Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Osobiście tego nie oglądałam, ale znajoma mi mówiła, że rano pokazywali pieska z W-wy, który niedawno stracił łapkę. I że był śliczny, z opisu wyszło mi, że to ten "nasz" :)
Podobno leciało w programie 1 TVP ( kawa czy herbata może)?

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawialam z Pania Beata dzis,jednak telewizja potrafi wciaz zdzialac cuda,po wczorajszym programie odezwalo sie kilka osob,Pani Beata wybrala rodzine z Inowrocławia,w tym tyg,pojedzie odwieźc Kado,jesli wszystko dobrze pojdzie(trzymajcie kciuki!!)Kado bedzie mieszkal z 14 letnia bernardynka. Bede dawala znac.Na razie potrzebne w dalszym ciagu Wasze kciuki.

Posted

no to prosimy bardzo... :cool2: :cool2: :cool2: :modla: :modla: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: jak moglam pomoglam przy zrzutce - to teraz tylko jeszcze happy end poprosze...:lol: :lol:

Posted

dotka napisał(a):
rozmawialam z Pania Beata dzis,jednak telewizja potrafi wciaz zdzialac cuda,po wczorajszym programie odezwalo sie kilka osob,Pani Beata wybrala rodzine z Inowrocławia,w tym tyg,pojedzie odwieźc Kado,jesli wszystko dobrze pojdzie(trzymajcie kciuki!!)Kado bedzie mieszkal z 14 letnia bernardynka. Bede dawala znac.Na razie potrzebne w dalszym ciagu Wasze kciuki.

Jejkuuuu!!! :multi: :multi: :multi: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

dotka napisał(a):

Jejkuuu!!! :multi: :multi: :multi: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

czekam z zacisniętymi kciukami , psy trzymają pazury..... :evil_lol: :evil_lol:

bardzo bardzo jeszcze nieśmiało zaczynamy się cieszyć :multi: (wiecie jak to jest - historia Mruczusia mnie uczuliła że nie zawsze wszystko od razu kończy się dobrze :shake: )

Posted

zle wiesci,

Kado zostal oddany przez panstwa z Innowroclawia, niestety podobno ugryzl pania, byc moze probowala go podniesc cos go zabolalo i ugryzl (tak ona przynajmniej twierdzi)

teraz jest chyba w hotelu w Lomnej pod Warszawa, ale to miejsce gdzie praktycznie nikt sie nim nie zajmie, w weekendy moze go odwiedzic p. Beata, a tak sam siedzi w kojcu

trzeba mu pomoc i znalezc nowy dom

Posted

wrrrrr.... jak czytam takie wiadomości , to aż mnie trzepie !
oddali i już ....:placz:
po co brali ? skoro tak szybko się zniechęcają ?
przecież jest chyba oczywiste , że pies obcy i do tego po przejściach i kaleki wymaga wiele pracy , poświęcenia i wytrwalości !
eh.....
przepraszam , rozgoryczenie przeze mnie przemawia , ale czytam tu o wielu takich sytuacjach !
i co teraz będzie z biednym Kado ?

Posted

Kado jest uroczy, grzeczny i słodki. Siedzi sobie w moim samochodzie i czeka na podróz do hotelu :-)

to uroczy przytulaśny misio :-)

nie będę się wypowiadać na temat tego warczenia czy pogryzienia, ale ludzie wymyślają przeróżne historie, gdy chcą się psa pozbyć.......