dotka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 aparat moge pozyczyc od kolezanki w kazdej chwili,nie ma problemu,zdjecia mozemy zrobic,tylko jak sie skontaktowac i z kim? to pojde i zrobie zdjecia. Quote
eurydyka Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 wydaje mi sie, ze najlepiej z p. Gontarek albo po prostu sie tam przejsc i powiedziec, ze zostalas poproszona o zrobienie zdjec psu zarejestrowanemu na Fundacje Sfora, ktoremu amputowano przednia lape, bo bedziemy mu szukac domu a opiekunki nie maja mozliwosci mu zrobic zdjec same, wiec poproszono Ciebie, bo blisko mieszkasz. nie sadze, ze bedzie jakis problem Quote
supergoga Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Wpłaciłam 50 - sorry że tak mini... ale na razie klapa i pustynia. Poproszę koleżanki z kocich forów może wstawia do siebie - taki pech. Trzeba mu pomóc. Czytałam dzois dla przypomnienia historię Junka, taki goldenowaty pies po amputacji przedniej łapy - znalazł wspaniały domek i kochających ludzi. Tak bym chciała, aby i jemu sie udało. Quote
eurydyka Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 ja sie musze polozyc teraz spac, dzis juz nie bede tu zagladac, mam zarwana noc, bo mi Fender histeryzowal, ze cos go boli, a potem odstawil o 7 rano popis u weta musze to odespac, bo jutro wizyta w schronisku a tam trzeba psychicznie byc silnym dotka, najlepiej rano zadzwon do p. Ewy, bedzie pewnie wiadomo czy pies jest w lecznicy czy zabrany juz p. Ewa probuje mu znalezc na 2 noce dom zanim trafi do hotelu, zeby nie musiec placic te 40zl za dobe w lecznicy Quote
dotka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 ok zadzwonie czy ten tel jest aktualny? 751-33-80. Quote
eurydyka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 tak, telefony sa aktualne on nas bardzo potrzebuje Quote
eurydyka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 dzis pewnie Kado bedzie zabierany do domu tymczasowego jesli dobrze na szybko podliczylam wplaty to jest 340 zl, a na dzis koszty operacji i pobytu po operacji w lecznicy to 500 zl, wiec jeszcze nam troszke brakuje jade do schroniska, wiec nie bede miala dostepu do wieczora do sieci, gdyby cos dzwoncie do p. Ewy Quote
dotka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 rozmawialam z p.Beata ktora zabrala na tydzien Kado,w tyg podjade i zrobie zdjecia,chyba ze ktos bedzie mial blizej i bedzie mogl umowic sie z P.Beata. Kado bedzie teraz na Bialołęce. Jelsi nikt nie bedzie mogl,to ja pojade. Quote
Aganiok Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 W góre łapeczko, nadal potrzebne sa pieniążki.... Quote
daisy Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Przelew 160,- wysylam na konto. Bardzo mi zal psiaka ale rowniez p. Gontarek :-( Quote
eurydyka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 wlasnie rozmawialam z p. Gontarek osobiscie prosila, zeby wszystkim darczyncom za ten cudowny podarek jaki zrobiliscie dla tego psiaka podziekowac w jej imieniu i p. Beaty Bas wystarczy slyszec jej radosc w glosie i powtarzanie, zeby Wam podziekowac, to dla niej tez ogromny prezent ja dziekuje rowniez w swoim imieniu, dajecie temu psu druga szanse i mam nadzieje, ze on wkrotce znajdzie dom Quote
Witokret Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 My dzisiaj wplacamy 50zl (wiecej na razie nie da rady :(. Mysle, ze niedlugo trzeba bedzie psiakowi zalozyc nowy watek. Moze faktycznie, tak jak napisala Supergoga, ten nieszczesliwy wypadek sprowadzi do niego dobrych ludzi, ktorzy dadza mu dom. Bedziemy szukac! Informujcie dziewczyny na biezaco co z psiakiem. Eurydyko, nie wiesz czy fundacja Sfora jest org. pozytku publicznego??? Na stronach fundacji przeczytalam, ze pani Gontarek znalazla juz domy dla 400 psiakow!!! to naprawde rewelacyjny wynik :D Quote
eurydyka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 pani Gontarek ma dobra reke do psow, nie wiem ilu znalazla, ale na biezaco szuka domow dla roznych psiakow teraz na przyklad dla amstafki, ktora jest juz dluzszy czas pod jej opieka, ale musi siedziec sama w pokoju, bo jest bardzo agresywna do innych psow i do dzieci Quote
supergoga Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nasza podpora Justynka napisała, że wstawi prośbe o pomoc dla psiaka na fora kocie - może ktos nam jeszcze pomoże, a raczej psiakowi w nieszczęściu, które go spotkało. Wierzę, że znajdzie swe miejsce w jakimś;) serduszku. Quote
dotka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Bylysmy dzis w odwiedzinach u Pani Beaty i Kadusia,zrobilysmy pare zdjec psiakowi juz bez łapinki :( Kado jest super przytulasny,łagodny.Tuli sie,jest naprawde super psiakiem.A jak sobie radzi!!! to 4 doba po operacji a naprawde radzi sobie swietnie.Bardzo kochany pies,taki misiulek,i na zywo jest 100 razy piekniejszy niz na zdjeciach.Pomozmy znalezc mu dom. Quote
Angua Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Wyslalam 300 zl na Kado. Przynajmniej premia nie pojdzie na bzdury. Czy skoro te pieniazki poszly na konto fundacji, zostana przekazane Pani Beacie na dalsze oplaty (leczenie)? Pozdrawiam Angua Quote
eurydyka Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Jak dopisalas Kado, to napewno trafia do niego. Az mi dech zatrzymalo jak zobaczylam te sume, Angua, ogromnie dziekuje. Premia napewno sie nie zmarnuje. jutro w ciagu dnia zrobie podliczenie ile wplynelo na konto Kado, ale to juz spokojnie przekroczylo koszty operacji i wystarczy na leczenie a teraz ide spokojnie spac Quote
eurydyka Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 wczoraj wieczorem Kado zle sie czul, bolalo go wszystko, nawet bylo konsultowane pogotowie na razie Kado nie bardzo chce chodzic:( chyba za tydzien bedzie pokazany w TV Quote
Aganiok Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 biedaczek :( oby się szybko wylizał, jak będzie mniej bolało to pewnie zacznie powoli chodzić... Quote
dotka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ojej biedak,moze sie przeforsowal,bo wczoraj zasuwal az sie dziwilysmy ze tak sobie radzi. Quote
agat21 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Kaduniu, trzymaj się! Tyle juz przeszedłeś, tyle osób myśli o Tobie mocno i ciepło!! Nie poddawaj się! Teraz może być juz tylko lepiej! Dasz sobie radę, dzielna psinko! Quote
eurydyka Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 trzeba mu bedzie zaczac szukac domu, pewnie takiego gdzie bylby ogrod, ale mogl spac w domu i malo schodkow do ogrodu teraz sie Kado kuruje pod opieka p. Beaty kontakt z Beatą: 0-608-608-023 lub wieczorem 022 751-33-96, 022 751-51-76 Quote
Recommended Posts