Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Majeczko, hopaj na pierwszą strone! nie wolno sie tak chowac! Quote
KingaW Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Boże! Dopiero trafiłam na ten wątek! Nie mogę tego czytać... Bidulka, miała mnóstwo szczęścia, że trafiła na takie cudowne kobity! Mam nadzieję, że kogoś w końcu ruszy serducho - sama bym wzięła, ale oprócz stałego zwierzyńca będę miała dużego kundelka na tymczasie (wątek: Ratujmy łapę Ciapka z Ostrowi Maz, grozi amputacja! ) i ..... no cóż, zainteresowanie kundelkowatym kundelkiem jest ... żadne... :-( Quote
Kalina Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Majka nadal jest u mnie. Obawaim sie, ze z jej adopcji nic nie bedzie poniewaz wymaga czestego wyprowadzania a poza tym potrafi nasikac pod siebie na legowisko. Nie moge tych i podobnych rzeczy zataić przed potencjanych nowym opiekunem. Quote
Estera Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 witam. sunia jak wiecie jest na spanielach. dołaczyła do gorna spanielarzy pewna wspaniała kobieta która działa w organizacji: www.cockerrettung.de na rzecz spanieli oczywiście. sama ma 3 spaniele z tejze org. na spanielach w wątku Maji napisała tak: "Suchajcie wlasnie dostalam wiadomosc ze bysmy mieli dla suni miejsce!!!!! Tesz dla tego biedaka z Palucha!!!!!! Staruszki by mialy domek.....do konca zycia." mam nadzieję Aga, że w końcu się i tu zalogujesz i omówicie wszystko ;) Quote
aga81 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ja bym miala dla Maji i dla spanielka 1o letniego z Palucha nowy domek...jusz na stale. Jedna kobieta sie zlitowala po mojim wpisie w naszym forum....http://cockerrettung.de/foren/phpbb/viewtopic.php?t=3892&start=15 Bede od 10.04. do 23.04. w polsce! Kontakt jest mozliwy...mam dary dla schronisk... Bede w Poznaniu! Quote
Bunia1 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Coś drgnęło byle nie zapeszyć. Trzymamy kciuki. Quote
Recommended Posts