Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aparat moge pozyczyc od kolezanki w kazdej chwili,nie ma problemu,zdjecia mozemy zrobic,tylko jak sie skontaktowac i z kim? to pojde i zrobie zdjecia.

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wydaje mi sie, ze najlepiej z p. Gontarek albo po prostu sie tam przejsc i powiedziec, ze zostalas poproszona o zrobienie zdjec psu zarejestrowanemu na Fundacje Sfora, ktoremu amputowano przednia lape, bo bedziemy mu szukac domu

a opiekunki nie maja mozliwosci mu zrobic zdjec same, wiec poproszono Ciebie, bo blisko mieszkasz. nie sadze, ze bedzie jakis problem

Posted

Wpłaciłam 50 - sorry że tak mini... ale na razie klapa i pustynia. Poproszę koleżanki z kocich forów może wstawia do siebie - taki pech. Trzeba mu pomóc. Czytałam dzois dla przypomnienia historię Junka, taki goldenowaty pies po amputacji przedniej łapy - znalazł wspaniały domek i kochających ludzi. Tak bym chciała, aby i jemu sie udało.

Posted

ja sie musze polozyc teraz spac, dzis juz nie bede tu zagladac, mam zarwana noc, bo mi Fender histeryzowal, ze cos go boli, a potem odstawil o 7 rano popis u weta
musze to odespac, bo jutro wizyta w schronisku a tam trzeba psychicznie byc silnym

dotka, najlepiej rano zadzwon do p. Ewy, bedzie pewnie wiadomo czy pies jest w lecznicy czy zabrany juz
p. Ewa probuje mu znalezc na 2 noce dom zanim trafi do hotelu, zeby nie musiec placic te 40zl za dobe w lecznicy

Posted

dzis pewnie Kado bedzie zabierany do domu tymczasowego

jesli dobrze na szybko podliczylam wplaty to jest 340 zl, a na dzis koszty operacji i pobytu po operacji w lecznicy to 500 zl, wiec jeszcze nam troszke brakuje

jade do schroniska, wiec nie bede miala dostepu do wieczora do sieci, gdyby cos dzwoncie do p. Ewy

Posted

rozmawialam z p.Beata ktora zabrala na tydzien Kado,w tyg podjade i zrobie zdjecia,chyba ze ktos bedzie mial blizej i bedzie mogl umowic sie z P.Beata. Kado bedzie teraz na Bialołęce. Jelsi nikt nie bedzie mogl,to ja pojade.

Posted

wlasnie rozmawialam z p. Gontarek

osobiscie prosila, zeby wszystkim darczyncom za ten cudowny podarek jaki zrobiliscie dla tego psiaka podziekowac w jej imieniu i p. Beaty Bas

wystarczy slyszec jej radosc w glosie i powtarzanie, zeby Wam podziekowac, to dla niej tez ogromny prezent

ja dziekuje rowniez w swoim imieniu, dajecie temu psu druga szanse i mam nadzieje, ze on wkrotce znajdzie dom

Posted

My dzisiaj wplacamy 50zl (wiecej na razie nie da rady :(. Mysle, ze niedlugo trzeba bedzie psiakowi zalozyc nowy watek. Moze faktycznie, tak jak napisala Supergoga, ten nieszczesliwy wypadek sprowadzi do niego dobrych ludzi, ktorzy dadza mu dom. Bedziemy szukac!
Informujcie dziewczyny na biezaco co z psiakiem.
Eurydyko, nie wiesz czy fundacja Sfora jest org. pozytku publicznego???
Na stronach fundacji przeczytalam, ze pani Gontarek znalazla juz domy dla 400 psiakow!!! to naprawde rewelacyjny wynik :D

Posted

pani Gontarek ma dobra reke do psow, nie wiem ilu znalazla, ale na biezaco szuka domow dla roznych psiakow

teraz na przyklad dla amstafki, ktora jest juz dluzszy czas pod jej opieka, ale musi siedziec sama w pokoju, bo jest bardzo agresywna do innych psow i do dzieci

Posted

Nasza podpora Justynka napisała, że wstawi prośbe o pomoc dla psiaka na fora kocie - może ktos nam jeszcze pomoże, a raczej psiakowi w nieszczęściu, które go spotkało.
Wierzę, że znajdzie swe miejsce w jakimś;) serduszku.

Posted

Bylysmy dzis w odwiedzinach u Pani Beaty i Kadusia,zrobilysmy pare zdjec psiakowi juz bez łapinki :( Kado jest super przytulasny,łagodny.Tuli sie,jest naprawde super psiakiem.A jak sobie radzi!!! to 4 doba po operacji a naprawde radzi sobie swietnie.Bardzo kochany pies,taki misiulek,i na zywo jest 100 razy piekniejszy niz na zdjeciach.Pomozmy znalezc mu dom.

Posted

Wyslalam 300 zl na Kado. Przynajmniej premia nie pojdzie na bzdury. Czy skoro te pieniazki poszly na konto fundacji, zostana przekazane Pani Beacie na dalsze oplaty (leczenie)?

Pozdrawiam
Angua

Posted

Jak dopisalas Kado, to napewno trafia do niego. Az mi dech zatrzymalo jak zobaczylam te sume, Angua, ogromnie dziekuje. Premia napewno sie nie zmarnuje.

jutro w ciagu dnia zrobie podliczenie ile wplynelo na konto Kado, ale to juz spokojnie przekroczylo koszty operacji i wystarczy na leczenie

a teraz ide spokojnie spac

Posted

Kaduniu, trzymaj się! Tyle juz przeszedłeś, tyle osób myśli o Tobie mocno i ciepło!! Nie poddawaj się! Teraz może być juz tylko lepiej! Dasz sobie radę, dzielna psinko!

Posted

trzeba mu bedzie zaczac szukac domu, pewnie takiego gdzie bylby ogrod, ale mogl spac w domu i malo schodkow do ogrodu

teraz sie Kado kuruje pod opieka p. Beaty
kontakt z Beatą: 0-608-608-023 lub wieczorem 022 751-33-96, 022 751-51-76