Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostalam wlasnie info od Fundacji Sfora, ze na ich konto na Kado wplynelo 820 zl!

serdecznie jeszcze raz dziekujemy wszystkim darczyncom

ta kwota wystarczy na oplacenie operacji oraz dalsze leczenie tej lapy

Pani Beata zdecydowala sie psa zatrzymac, ale nie ma w zwiazku z tym gdzie mieszkac:(, u ojca nie moze, u mamy sa psy, ktore nie toleruja innych zwierzat

szuka wiec niedrogiego mieszkania/samodzielnego pokoju w okolicach Targowka, zeby tam mogla zamieszkac z Kado

to dosc nietypowy zwrot w tej calej sytuacji i teraz potrzebna jest pomoc w bardzo szybkim znalezieniu takiego mieszkania

macie jakies pomysly?

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do Kado wlasnie jedzie pogotowie,niestety z rany pooperacyjnej leci krew,tak jak napisala Eyrudyka,w czwartek Pani Beata z Kado musi sie wyprowadzic, w tym stanie w jakim jest Kado,to dodatkowe utrudnienie.Szukamy pilnie domu,nie hoteliku bo w tym stanie Kado nie nadaje sie do hoteliku. Lub tak jak pisala Eurydyka jesli nie znajdzie sie dom dla niego,mieszkania do wynajecia.Prosze popytajcie porozsylajcie.

Posted

juz po wizycie, na szczescie okazalo sie niegroznie,ufff,po prostu saczy sie plyn surowiczy,co jest normalne.Kado zostal zaopatrzony.Dom pilnie potrzebny!!

Posted

skad w ogóle taka sytuacja? możesz coś bliżej powiedzieć ? bo ja w tej chwili mam takie wrażenie że i pies i pani Beata bez domu???? :-o co to znaczy że śpią w jakiejś hurtowni - matko jedyna????
jeśli chodzi o kawalerki to z tego co wiem o tej porze roku jest sporo na rynku do wynajęcia - i nie jest łatwo tym co wynajmują - wiem bo moja przyjaciólka szukała kogoś (niestety już wynajęła :shake: )
no i ceny sa niezbyt wygórowane..

Posted

rozmawialam z p. Gontarek

p. Beata wynajela jakis pokoj, ale na chwile i dla Kado trzeba szukac domu docelowego. Sadze, ze pani Beata nie moze przeciez rzucic calego zycia (ma inne psy w domu mamy) dla jednego psa, chociaz go ogromnie pokochala. Tamte psy tez jej potrzebuja, a rodzina nie moze sie powiekszyc o kolejnego zwierzaka z roznych przyczyn (pozwolcie, ze nie bede prywatnych spraw omawiac publicznie)

SZUKAMY DLA KADO DOMU

Posted

jeszcze dostalam info, ze wplynely kolejne pieniadze (tj zostaly zaksiegowane) i w sumie na Kado zebralismy dzieki Waszej ogromnej pomocy 980 zl !

jak to powiedziala pani Elzbieta z Fundacji Sfora, bez Waszej pomocy tego psa nie mozna byloby uratowac, po prostu nie byloby czym placic. ogromnie dziekujemy

i szukamy domu dla KADO, ktory jeszcze przechodzi rekonwalescencje

Posted

Aganiok nic o tym nie wiem,dopytam,na razie wogole nic nie wiem,czekam az Pani Beata odezwie sie,rano nie odpowiedziala,ale pewno jest w pracy,mam nadzieje ze wiecZorem da znac

Posted

Aganiok pisala ze cos słyszała..
No i co dalej? Ja cos tam wysyłałam dl niego - jeśli trzeba wesprzeć finansowo dajcie mi znać - gdzie i komu... ja bym tak chciała zeby miał szczesliwy domek - tyle nieszczęść go spotkalo... :-( :-(