Witokret Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Oczywiscie, ze zaglada! Tylko co z tego... :( Kado i tak domu nie ma... Quote
rybon36 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 słuchajcie, w przyklejonych zbieramy dane o schronach , azylach, przytuliskach itp oraz zdjęcia i krótkie historie o staruszkach i brakuszkach, ten wasz chyba się do tych brakuszków łapie, wpiszcie go, wąten pt szansa dla starych i kalekich, pozdrawiam Quote
Aggie Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 to komu ja mam w końcu wpłacać? wpłaciłam bodajże Sforze wlasnie 100 zł na Kado? czy to te 100 zł zostało przekazane? jeśli nie - proszę o aktualne konto dla Kado na priv Quote
eurydyka Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 rozliczenia sa tygodniowe, Sfora przekazuje pieniadze p. Beacie (opiekunce Kado) a p. Beata placi za hotel (co tydzien) Aggie, dzieki za przeslane pieniazki, to naprawde ogromna pomoc Quote
eurydyka Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 dzieki Aggie mnie nie bedzie od poniedzialku jakis czas na necie, czy mozecie przypominac o Kado tutaj? Quote
Aggie Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 wpłaciłam dzisiaj Fundacji Sfora 100 zl na Kado (przepraszam, troche późno :oops: ). Wiem, że to mało, ale zaraz koniec marca i więc dorzucę jeszcze... Może zmieńmy mu tytuł wątku na KADO - porzucony, stracił łapkę, odrzucony ponownie - kto go pokocha? Czy coś w tym stylu... :oops: Przeciez ma imię, czemu ma być bezimienny ONkowaty - tak łatweij będzie szukać wątku... Quote
eurydyka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 zmienilam zgodnie z zyczeniem Aggie topic:) mam na razie bardzo ograniczony dostep do sieci z zagranicy, ale licze ze w koncu cos ruszy w sraie Kado. dzieki za pomoc Quote
Aggie Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 bardzo dziękuję :lol: nie sądziłam, że to tak szybko nastąpi i że mam taką siłę przebicia :cool3: :cool3: no to teraz ruszamy do walki o domek bidulku! kto mnie pokocha?? no kto? :mad: Quote
Aggie Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 a może ktoś by banerek dla Kado zrobił? ja nie umiem :oops: brak ogólnych talentów do nowoczesnej techniki :oops: :oops: Bibik prawie, prawie trzema łapkami w nowym domku, to jak już mu czwarta dojdzie to ja bym zmieniła na Kado Lupe - help!! Ty takie śliczne banerki robisz...:modla: :modla: Quote
masienka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Oj, taki kadowy banerek tez bym bardzo chciala a sama niedouczona jestem...buuu...:oops: :modla: A poza tym dwudziesta strona?? Quote
Aggie Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 no i znowu 20 sta... nikt nas nie odwiedza, nikt banerka nie chce zrobić :-( to jak się ma domek znaleźć?? co tam nowego u bidulka? :-( Quote
eurydyka Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Aggie, ja jestem zagranica wiec nie dam rady sie dowiedziec co u Kado niestety, bo trzeba do p. Beaty zadzwonic i spytac domyslam sie, ze jest wciaz w hotelu Quote
dotka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Kado jest wciaz w hotelu,jak na razie,nie ma zadnego odzewu na goloszenia :( Quote
Aganiok Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 trzeba mieć nadzieję, że w końcu się ktoś odezwie.... Quote
Aggie Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 baardzo potrzebuje, i nikt mu nie chce dać szansy a on tyle juz nieszczęść przeszedł. Wyobraźcie sobie - młody radosny psiak którego ktoś wyrzuca, przywiązuje do płotu i odjezdża :-( :-( , a za 2 dni traci łapę :-( :-( . Ktoś go znowu przygarnia wzruszony kalectwem, ale nie potrafi się zająć psem po przejściach więc przestraszony oddaje... :-( :-( :-( i co to za psie życie... ja poproszę jeszcze raz ładnie - może ktoś się nad nim i moim nieuctwem :oops: zlituje i zrobi nam banerek? :-( Quote
Aggie Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ja jutro prześlę znowu trochę pieniążków na Kado... dopoki kots mnie nie poinformuje inaczej przesyłam na fundacje Sfora... Quote
doddy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Tak, prosimy o przesyłanie na konto sfory. Z tego co wiem to zostało tylko 300zł na Kado, więc niestety coraz mniej. Quote
Recommended Posts