eurydyka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Aggie, a dalabys rade zadzwonic do p. Beaty 0608 608 023 i podpytac co u Kado, rowniez o finanse? albo chociaz smsa jej wyslac? Quote
doddy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Nowe zdjęcia Kado. Niestety on się nie zatrzymuje, więc takie w ruchu zrobione: Quote
eurydyka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 doddy, juz znasz go jakis czas, jakiego domu konkretnie mu szukac? Quote
doddy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Jakiegokolwiek dobrego ;) Kado dobrze adaptuje się do życia w mieszkaniu jak i domku z ogrodem, choć domek wyjątkowo mu odpowiada. Nauczył się chodzić po schodach, więc może mieszkać na I piętrze bądź w bloku z windą. Bardzo dobrze dogaduje sie z suczkami. Z samcami różnie ale z reguły ok. Nie brudzi w domu, nie niszczy. Je wszystko co mu się tylko podsunie pod pysk. Warknał tylko pierwszego dnia. Teraz wystarczy do niego cokolwiek powiedzieć a on juz skacze z radości. Quote
Aggie Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 lupe jesteś aniołem - dziękuję ci bardzo :modla: :modla: :modla: :Rose: :Rose: eurydyka - wyślę smsa z zapytaniem doddy - wysyłam dzisiaj Sforze 150 zł na Kado uff, tyle na razie, biorę banerek i będę rozsylać maile, może ktoś się nad biedakiem zlituje.... (ja nie mam jak go przygarnąć... :-( ) Quote
masienka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A czy ktos moglby wspomoc niedouczona jak sie taki banerek umieszcza? On ma gdzies jakis adres? Czy to jakos inaczej dziala? Quote
Aggie Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 wspomogę bo tyle to już wiem :lol: :cool3: po prostu naciskasz stojąc na banerku prawy przycisk myszy , robisz kopiuj, wchodzisz w Prywatne wiadomości (prawy gorny róg) tam po lewej stronie masz pozycje pt Edytuj podpis - wchodzisz, robisz wklej i zappisz podpis - i gotowe....:loveu: Quote
masienka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 heh, dzieki;) To takie proste tylko ja sobie jakas ideologie probowalam dorobic:evil_lol: nie wiem skad mi sie wzielo, ze to sie wkleja jak zdjecie:razz: Lupe:modla: :modla: :modla: :sweetCyb: Quote
Aggie Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 no właśnie... :-( , gdzie? może jednak ktoś się znajdzie. Ja w to wierzę, tyle bied rożnych znalazlo domki to moze i do niego się uśmiechnie los... :-( Quote
pajunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dalam Kado na rozne portale tutaj , ale na razie zadnego odzewu. Ale trzeba byc dobrej mysli, na pewno jakis kochajacy domek juz gdzies czeka, tylko sam jeszcze o tym nie wie. Quote
Aganiok Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Pajunia, dziękujemy...ja cały czas śledzę wątek Kado. Oby był jakiś odzew Quote
Aggie Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 nie ma, ale my wierzymy że będzie!! :mad: my wierzymy że na przekór kalectwu można kochać i być pokochanym ... i tak będziemy długo wierzyć aż się uda i uwierzy jeszcze ten ktoś na kogo czekamy... :-( Quote
masienka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Domku sie szuka na pierwszej stronie a nie tutaj! Kadus na gore! Quote
paros Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 KADO! Najwyższa pora do domu! Do góry Kaduniu!!! :roll: :roll: Quote
masienka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Rany Kadus! nie mozesz sie tak chowac:shake: Quote
doddy Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Bardzo prosimy o zabezpieczenie psów przebywających w hotelu w kierunku kleszczy. Preferowane są albo obroże albo kropelki ale tylko sprawdzonych firm. Chcielibyśmy aby psiaki były bezpieczne, ponieważ we wsi jest coraz więc przypadków kleszczowych. Quote
eurydyka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 doddy, a p.Beata wie o tych kleszczach? bo ona forum nie czyta Quote
Recommended Posts