Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie, w przyklejonych zbieramy dane o schronach , azylach, przytuliskach itp oraz zdjęcia i krótkie historie o staruszkach i brakuszkach, ten wasz chyba się do tych brakuszków łapie, wpiszcie go, wąten pt szansa dla starych i kalekich, pozdrawiam

Posted

to komu ja mam w końcu wpłacać? wpłaciłam bodajże Sforze wlasnie 100 zł na Kado? czy to te 100 zł zostało przekazane? jeśli nie - proszę o aktualne konto dla Kado na priv

Posted

rozliczenia sa tygodniowe, Sfora przekazuje pieniadze p. Beacie (opiekunce Kado) a p. Beata placi za hotel (co tydzien)

Aggie, dzieki za przeslane pieniazki, to naprawde ogromna pomoc

Posted

wpłaciłam dzisiaj Fundacji Sfora 100 zl na Kado (przepraszam, troche późno :oops: ). Wiem, że to mało, ale zaraz koniec marca i więc dorzucę jeszcze...
Może zmieńmy mu tytuł wątku na KADO - porzucony, stracił łapkę, odrzucony ponownie - kto go pokocha? Czy coś w tym stylu... :oops:
Przeciez ma imię, czemu ma być bezimienny ONkowaty - tak łatweij będzie szukać wątku...

Posted

zmienilam zgodnie z zyczeniem Aggie topic:)

mam na razie bardzo ograniczony dostep do sieci z zagranicy, ale licze ze w koncu cos ruszy w sraie Kado. dzieki za pomoc

Posted

bardzo dziękuję :lol:
nie sądziłam, że to tak szybko nastąpi i że mam taką siłę przebicia :cool3: :cool3:
no to teraz ruszamy do walki o domek bidulku!
kto mnie pokocha?? no kto? :mad:

Posted

a może ktoś by banerek dla Kado zrobił? ja nie umiem :oops: brak ogólnych talentów do nowoczesnej techniki :oops: :oops:
Bibik prawie, prawie trzema łapkami w nowym domku, to jak już mu czwarta dojdzie to ja bym zmieniła na Kado
Lupe - help!! Ty takie śliczne banerki robisz...:modla: :modla:

Posted

baardzo potrzebuje, i nikt mu nie chce dać szansy a on tyle juz nieszczęść przeszedł. Wyobraźcie sobie - młody radosny psiak którego ktoś wyrzuca, przywiązuje do płotu i odjezdża :-( :-( , a za 2 dni traci łapę :-( :-( .
Ktoś go znowu przygarnia wzruszony kalectwem, ale nie potrafi się zająć psem po przejściach więc przestraszony oddaje... :-( :-( :-(
i co to za psie życie...
ja poproszę jeszcze raz ładnie - może ktoś się nad nim i moim nieuctwem :oops: zlituje i zrobi nam banerek? :-(