Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rebellia napisał(a):
Cześć, jestem Kado, owczarkowaty mieszaniec w średnim wieku!
Twój Kado

rebellia - wszystko super, ale dlaczego w średnim wieku??? Misiek ma dopiero ok półtora roku, no może dwa... toż to młodziak pełną parą :lol: :lol:

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aggie napisał(a):
rebellia - wszystko super, ale dlaczego w średnim wieku??? Misiek ma dopiero ok półtora roku, no może dwa... toż to młodziak pełną parą :lol: :lol:

Hm chyab tak napisała Eurydyka... ze w średnim wieku....

Posted

A nie fkatycznie mój błąd, Eurydyka napisała:

Jest dorosłym mieszańcem o bardzo pogodnym usposobieniu.

Hm i jakoś tak sobie pomyślałam dorosły=w śrdnim wieku :)

Posted

taka troche czepialska jestem :oops: bo wiecie jak to jest - ludzie widzą że napisane w średnim wieku i myślą że ma np 7 lat
Mi strasznie zależy żeby on domek znalazł
doddy mi napisała że kropelki i obróżka doszły więc Kadusiowi na razie kleszcze niegroźne :lol:

Posted

no właśnie ... :-( :-( :-( nikt Kadusia nie chce , nikt się nim nie interesuje ... i co z tego że ciotka coś tam na niego wpłaci ... ON TAK POTRZEBUJE DOMU... :-( :-( :-(
JA NIE MOGE MU GO DAĆ bo mam 3 psy... może tam gdzieś jesteś Ty, który możesz?
i nie będziesz się wstydził kalekiego psa.. tylko go kochał za jego chęć życia, za jego wierne oczy i za te trzy łapki co mu zostały... proszę....

Posted

to ja poproszę o wypowiedź bo muszę w końcu coś tam na mojego faworyta wpłacic.. :-( jak rozumiem nadal na Fundację Sfora?
czemu nikt nie chce takiego biednego psa.. :-( :-(

Posted

ciotka wróciła kochaniutki i gdzie cię znajduje? na 23 stronie :crazyeye: ? Oj nieładnie inne ciotki... :mad: :mad:
a jak tam w ogóle sytuacja finansowa Kadusia , bo niestety widzę że zainteresowania nim nie ma... :-( :-( :-(
Ciotka jutro coś tam wyśle... czy on potrzebuje czegoś specjalnego doddy? jakies zabawki, jakieś jedzonko? co lubi?

Posted

Beata wpłaca mniej więcej 100 zł w każdą sobotę, co jest opłatą za cały tydzień, ponieważ obiecałam jej ( Beacie ) zniżkę dla Kado. Dlatego 100 a nie 140. W tej chwili Kado jest o tydzień "do tyłu". ponieważ Beata nie odebrała jeszcze pieniążków z Fundacji i nie uzupełniła wpłat na Kadusia.