przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Kaduś - ty również musisz się czasem przypominać !!! Nadal nie masz domu i potrzebne ci wsparcie finansowe ! Quote
troglodytes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Kado, chyba już zapomniano o tobie przypomnij się hop Quote
BasiaD Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Kado wskakuj na 1 stronkę przypominac o sobie ciotkom! Quote
AleksandraJ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 prosze o nim nie zapominac!!!!!!!!! Quote
paros Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Tyle dni nikt nie zajrzał do Kadunia :shake: A co u niego słychać? Quote
Aggie Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 och, zapomniałam że nie wpłaciłam nic na Kadusia we wrzesniu.:shake: .. dzisiaj to już nie , ale jutro nadrobię... widzę tu kilka nowych cioć, ale zdjęc jak nie miałam tak nie mam :mad: Quote
Aga_Mazury Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 śliczny nasz.......przypominamy się szybciutko.........wszystkim Ciotkom i WUjkom Quote
lavinia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Kado wczoraj pojechał do DOMU !!!!!! :-) :-) zgadnijcie dokąd ?? do Beaty, która go kiedyś uratowała Kaduś jest bardzo szczęśliwy, nowa Pani też beatko - wszystkiego dobrego :-) Quote
lamia2 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='lavinia']Kado wczoraj pojechał do DOMU !!!!!! :-) :-) zgadnijcie dokąd ?? do Beaty, która go kiedyś uratowała Kaduś jest bardzo szczęśliwy, nowa Pani też beatko - wszystkiego dobrego :-) Byłam wczoraj u Ewy Gontarek, właśnie wróciła od Beaty, płakała ze szczęścia. Quote
przyjaciel_koni Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ale wiadomość !!! Zatkało mnie z wrażenia !!!!!! To chyba największe szczęście dla Obojga !!!!! Powodzenia !!!!! Quote
Aga_Mazury Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='lavinia']Kado wczoraj pojechał do DOMU !!!!!! :-) :-) zgadnijcie dokąd ?? do Beaty, która go kiedyś uratowała Kaduś jest bardzo szczęśliwy, nowa Pani też beatko - wszystkiego dobrego :-) nie wierzę....jesooooooooo.....poprostu .nie wierzę.......aż łezka ze szczęscia mi się zakręciła w oku...a guzik zakręciła...właśnie płynie po policzkach....... SUUUUUUUUUUUPER Kaduś.doczekałeś się nieba na ziemi..................... Quote
Aggie Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 BOŻE DROGI!!!!! CO ZA SZCZĘŚCIE!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Patrzcie - zawsze wierzyłam, że los się do niego uśmiechnie , w podpisie go trzymam twardo od ponad pół roku... jeszcze w piątek przelew na niego zrobiłam!!! A tu tak cudowne wieści.... JAKO WIERNY WSPOMAGACZ KADO OD STYCZNIA BARDZO SIĘ DOMAGAM JAKIEJŚ RELACJI Z NOWEGO DOMKU :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
doddy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 To nie mogło się lepiej skończyć!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
eurydyka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 to juz druga super wiadomosc dla mnie w dniu dzisiejszym:) zmieniam tytul:) Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Tak ja ty na dogo nie byłam z 2 tygodnie a ty tylke dobrego :loveu: 4 pieski których wątki śledziłam znalazły nowy dom Jaak ja sie cieszee :razz: Quote
Recommended Posts