lavinia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Kado mieszka nadal w Wyszogrodzie, tam gdzie był hotel. Opiekuje się nim moja Mama. Beata prosiła, by wpłacać pieniążki jeśli to możliwe, bo w tej chwili ona płaci za jego utrzymanie z własnej kieszeni. Prosiła też, by napisać tutaj, jeżeli ktoś coś ostatnio wpłacał, bo ona nie ma możliwości sprawdzenia jakie kwoty wpłynęły. Kado może zostać w Wyszogrodzie prawdopodobnie do końca Września, być może dłużej, nie wiem jeszcze dokładnie. Quote
Aggie Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :-( ja wplacałam 30 lipca jak zawsze na konto fundacji Sfora... rany a co po wrzesniu? Kado już chyba wszędzie był wystawiany i nic....:-( ... nie wiem co jeszcze można zrobić... Będę Kadusia tutaj podbijać..... będę rozsyłać zdjecia, linki... mi jego kalectwo by nie przeszkadzało ale ludzie inaczej do tego podchodza... :-( :-( Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Kado słodziaku.........drepczemy na 1 stronkę :) Quote
Aggie Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 przypominam wszystkim o ślicznym, biednym Kadusiu.... :shake: Quote
Aggie Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 I nikt już o mnie nie pamięta....jedna ciotka to za mało żeby znaleźć domek.... a tu żadnych wieści...nic...:-( Quote
Aga_Mazury Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Kado pieseczku......Ciotka wpadła Cię uściskać.... :calus: Quote
Aggie Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 och jak miło , dziekujemy w imieniu Kadusia cioteczko...:lol: Quote
Aga_Mazury Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Tu nie ma co dziękować....:) .... ciotka lubi się przytulać do przystojniaków :evil_lol: Quote
Ulaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 cześć koffanie :multi: bardzo miło Cię poznać, ale... wariacie jeden Ty, gdzieś tą łapkę wpychał :-( Kaduniu :glaszcze: Quote
Guest Kamcia_14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja niestty nie moge pomóc ale chociaż podniose temat... Quote
Aggie Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 cześć słoneczko, ciocia wita.. i dziękuje cioteczkom za przytulanie :evil_lol: Piracik bez lapki ma mieć domek, może i do ciebie się szczęście uśmiechnie mordeczko kochana Przypominamy - miły , porzucony psiak, pieknie jeździ samochodem, szaleje na dworku na swoich trzech łapkach....:loveu: Kto mnie pokocha, no kto da mi szansę? Ktoś mnie przywiazał do tego płotu - może kto inny wynagrodzi mi krzywdy??? Dajcie mi szansę. Kado Quote
Aga_Mazury Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Kado jak Ciotka wróci to ma Cię już nie być na PWP...tylko na "w nowym domkku" :calus: Quote
Aggie Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 a my cioteczce życzymy zdrówka i czekamy na powrot :glaszcze: :calus: \ obysmy już byli w Już w domu..... taką mam niegasnacą nadzieję i tym akcentem żegnam się, dobranoc Quote
Aggie Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ktoś jeszcze zauważy Kadusia? To historia smutna jak wiele tutaj ale psiak pomimo swoich nieszczęść przeuroczy. Doddy pisała o nim same dobre rzeczy .. (sam początek się nie liczy..:cool3: bo musial się przyzwyczaic) Quote
Aggie Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 hallo - tu jestesmy... może jakieś nowe zdjęcia by się przydały .. juz sama nie wiem Quote
lavinia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Aggie, moja Mama donosi, że Kado ma się dobrze - ma do dyspozycji duży kojec na dworze, z elegancką budą, a jak jest brzydka pogoda, to wraca do domu, do pokoju z balkonem :-) nie przepada za Tysonem ( mój bokser ), ale raczej nie mają ze soba styczności, bo Tyson mieszka w innej części działki. jeśli dam radę czasowo, to będę tam w weekend i zrobię jakieś zdjęcia pluszaka :-) Quote
Aggie Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 dzięki Lavinio, to mnie nieco uspokaja, :multi: co nie zmienia postaci rzeczy że domku nie widać... :-( no nic, wiara czyni cuda. Quote
Aggie Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 cześć słoneczko - to znowu ta uparta ciotka... i dzisiaj płaci pieniązki na ciebie. Lavinia - jakby co - daj mi adres gdzie on jest na priv - podsylałam wczesniej obroże przeciwkleszczowe, może podeslę jakąś zabawkę czy cuś...:lol: Quote
Aggie Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 a i jeszcze jedno - piszę to tutaj, bo od lutego płacę co miesiac jakąs kwotę na Kadusia ale nikt mi nigdy niczego nie potwierdził więc podaję tu dla porządku - Kado dzisiaj przelew - 120 zł od cioci Aggie na konto fundacji Sfora Quote
paros Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Co słychać u Kada? Czy znalazł może domek? :roll: Quote
lavinia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Aggie - wielkie dzięki za te wpłaty, przede wszystkim w imieniu Beaty. Kado ma się dobrze, ostatnio, ponieważ karmi go moja Mama, dość mocno się zaokrąglił, całkiem mu z tym do twarzy. Poza tym jest trochę rozpieszczany, codziennie rano dostaje "na śniadanko" trzy kromki chleba ze smalcem !!!! Kaduś sprawdza się całkiem dobrze jako pies stróżujący - ma świetny słuch i potrafi wyglądać bardzo grożnie nie byłam w Wyszogrodzie w sobotę, pojadę w tym tygodniu i zrobię zdjęcia - obiecuję ! Quote
Aggie Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 to ja czekam :mad: :evil_lol: bo ja tak sobie gromadzę zdjęcia tych bid którym pomagam ... ( a mam ich już 6 że tak powiem stałych, tych z doskoku nie liczę....:oops: ) no i próbuję kogoś przekonać... szkoda że kiepsko mi idzie... :oops: Ale Kaduś był moim ulubieńcem od początku i na pewno w końcu tez stąły domek znajdzie.. Quote
Recommended Posts