lavinia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 p Beata jest na urlopie, jak wróci to jej powiem. Quote
Aggie Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 a może kupię dla niego tę obrożę i jakoś Wam prześlę? Quote
Aggie Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 to poprosze na priv te sprawdzone firmy oraz adres gdzie przesłać... Quote
anouk92 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Dla większych psów podobno lepsze są krople. Obroże są dobre dla małych psiaków. Quote
eurydyka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 czy ktos ma chwilke, zeby zrobic ogloszenie dla Kado i powrzucac na rozne strony? Quote
masienka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Eurydyko, moze ja bym mogla tylko musze wiedziec na jakie strony i jak to mniej wiecej powinno wygladac bo jeszcze sie czyms takim nie zajmowalam:roll: Quote
eurydyka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 wszystkie strony jakie Ci przyjda do glowy trzeba wkleic fotke Kado z tego watku i stworzyc jakis porywajacy tekst, moje niestety sa dosc marne, nie umiem pisac ladnie:( no i dac namiary na p. Beate Quote
Aggie Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 no i cudownie :angryy: :angryy: wczoraj kupiłam dla Kado obrózkę i kropelki (pani powiedziała że mają taki sam skład jak Frontline, tanie nie były więc ma nadzieję że dobre) i OCZYWIŚCIE zapomniałam wziąć je do pracy zeby wysłać :wallbash: :wallbash: jutro wyjeżdżam do Zakopanego, dzisiaj po pracy muszę być w stajni w Piasecznie.. i wyjście jest takie że jutro przed 12 stą (najlepiej ok 10ej mogę to gdzieś podrzucić w okolice np centrum... ) pliss - znajdzie się ktoś kto mógłby odebrać??:modla: :modla: Quote
doddy Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aggie wyślesz po świetach. Lavinia we Wrocławiu, więc nie odbierze ;) Quote
Aggie Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 tak myślisz? bo ja to panikuję, jako już jednego kleszcza z Zorana zdjęłam więc od wczoraj biegają w obrożach i zostały wysmarowane... dlatego się niepokoję... :oops: :oops: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 eurydyka napisał(a):wszystkie strony jakie Ci przyjda do glowy trzeba wkleic fotke Kado z tego watku i stworzyc jakis porywajacy tekst, moje niestety sa dosc marne, nie umiem pisac ladnie:( no i dac namiary na p. Beate No dobra, mogę to zrobić, ale ponieważ trochę jestem zawalona robotą, to bardzo proszę wklej mi historię tak w skrócie, tą ją przerobię na porywającą i podaj linki do fotek, od razu je przeretuszuję :cool3: Quote
eurydyka Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Kado - to piesek, który na skutek nieszczęśliwego wypadku stracił przednią łapę. Jest dorosłym mieszańcem o bardzo pogodnym usposobieniu. Lubi jazdę samochodem i uwielbia kontakt z człowiekiem. Mimo tragedii, która go spotkała, zachował radość życia. Wspaniale radzi sobie z poruszaniem. Czeka na troskliwego i odpowiedzialnego opiekuna. Kado przebywa teraz w psim hotelu, gdzie dobrze dogaduje sie z innymi psami. w jego sprawie skontaktuj sie z Beatą: 0-608-608-023 lub wieczorem 751-33-96, 751-51-76 http://img135.imageshack.us/img135/1116/kado34uv.jpg http://img78.imageshack.us/img78/9625/kado16ur.jpg http://img135.imageshack.us/img135/3357/kado24lt.jpg Quote
eurydyka Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 tak na szybciuto napisalam, dzieki za chec pomocy Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dobra, już piszę - Beata w sensie Bea ? :) Quote
eurydyka Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 to nie Bea z dogomanii tylko p. Beata z Lomianek pod Warszawa Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 eurydyka napisał(a):to nie Bea z dogomanii tylko p. Beata z Lomianek pod Warszawa ooops.... faktycznie.... coś mi się telefon nie zgadzał :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cześć, jestem Kado, owczarkowaty mieszaniec w średnim wieku! Wiesz co kocham? Kocham patrzeć, jak świat za szybą samochu przesuwa się tak szybko... czuć zapach kwiatów... biec przez łąkę i tarzać się w trawie... zasypiać bezpiecznie i wtulać się w mojego człowieka... takie mam marzenia... Ale czy mój własny człowiek istnieje? Miałem wypadek i straciłem łapę... mimo tego chcę żyć, radośnie biegam, świetnie daję sobie radę.. w zasadzie nie pamiętam, że nie mam łapki! A teraz? Teraz tylko potrzebuję kogoś kto pozwoli mi spełniać marzenia, kto mi da moją miseczkę, moje posłanie i mój dobry sen...? Marzenia są po to, aby je spełniać mówią ludzie... pomóż mi spełnić moje! Twój Kado Quote
masienka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Pieknie;) Ja jednak nie umiem ladnie pisac... Hopaj Malutki! Quote
Aggie Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 na górę mój ty biedulku :-( ... ciotka już ci wysłała kropelki i obróżkę przeciw kleszczom i ma nadzieję, że ciotka doddy dostanie to jutro lub pojutrze... Quote
Recommended Posts