Paula Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 cyt.> przyjaciel_koni: Kado również pilnie potrzebuje naszej pomocy - potrzebny mu natychmiast jakiś niedrogi hotelik lub domek tymczasowy (a najlepiej stały) !!!!!!!!!!!!! Termin się zbliża !!!!!!!!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Kado to piękny pies - brak łapki nie ma tu znaczenia !!!! Ja tak myślę, może ktoś podzieli moje poglądy i zechce go pokochać !!!! Quote
Chrzan Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Kado wskakuj na górę, bo na 10 stronie to ty domku nieznajdziesz Quote
przyjaciel_koni Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Kado pieseczku - przypomnij się wieczorem !!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Niestety nic nie wiem. Może ktoś by cokolwiek nam napisał ? Prosimy !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Może jednak ktoś się zainteresuje Kadusiem ??????????? Quote
joannal Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Kado nie przepadaj nam, musi być jakiś sposób, żebys znalazł cuuudowny dom. Quote
lavinia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Prostuję - Kado zostaje w Wyszogrodzie. Nie w hotelu. Quote
paros Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Czyli gdzie zostaje skoro hotelu nie ma?? :shake: Quote
BasiaD Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Podnoszę pieska na 1 stronę. Może wreszcie kto.ś napisze co z nim :-o Quote
lavinia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Kado został w Wyszogrodzie tymczasowo. Żyje i ma się dobrze. Szukanie domku nadal wskazane. Quote
Aggie Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jezus Maria - chwilę mnie nie było a tu jakieś straszne rzeczy lavinia ja cię proszę - napisz mi na priv jak wygląda sytuacja finansowa Kadusia w tym miesiącu - ja płacę Sforze na niego co miesiąc... Ostatnio trochę się spóźniłam ale jeszcze w lipcu się zmieściłam.... :oops: :oops: Quote
Aggie Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A i jeszcze jedno - jak nie w hoteliku to gdzie w Wyszogrodzie??? może być odpowiedź na priv - prosze Was!!!! Ja od ośmiu miesięcy opłacam przynajmniej część pobytu tego psiaka i bardzo chcę wiedzieć co sie z nim dzieje i co dalej mam począć z tą pomocą??? Mam co prawda teraz jeszcze Ciapka na głowie i kilka innych adopcji ale Kaduś to mój faworyt , moje serduszko kochane ... :placz: ja nie mogę mu dać domu ale będę go wspierać jak będę mogła... wierzę że dom w końcu się znajdzie.... tyle bied znajduje dom - on też da radę... wierzę nieprzerwanie.... Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jak bylysmy po Antka w Wyszogrodzie, to Kado byl za siatka z boksiem i wygladalo, ze ma sie dobrze. Quote
Recommended Posts