bona_46 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dzieki avii mam nadzieje, ze suczke uda sie wyleczyc :angel: Quote
Kalina Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Słuchajcie...cuda dzieją się z sunią... :D Ona juz biega po dworze ( non stop na smyczy), szczeka na kawki, i.... uwaga....WCHODZI SAMA PO SCHODACH!!!! Gdyby ktoś z Lublina lub okolic chciał spotkać się ze mną i Moniką np. na spacerze z Majką to zapraszamy! Quote
avii Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Kalinko>> cudu dokonaliście Wy dając jej domek tymczasowy. Pies dostał leki, pozbył się paskudztw ( ropa br br br br ..... każdy wie jak go boli np ząb nieprawdaż , to po ścianach chodzi ) uszy wyczyszczone ... no co będę pisać ..................... :lilangel: Quote
Kalina Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 U suni wszystko dobrze. Leczymy oczka i zapuszczamy kropelki... I zaczynamy powoli szukać dla niej domku... Quote
avii Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 kalinka >>masz pv :P A może tak zdjęcie Majki..... :modla: I przypominamy sie wszystkim dooobrym ciotkom :wink: :D Quote
cockermanka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 qrcze..ciotki pamiętają..tylko mają problemy z kontem on-line..ale juz nad tym pracuję... Quote
avii Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 tylko mają problemy z kontem on-line.. Dlatego ja konserwatywnie ..drepczę do banku :lol: :lol: tylko te ........kolejki :evil: Quote
avii Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hOOOPAJ :) KALINKO >> jak nasza Majka :roll: Quote
Gruszka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dopiero znalazłam ten topik, własnie cały przeczytałam i już się nie dziwię Kalinie, że się mocno kiedyś zdenerwowała... Quote
Gruszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hop hop, gdzie się podziały te wszystkie dobre ciotki? Mam nadzieje, że nie odstraszyłam tym postem powyżej, nie chodziło o was, bo wy jesteście przecież wspaniałe :D , tylko o pewną osobę, ale ona się tu już raczej nie pojawi. :wink: Quote
avii Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 No tak :D ciotki hooopają a Kalinki ..niet :( KALINKAAAAAAAAA ......to po cichutku my , jak z Majką Quote
lothia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 nikt Ci psa nie podmienił? :wink: odjęłaś jej ładnych kilka lat,taka pannica musi znaleźć super domek Quote
avii Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Kalinko >>> :calus: I ten brzuchol na wierzchu :D :angel: :angel: Quote
Kalina Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Podbijam Majeczke do góry. Szukamy jej domu ale na razie nie ma chętnego. A suczysko jest przekochane... Wychodze z nia na spacery i widze ile w niej radosci, wigoru, chęci życia. Niech ją ktos przygarnie... Murka, zmień tytuł na bardziej adopcyjny Quote
moni71 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Jaka sliczna panienka, jaka siersc blyszczaca i smiejaacy pysio Piekna jest, musi znalezc dobry domek :D Ale bedzie tesknic biedaczysko ! Quote
Kalina Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Podnosze wątek. Może ktoś mógłby wystawić aukcje suni na allegro? I jeszcze prosba. Skończyło sie jedzenie dla Majki. Czy mozemy liczyc na kolejne wsparcie? Sunia pochłania 700-800g puszki codziennie.... Ani ja ani Monika nie dajemy rady z utrzymaniem:( Quote
avii Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Postaram się jeszcze Kalinko coś wysłać :P jesli zrobisz gotowca --tekst -----i prześlesz na pv to wystawię suńkę na Allegro . masz może zdjęcia do przesłania na mail ?? Cioteczki !!!!!!!!!!!!!!!! MAJKA W POTRZEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
cockermanka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Wiemy...głupio nam,bo obiecałyśmy:puppydog:....a Majeczka śni mi się po nocach....ale u nas bryndza totalna...wstyd się przyznać,ale po wypłacie i spłacie raty zostalo mi -38zł na koncie....:nerwy::motz: a muszę utrzymać moją sforkę,"pan starszy"znów na antybiotykach,no i "ciężarówka" wymaga szczególnej opieki.....lepiej będzie dopiero w styczniu....:huh: Quote
Norbitka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Dopiero wczoraj dojżałam ten wątek. Brak mi słow.... podnosze Majeczkę. Quote
avii Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 No ja też dopiero cię w tej ...poświacie niebieskiej ;-) znalazłam ...... Kalinka >>>> czekam na tekst >>> :flasings: Quote
Kalina Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Czy moge zrobic aukcję na rzecz Majki czy może regulamin forum nie pozwala...? Quote
daisy Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Na jakie konto mozna przeslac pieniadze dla Majeczki. Prosze podac na PW. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts