Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irma, tak pomoze na moment, ale martwie sie ze w ogole nie ma odzewu na maila przechodniego

jesli chcesz przelac cos dla niego, to prosze na konto Sfory, oni ze swojego konta placili za jego operacje i hotel

Posted

Irma sorka, pisalam skrotowo z pracy

juz podaje konto Sfory

Fundacje Sfora z dopiskiem "pies Kado Ewa Gontarek"
Bank PKO BP SA I Oddział Centralny w Warszawie
76 1020 1013 0000 0702 0108 5752

Posted

podeślę coś... tak mi go szkoda.. :-( :-( ta jego historia taka jakas jeszcze bardziej żalosna niż inne, a jeszcze on sobie pomóc tak sobie daje :placz:

czy doddy mogłaby napisać coś więcej jak on teraz się zachowuje?

Posted

Z zachowaniem jest już zupełnie ok. Tylko tego pierwszego dnia było spiecie. Ulubioną zabawą Kado jest rozkładanie się na plecach i mizianie.
Kado dobrze czuje się na spacerkach. Z psami jest zupełnie ok.

Posted

wplaty na hotel prosze przesylac na konto Sfory, oni nadzoruja bardzo ladnie i sprawnie wydatki na Kado

Fundacje Sfora z dopiskiem "pies Kado Ewa Gontarek"
Bank PKO BP SA I Oddział Centralny w Warszawie
76 1020 1013 0000 0702 0108 5752

Irma, stokrotne dzieki. i wszystkim ktorzy pomagali, pomagaja i chca pomagac dalej tez ogromnie dziekuje

Posted

Zrobilam juz ta wplate 120 zl powinno byc dzis a w najgorszym wypadku jutro.
Boze drogi szkoda tego psiaczka zeby sie zmarnoeal.Jak dlugo mozna go trzymac w hoteliku!?
Kurcze aj mam teraz przeprowadzke na glowie i szecs moich psow! Gdyby nie to , wzielabym go.
A on moze na razie byc agresywniejszy , przeciez sie biedak boi!
Moja sunia ( owczarek) jak tylko sobie zwichnela lapke to tez mnie uzala i to konkretnie bo ja bolalo jak ja ruszalam.

Posted

bardzo dziekuje za wplate na Kado

hotel dla psa to dla mnie jednak sprawa tymczasowa, bo ile czasu mozna zbierac pieniadze:(

trzeba mu znalezc dom, ale na razie nic w tym temacie sie nie dzieje, mimo ogloszen i staran p. Beaty

moze jednak wreszcie ktos sie nim zainteresuje? on tez zasluguje jak kazdy inny zwierzak na swoja szanse

Posted

Pani Bożena przekazała na hotel 460zł

Kado jest u nas od 30.01.06

Kwota wystarcza do 22.02.06.

Z wieści Kadowskich:
U Kado wszystko w porządku. Apetycik dopisuje. Z psami się dogaduje. Na spacerki chętnie wychodzi. Zdjeć niestety nie mam jak zrobić :-(