Jump to content
Dogomania

Zawody w Sieradzu (10-12 paźdz.)

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hello :)

ehhh..no wiec ja nie jade do Sieradza poniewaz nie mam jak tam dojechac , no i problem z noclegiem ...maluchem odpada jazda z moin psem taki kawal (nie wiem wogole czy kaszlak wytrzymalby taka trase :) ) a jazda pociagiem tym bardziej odpada - pociag z Katowic jest w piatek o 19:24 a podroz trwa 7 godzin (z 1 przesiadka) wiec bylbym w Sieradzu o 2:30 co juz jest chore, no bo na trasie to bym chyba spal :D..wiec przepraszam wszystkich tych z ktorymi sie umawialem na zawody..no ale w Lublincu bede na 100 procent...wiec trzymajcie sie zimniutko..wypijcie moje i mojego psiaka zdrowie :) no i powodzenia

Posted

Rav a nie chcesz jechać ze mną, bo mam 2 miejsca wolne w aucie ?Jeszcze na 100 % to będe wiedziec jutro, ale najprawdopodobniej moge wziąść 2 osoby. A z noclegiem tez nie bedzie problemu bo weźmiemy domek. Rav zastanów się jeszcze nad tym, bez Ciebie to nie będzie to samo :D Jedź chociaż pokibicować.

Posted

Raaav !... Masz jechać ! :evil: No. :D

Widzisz zresztą, że przyjaciele zrobią wszystko, aby Ci ułatwić sprawę...

P.S. Słuchajcie, my tak na 90% wybieramy sie do Lublińca...! 8) :angel:

Posted

Ej, ludziki! Jak to jest z tym Lublińcem? Dzisiaj była aktualizacja federacyjnej strony i zawisł kalendarz, ale Lublińca tam nie ma.... To bedzie czy nie? Bo wczesniej Pay stawiał już przy nich znak zapytania...

Posted

ELO!!!

jak nie ma zawodow w Lublincu ??

ELIMINACJE PUCHARU POLSKI

Sprint

Data Miejscowość Organizator

11 - 12.X Sieradz WKM INUIT

25 - 26.X Ińsko GH NUNATAKI

15 - 16.XI Sobótka H Marzec

29 - 30.XI Skała Urz. Miasta Skała A. Biernacka

13 - 14.XII Wrocki SKPZ NORD

13 - 15.II Cisna* T Kudełka

13 - 14.III Jakuszyce** Zarząd PFSZPRP

Średni DystansData Miejscowość Organizator

13 - 14.XII Nowy Targ GH NUNATAKI

16 - 18.I Serwy R. Ekwiński M. Tomaszewski

29.I - 1.II Bieszczady GH NUNATAKI

19 - 22.II Rabka* GH NUNATAKI

*Mistrzostwa Polski

**Finał Pucharu Europy, Finał Pucharu Polski

Długi Dystans

12 - 14.III Jakuszyce Zarząd PFSZPRP

Zawody nie zaliczane do Pucharu Polski

29 -30 XI Lubliniec* SHK EXTREME

17 - 18.I Kubalonka* SHK EXTREME

24 - 25.I Sopot** PKPZ NORDKAPP

31 I - 1 II Myślęcinek**

* Zgodnie z wyjaśnieniami organizatora terminy zawodów mogą ulec zmianie,

lub zawody mogą być odwołane

**Po wypełnieniu przez organizatora do dnia 10.10.2003 uchwał WZ zawody mogą być

potraktowane, jako eliminacje Pucharu Polski

Posted

Czy ta radość nie jest przedwczesna? Pomineliście fakt iż w tym samym terminie rozgrywane będą zawody pucharowe i pomineliście też taki mały znaczek * oznaczający , że zgodnie z wyjaśnieniami organizatora terminy zawodów mogą ulec zmianie, lub zawody mogą być odwołane.

Posted

hej :)

wiem ze mieszam ale co tam :P..no wiec jednak jade na zawody do Sieradza wszystko dzieki Agnieszce :D bo postanowila mnie przygarnac i mojego psa do domku (za co bardzo bardzo dziekuje)...no wiec ja juz zglosilem sie na zawody z tego co mi powiedzieli w skandynawce mezczyzn startuje jak na razie 10 osob , niom to do zobaczenia jednak

(ehh a ja jeszcze chory jestem wiec wieczor maszera to u mnie bedzie taki slabiutki w kazdym badz razie nie zamierzam zasypiac na stojaco :P )