Murka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Sunia tragicznie znosi warunki schroniskowe... Oddał ją do schroniska człowiek, który twierdzi, że ją znalazł :roll: Sunia jest spokojniutka, łagodniutka i przerażona sytuacją... Może ktoś mógłby ją stamtąd zabrać na ostanie chwile życia? Ona umiera w schronisku :( Quote
moni71 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 podnosze bo ona nie ma czasu na spadanie :( Quote
gayka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 malutka... :( może poszukać jej jakiegoś azylu,może tam mogłaby spokojnie spędzać swoją psią emeryture!!? Quote
Rauni Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Wrrrrrr. Jak ona się dogaduje z innymi psami? Czy ona jest w tym schronisku http://dingo-schronisko.webpark.pl/? (na Pancerniaków?). Quote
moni71 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 staruszko - Ty tez musisz byc na pierwszej Quote
irma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 zawsze gdy czytam o takim psim losie czuję się winna winna za to co spotkało tą psią biedę winna za to, że nie mogę zmienic jej losu, że nic nie mogę zrobić w tym wieku psiak winien miec suchy kąt, pełna miseczke i kochających ludzi - ale to wie każdy może znajdzie sie ktoś, kto da psinie domek a ja chętnie wspomoge finansowo Quote
Murka Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Rauni, sunia nie jest agresywna wcale. Mieszka z kilkoma psami w boksie i nie ma żadnego problemu. Ona nie wychodzi właściwie z budy :( Jest w schronisku na Pancernikaów 9 w Lublinie. Ta stronka niestety nie jest aktualizowana, niedługo powstanie nowa :D Quote
cockermanka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Rany....mnie tylko zdrowy rozsądek powstrzymuje..... Juz mam szóstkę ,w tym adoptowany staruszek niesłyszący i niedowidzący.... Mam nadzieję,ze suni sie poszczęści.....przecież nie może zostać w schronisku... :cry: Quote
avii Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 zawsze gdy czytam o takim psim losie czuję się winna winna za to co spotkało tą psią biedę winna za to, że nie mogę zmienic jej losu, że nic nie mogę zrobić w tym wieku psiak winien miec suchy kąt, pełna miseczke i kochających ludzi - :cry: :cry: :cry: Quote
supergoga Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Może ktoś pokocha, może zlituje się nad ta stara psinką, pozwoli jej jeszcze na koniec życia uwierzyć, że nie jesteśmy tacy źli. Ona tam umrze. Bezsilność mnie wykończy. Quote
bona_46 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Murka czy wiesz moze co jej dokladnie dolega? czy ona jest calkiem slepa czy tylko niedowidzaca? czy to jest katarakta? Quote
Yettij Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Babuniu kochana zawiozę Cię chocby na koniec świata byle do dobrego, ciepłego, kochającego domku. Choć tyle mogę dla Ciebie zrobić. Kochane ludziska, kto zapewni sunieczce godziwą emeryturę - transport już jest! Będę tu zaglądać co dzień, może los się do Ciebie uśmiechnie. Quote
Kalina Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Oby nie zapeszyć, ale chyba znalazłam suni dom tym czasowy... Dopisane później: Jutro jade po sunie z moją przyjaciółką Moniką, która weźmie sunie do siebie na czas szukania domu. Monia jest wetem, ma w domu 4 koty. Dusza-człowiek z niej! Porobie fotki z przejmowania suni i wrzuce na forum. :D Domek oczywiście w Lublinie... 8) Quote
voc Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 czy jest jakaś szansa na przewiezienie jej do Krakowa? niewiem jeszcze nic pewnego ale jest osoba która chce małego łóżkowego pieska Quote
Kalina Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 voc, transport to betka ale ta sunia nie jest małym łóżkowym pieskiem, niestety... W kwestii łózkowych piesków zapraszam do mojego wątku pt" Piekne wiejskie pikusie" Quote
voc Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 mała do konca nie jest ale chciałabym sprobowac, pokaze jej zdjęcia i moze sie uda Quote
bona_46 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 :B-fly: :B-fly: :B-fly: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Murka Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Kalina :angel: :angel: :angel: Dzięki za SMSa. Quote
Yettij Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Nie mówię, żeby od razu cytować ale może w trzech slowach - jak sytuacja, czy psisko już w domku? Quote
Recommended Posts