Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w piatek po 23 do plotu p. Gontarek w Lomiankach przywiazano psa i samochod odjechal z piskiem...

dzis psiak ma byc pokazany w WOT

potrzebny jest pilnie dom dla psa, p. Gontarek nie ma miejsca dla psiaka, sama ledwo znajduje pomoc w zdobywaniu zywnosci dla 20, ktore sa pod jej dachem

pies ma kilka lat, nie wiemy ile dokladnie, ale bawi sie jak pies bardzo mlody

musial byc prowadzany na smyczy, bo cieszy sie na jej widok

jest lagodny i posluszny

pomozcie znalezc mu dom

tel do p. Gontarek: (22) 751-33-80 (wieczorem), 0-501-147-350

mam piekne uszy:

poslusznie leze:

mam taki powazny wyglad, ale lubie sie tulic i wciaz macham ogonem

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

stala sie rzecz straszna i potrzebna jest pomoc, dom tymczasowy, dom docelowy, ratunek

jak p. Ewy nie bylo w domu, pies wlozyl lape jakims cudem w siatke a potem niewiadomo jak ja wyrywal i znaleziono go juz w takim stanie, ze przednia lapa byla do amputacji

on jest teraz w klinice, chyba do jutra

p. Ewa placze, bo nie moze go wziac do domu (tam po prostu nie ma miejsca) a na dwor pies nie moze w tym stanie trafic

to kochany pies, blagam, pomozmy mu znalezc dom, gdzie wyzdrowieje, nauczy sie chodzic na 3 lapach

POMOCY!!!

tel do p. Ewy 0-501-147-350

Posted

ona sie nadawala tylko do amputacji, lekarze nie mieli wyjscia, sugerowali wrecz uspienie ze wzgledu na stan zdrowia

dobrze, ze on w ogole zyje ale bez pomocy nie wiadomo jak dlugo

z lecznicy ma byc zabrany gdzies do jakiegos przytuliska, ale p. Ewa rozpacza, ze nie on tam nie przezyje:(

Posted

lecznica w Wawie, wiecej wie p. Ewa, plakala mi do sluchawki, bo nie moze mu pomoc i sie wini za to co sie stalo

moze cos go przestraszylo i dlatego te lape wsadzil a potem wyrywal? trudno powiedziec, ale nie ma w tym winy p. Ewy, ona cale zycie poswieca dla zwierzat z ulicy, nigdy nie moze jechac nawet na 1 dzien urlopu. znam ja osobiscie i podziwiam

na hotel ja nie stac, ona sie karma dzieli z ludzmi w Lomiankach, to taka dobra osoba i takie nieszczescie:(

Posted

okazuje sie, ze nie ma kasy, zeby zaplacic za wykonana operacje

p. Ewa nie wie jeszcze ile to kosztowalo, bedzie tam dzwonic

powiedziala, ze jesli ktos moze pomoc wykupic psa z lecznicy to ona bardzo prosi

bedziemy wiedziec wiecej o kosztach wieczorem, pies jest w lecznicy na ul. Godebskiego (jesli nie myle nazwy), tam pewnie mozna bezposrednio przelac pieniadze

ona caly czas placze:(