Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakiegokolwiek dobrego ;)
Kado dobrze adaptuje się do życia w mieszkaniu jak i domku z ogrodem, choć domek wyjątkowo mu odpowiada.
Nauczył się chodzić po schodach, więc może mieszkać na I piętrze bądź w bloku z windą.
Bardzo dobrze dogaduje sie z suczkami. Z samcami różnie ale z reguły ok.
Nie brudzi w domu, nie niszczy. Je wszystko co mu się tylko podsunie pod pysk. Warknał tylko pierwszego dnia. Teraz wystarczy do niego cokolwiek powiedzieć a on juz skacze z radości.

Posted

lupe jesteś aniołem - dziękuję ci bardzo :modla: :modla: :modla: :Rose: :Rose:
eurydyka - wyślę smsa z zapytaniem
doddy - wysyłam dzisiaj Sforze 150 zł na Kado

uff, tyle na razie, biorę banerek i będę rozsylać maile, może ktoś się nad biedakiem zlituje.... (ja nie mam jak go przygarnąć... :-( )

Posted

wspomogę bo tyle to już wiem :lol: :cool3:
po prostu naciskasz stojąc na banerku prawy przycisk myszy , robisz kopiuj, wchodzisz w Prywatne wiadomości (prawy gorny róg) tam po lewej stronie masz pozycje pt Edytuj podpis - wchodzisz, robisz wklej i zappisz podpis - i gotowe....:loveu:

Posted

heh, dzieki;)
To takie proste tylko ja sobie jakas ideologie probowalam dorobic:evil_lol: nie wiem skad mi sie wzielo, ze to sie wkleja jak zdjecie:razz:

Lupe:modla: :modla: :modla: :sweetCyb:

Posted

no właśnie... :-( , gdzie?
może jednak ktoś się znajdzie. Ja w to wierzę, tyle bied rożnych znalazlo domki to moze i do niego się uśmiechnie los... :-(

Posted

Dalam Kado na rozne portale tutaj , ale na razie zadnego odzewu. Ale trzeba byc dobrej mysli, na pewno jakis kochajacy domek juz gdzies czeka, tylko sam jeszcze o tym nie wie.

Posted

nie ma, ale my wierzymy że będzie!! :mad:
my wierzymy że na przekór kalectwu można kochać i być pokochanym ... i tak będziemy długo wierzyć aż się uda i uwierzy jeszcze ten ktoś na kogo czekamy... :-(

Posted

Bardzo prosimy o zabezpieczenie psów przebywających w hotelu w kierunku kleszczy. Preferowane są albo obroże albo kropelki ale tylko sprawdzonych firm. Chcielibyśmy aby psiaki były bezpieczne, ponieważ we wsi jest coraz więc przypadków kleszczowych.