Aggie Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 dzieki za info lavinio w takim razie ja zapłacę na Sforę jutro jak nie na ten, to na następny tydzień będzie... Quote
eurydyka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 widzialam ze Kado jest w ostatnim Moim Psie Quote
Aleksandra_B Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Czy ktoś dzwonił w sprawie Kadusia po ogłoszeniu w Moim Psie? Quote
masienka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Kadus misiaku! Dlaczego nikt Cie nie chce?:placz: Quote
doddy Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Kadusiowi kończy się odkleszczenie. czy jest ktoś chętny by pomóc? Quote
masienka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Hopaj Malutki! Co to za odkleszczenie mialoby byc? Jakiej firmy i co jednak lepiej, obrozka czy krople dla pieknisia? Quote
paros Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Kado ciągle nie ma domku!! :razz: :razz: Może ktoś mógłby wstawić Kado na Allegro!! :modla: Quote
eurydyka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Kado byl rowniez w Gazecie Lomiankowskiej z tego co zauwazylam, ale wciaz czeka na dom Quote
masienka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Co z tym odkleszczeniem? Ja bym mogla cos wyslac tylko pisalyscie o sprawdzonych firmach wiec pytam co by to mialo byc:razz: Quote
Aggie Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 ja wyślę (jak ten czas leci :crazyeye: wydawało mi się że dopiero co wysyłałam), i tak moim łobuzom też się kończy to i jemu kupię... tylko dajcie mi ze dwa trzy dni..... Quote
Aggie Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 przepraszam nie zdążyłam wysłać . Leży sobie obrózka i kropelki u mnie w szafce w pracy. Dzisiaj już tego nie będę wysyłać - wyślę w poniedziałek doddy - poproszę jeszcze raz adres na priv, dzięki Quote
Aggie Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :-( ech na 23 stronie... nikt już o Kadusiu nie pamięta, oprócz ciotki.... :-( :-( dzisiaj już wysłałam Kadusiu te antykleszczowe specyfiki.... może jednak los się do Ciebie uśmiechnie,.... :-( ciocia wyśle Ci jeszcze pieniążki i może jakieś zabaweczki.... no bo cóż więcej może zrobić.... nie mam nikogo znajomego kto by chciał psa, na zdrowe namawiam i nie chcą.... :shake: :shake: :shake: Quote
Aggie Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 hmm optymistką bylam... na 30ej..... misiek się błąkał...:oops: Quote
Aganiok Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 pamiętamy o Kado, ale zupełnie nie mam pomysłu jak mu pomóc :shake: Quote
eurydyka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 chyba trzeba wiecej ogloszen dac, chociaz tez nie mam pomyslow jakis szczegolnych Quote
joannal Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Kado gdzieś się ten Twój domek zawieruszył :cool3: . Quote
doddy Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Aggie dziękujemy za obróżkę i kropelkę. Obroża wystarczy na 3 miesiące :multi: A kropelki nie wiem, bo nie wiem jakie to są :oops: Quote
Aggie Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 te krople to tak na 6 tygodni. Ponieważ te moje łapsy mają te same obroże, więc wiem że są zdecydowanie najlepsze z tych co miałam do tej pory - ani kleszcza nie uwidziałam na nich od kiedy je mają (co przy poprzednich nie było regułą...) tak wiec śmiało kropelki pod koniec działania obroży ... no i dawać ciotce znać jakby zapomniała :mad: że nowe trzeba.... do GÓRY KADUSIU..... Quote
Aggie Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 co u mojego pupilka? :-( ja was prosze - napiszcie mi jak z jego sytuacją finansową - jutro będę płacić na kilka szczytnych celow na dogomanii to przecież Kaduś musi być na czele listy ... Quote
Recommended Posts