Agnieszka_ Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 ps. Aga, czy możesz mi podesłać linki do tej hodowli w Czechach czy na SŁowacji, gdzie mają te wilcze "husky"? Byłabym wdźięczna, gdzieś je posiałam te adresy ;-( http://sweb.cz/harcovsky_les/obsah/breed/puppy-b.htm Quote
Rav Posted October 5, 2003 Posted October 5, 2003 hello :) ehhh..no wiec ja nie jade do Sieradza poniewaz nie mam jak tam dojechac , no i problem z noclegiem ...maluchem odpada jazda z moin psem taki kawal (nie wiem wogole czy kaszlak wytrzymalby taka trase :) ) a jazda pociagiem tym bardziej odpada - pociag z Katowic jest w piatek o 19:24 a podroz trwa 7 godzin (z 1 przesiadka) wiec bylbym w Sieradzu o 2:30 co juz jest chore, no bo na trasie to bym chyba spal :D..wiec przepraszam wszystkich tych z ktorymi sie umawialem na zawody..no ale w Lublincu bede na 100 procent...wiec trzymajcie sie zimniutko..wypijcie moje i mojego psiaka zdrowie :) no i powodzenia Quote
Agnieszka_ Posted October 5, 2003 Posted October 5, 2003 Rav a nie chcesz jechać ze mną, bo mam 2 miejsca wolne w aucie ?Jeszcze na 100 % to będe wiedziec jutro, ale najprawdopodobniej moge wziąść 2 osoby. A z noclegiem tez nie bedzie problemu bo weźmiemy domek. Rav zastanów się jeszcze nad tym, bez Ciebie to nie będzie to samo :D Jedź chociaż pokibicować. Quote
agacia Posted October 5, 2003 Posted October 5, 2003 Rav,a jednak masz jak jechac i gdzie spac :wink: Quote
Manu Posted October 5, 2003 Author Posted October 5, 2003 Raaav !... Masz jechać ! :evil: No. :D Widzisz zresztą, że przyjaciele zrobią wszystko, aby Ci ułatwić sprawę... P.S. Słuchajcie, my tak na 90% wybieramy sie do Lublińca...! 8) :angel: Quote
ewaka Posted October 5, 2003 Posted October 5, 2003 Ej, ludziki! Jak to jest z tym Lublińcem? Dzisiaj była aktualizacja federacyjnej strony i zawisł kalendarz, ale Lublińca tam nie ma.... To bedzie czy nie? Bo wczesniej Pay stawiał już przy nich znak zapytania... Quote
Agnieszka_ Posted October 5, 2003 Posted October 5, 2003 Zawody w Lublińcu będą 22-23 listopada, bo dzwoniłam do Extreme. Quote
Manu Posted October 5, 2003 Author Posted October 5, 2003 No w mordę ! :evil: To nie wiem... :( Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!! jak nie ma zawodow w Lublincu ?? ELIMINACJE PUCHARU POLSKI Sprint Data Miejscowość Organizator 11 - 12.X Sieradz WKM INUIT 25 - 26.X Ińsko GH NUNATAKI 15 - 16.XI Sobótka H Marzec 29 - 30.XI Skała Urz. Miasta Skała A. Biernacka 13 - 14.XII Wrocki SKPZ NORD 13 - 15.II Cisna* T Kudełka 13 - 14.III Jakuszyce** Zarząd PFSZPRP Średni DystansData Miejscowość Organizator 13 - 14.XII Nowy Targ GH NUNATAKI 16 - 18.I Serwy R. Ekwiński M. Tomaszewski 29.I - 1.II Bieszczady GH NUNATAKI 19 - 22.II Rabka* GH NUNATAKI *Mistrzostwa Polski **Finał Pucharu Europy, Finał Pucharu Polski Długi Dystans Data Miejscowość Organizator 12 - 14.III Jakuszyce Zarząd PFSZPRP Zawody nie zaliczane do Pucharu Polski Data Miejscowość Organizator 29 -30 XI Lubliniec* SHK EXTREME 17 - 18.I Kubalonka* SHK EXTREME 24 - 25.I Sopot** PKPZ NORDKAPP 31 I - 1 II Myślęcinek** * Zgodnie z wyjaśnieniami organizatora terminy zawodów mogą ulec zmianie, lub zawody mogą być odwołane **Po wypełnieniu przez organizatora do dnia 10.10.2003 uchwał WZ zawody mogą być potraktowane, jako eliminacje Pucharu Polski Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!! :B-fly: sa !!!! :) bede mial tam mala robote dla Ciebie coro :) Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!! jaka, jaka? :lol: chyba wiem, hehe...znam juz troche pape... ;) na pewno znasz ?? 8) hehehehe..... to napisz o jaka robote mi chodzi :D Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!! Mysle, ze jest to zwiazen ze :snipersm: czyms do :Dog_run: ;)..hehe..tak mozna to ujac ;) hmmm... cora nie masz zlikwidowac moich psow :roll: 0X Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!! och... ja sadystka nie jestem...myslalam raczej nie o zabijaniu i likwidacji.. a ich "uwietrznianiu" ;) niom wyposaze cie w 10 filmow i aparat :) Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!! cora dobry uczynek dla ojca to popierwsze a po drugie to bedziesz miala dwa aparaty 8) Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!! tajra bo znoff bedzie wojna o same usmieszki :P :lol: :lol: :lol: 8) zeby nie bylo ze moderator nie reaguje Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!! jakie porady?? :) smiech to zdrowie..... powiadaja ze sport to tesh zdrowie.... Quote
ewaka Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 Pay, dzięki, po porstu na stronie federacji były wpisane tylko zawody pucharowe Quote
szybszy_od_dylizansu Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 Czy ta radość nie jest przedwczesna? Pomineliście fakt iż w tym samym terminie rozgrywane będą zawody pucharowe i pomineliście też taki mały znaczek * oznaczający , że zgodnie z wyjaśnieniami organizatora terminy zawodów mogą ulec zmianie, lub zawody mogą być odwołane. Quote
agacia Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 Szybszy a co ty taki czarnowidz jestes? :wink: Quote
szybszy_od_dylizansu Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 Już takie jestem złośliwe , uparte , pesymistyczne bydle :saeek: Quote
Agnieszka_ Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 Ehh a ja myślałam, że zawody w Lublincu i na Kubalonce będą zaliczane do Pucharu Polski, a jednak nei sa :( Quote
Rav Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 hej :) wiem ze mieszam ale co tam :P..no wiec jednak jade na zawody do Sieradza wszystko dzieki Agnieszce :D bo postanowila mnie przygarnac i mojego psa do domku (za co bardzo bardzo dziekuje)...no wiec ja juz zglosilem sie na zawody z tego co mi powiedzieli w skandynawce mezczyzn startuje jak na razie 10 osob , niom to do zobaczenia jednak (ehh a ja jeszcze chory jestem wiec wieczor maszera to u mnie bedzie taki slabiutki w kazdym badz razie nie zamierzam zasypiac na stojaco :P ) Quote
PaYooK Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 ELO!!!! ehhh.... rav moze sie poscigamy ale ja pozakonkurencja Quote
Agnieszka_ Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 No i ja też sie ciesze, że w koncu się zdecydowałeś jechać rav :D Quote
agacia Posted October 6, 2003 Posted October 6, 2003 No Rav ja tez sie ciesze,ze jedziesz :D I moje obolale miesnie tez 8) Quote
Recommended Posts