eurydyka Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 dostalam wlasnie info od Fundacji Sfora, ze na ich konto na Kado wplynelo 820 zl! serdecznie jeszcze raz dziekujemy wszystkim darczyncom ta kwota wystarczy na oplacenie operacji oraz dalsze leczenie tej lapy Pani Beata zdecydowala sie psa zatrzymac, ale nie ma w zwiazku z tym gdzie mieszkac:(, u ojca nie moze, u mamy sa psy, ktore nie toleruja innych zwierzat szuka wiec niedrogiego mieszkania/samodzielnego pokoju w okolicach Targowka, zeby tam mogla zamieszkac z Kado to dosc nietypowy zwrot w tej calej sytuacji i teraz potrzebna jest pomoc w bardzo szybkim znalezieniu takiego mieszkania macie jakies pomysly? Quote
dotka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Do Kado wlasnie jedzie pogotowie,niestety z rany pooperacyjnej leci krew,tak jak napisala Eyrudyka,w czwartek Pani Beata z Kado musi sie wyprowadzic, w tym stanie w jakim jest Kado,to dodatkowe utrudnienie.Szukamy pilnie domu,nie hoteliku bo w tym stanie Kado nie nadaje sie do hoteliku. Lub tak jak pisala Eurydyka jesli nie znajdzie sie dom dla niego,mieszkania do wynajecia.Prosze popytajcie porozsylajcie. Quote
dotka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 juz po wizycie, na szczescie okazalo sie niegroznie,ufff,po prostu saczy sie plyn surowiczy,co jest normalne.Kado zostal zaopatrzony.Dom pilnie potrzebny!! Quote
dotka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Kado jedzie dzis do hoteliku niestety,wieczorem napisze wiecej. Quote
eurydyka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 tez slyszalam o hoteliku, na szczescie zebrana kwota na razie przewyzsza koszty leczenia wiec moze na chwile w hoteliku wystarczy Quote
eurydyka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 niestety w hotelu nie ma miejsc, p. Beata nocuje dzis w jakiejs hurtowni... Quote
Milady Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Czy Kado jest w hotelu pod Konstancinem? Quote
dotka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 eurydyko, ale ani w jendym ani w drugim nie bylo? a od kiedy beda? rane co za pech:( Quote
eurydyka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Kado nocuje dzis razem z p. Beata w jakiejs hurtowni:( w zadnym z dwoch hoteli miejsc nie bylo i nie wiadomo kiedy beda (pamietajcie ze teraz sa ferie zimowe w Wawie) Quote
eurydyka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 chyba pomoc w znalezieniu hotelu dla psa, albo mieszkania dla p. Beaty Quote
Aggie Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 skad w ogóle taka sytuacja? możesz coś bliżej powiedzieć ? bo ja w tej chwili mam takie wrażenie że i pies i pani Beata bez domu???? :-o co to znaczy że śpią w jakiejś hurtowni - matko jedyna???? jeśli chodzi o kawalerki to z tego co wiem o tej porze roku jest sporo na rynku do wynajęcia - i nie jest łatwo tym co wynajmują - wiem bo moja przyjaciólka szukała kogoś (niestety już wynajęła :shake: ) no i ceny sa niezbyt wygórowane.. Quote
gamoń Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Podnosze;) ;) ;) zarówno psiak jak i wspaniała osoba ,która podjeła sie opieki nad nim zasługują na dalsza pomoc:lol: :lol: :lol: Quote
eurydyka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 rozmawialam z p. Gontarek p. Beata wynajela jakis pokoj, ale na chwile i dla Kado trzeba szukac domu docelowego. Sadze, ze pani Beata nie moze przeciez rzucic calego zycia (ma inne psy w domu mamy) dla jednego psa, chociaz go ogromnie pokochala. Tamte psy tez jej potrzebuja, a rodzina nie moze sie powiekszyc o kolejnego zwierzaka z roznych przyczyn (pozwolcie, ze nie bede prywatnych spraw omawiac publicznie) SZUKAMY DLA KADO DOMU Quote
dotka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Kado na allegro,może choć jakis cien nadziei http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82571197 Quote
eurydyka Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 jeszcze dostalam info, ze wplynely kolejne pieniadze (tj zostaly zaksiegowane) i w sumie na Kado zebralismy dzieki Waszej ogromnej pomocy 980 zl ! jak to powiedziala pani Elzbieta z Fundacji Sfora, bez Waszej pomocy tego psa nie mozna byloby uratowac, po prostu nie byloby czym placic. ogromnie dziekujemy i szukamy domu dla KADO, ktory jeszcze przechodzi rekonwalescencje Quote
dotka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 trzymajcie mocno kciuki,zaświeciło się "światełko",żeby się tylko udało.Cam znać jak tlyko cos będzie wiadomo. Quote
eurydyka Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 to ja poprosze o info jak najszybciej:) Quote
Monia70 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 I co ze świecącym światełkiem? Jest już jasno?????? Quote
dotka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 na razie cisza,jutro rano zadzwonie do pani Beaty Quote
eurydyka Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 daj znac dotka jak bedzie cos wiadomo Quote
Aganiok Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 czy to on był dzisiaj w TV? Ktoś mi mówił, że był piesek, który stracił przednią łapkę...pomyślałam, że może to właśnie on? Quote
dotka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Aganiok nic o tym nie wiem,dopytam,na razie wogole nic nie wiem,czekam az Pani Beata odezwie sie,rano nie odpowiedziala,ale pewno jest w pracy,mam nadzieje ze wiecZorem da znac Quote
lavinia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 pani Beata dzwoniła do mnie w sobotę chyba i mówiła, że dziś rano psiun będzie w TV. Kto go widział, bo ja niestety nie ..... Quote
Aggie Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Aganiok pisala ze cos słyszała.. No i co dalej? Ja cos tam wysyłałam dl niego - jeśli trzeba wesprzeć finansowo dajcie mi znać - gdzie i komu... ja bym tak chciała zeby miał szczesliwy domek - tyle nieszczęść go spotkalo... :-( :-( Quote
Recommended Posts